+1 yılTürkiye'de sonuçlanmaya bekleyen o kadar çok dava dosyası var ki.. O seninle cinsel sohbet etmek istedi ve ısrar etti ise, kişilik haklarına bir saldırı gerçekleşmiş. Manevi tazminat talep edebilirsin; ama mahkeme çok cüzi bir miktara hükmedecektir. Ayrıca kişilik haklarına saldırı yapıldığını gösteren bir ilan yayınlanmasına karar verebilir hakim. O da sana yine 'hakaret' ve 'kişilik haklarına saldırı' dan dava açabilir. Onun lehine de cüzi bir miktar manevi tazminata hükmeder hakim. O da kişilik haklarına saldırı olduğunu belirten bir ilan verdirebilir.
Yani sonuç olarak; bu işten ikiniz de zararlı çıkar. O da bunu göze alamayacağına göre amacı sadece seni korkutmak. Bu gibi ahlaksızlara sakın prim verme, yoksa daha da üstüne gelir.142 Yorumla
Soran+1 yılAvukat sendem tazminat alamaz hapisede giremessin dedi biz ondan tazminat alcaz dedi
- +1 yıl
Hukuk okuyorum. Piyasadaki avukatlar daha fazla para kazanma derdinde. Sen ne kadar tazminat alabileceğini düşünüyorsun? Ben söyleyeyim sana.. En fazla 50 lira, 100 lira bilemedin 500 lira. O da hakimin insafına kalmış tabii. Toplumda tanınan biri değilsen manevi tazminat tutarı çok az olur. Koç ailesinden, Sabancı ailesinden bahsetmiyoruz, sıradan bir insandan bahsediyoruz. Avukata falan danışmana gerek yok senin. Konuyu kendin kapat, bitsin.
Soran+1 yılNasil kendim kapatim ayrıca ben tazminat odermiyim? Hapise girermiyim
Soran+1 yılButun yazismalarini bulcam dedi gecmiste cinsel sohbetlerim var ama geyik amacli oyle olmasa adama karsilik verirdim. Ama bunu o insanlarin icinde soylersem cok utanirim napcam ben şikayet te etmeye korkuyom
Soran+1 yılBen hakliyim ama herseyi degistirip iftira atarsa vs napcam
- +1 yıl
Yahu bu kadar dert etme. Adam bulmuş saf birini, parmağında oynatıyor. Bunlara pabuç bırakmayın, hiçbir şey yapamazlar. Adama cevap verme ya da benim anlattığim şeyleri ona söyle. Hapise falan girmezsin, bu kadar ufak bir meseleden kim hapise girmiş yahu? Bir kere eyleminin suç teşkil etmesi gerek, bunun içinde kanuni tanıma uygun bir hareketinin olması lazım. Sen en fazla hakaret suçundan yargılanırsın, geçmişte hiçbir suç işlemediğin için de adli para cezasına çevrilir muhtemelen. Adli mahkeme de çok cüzi bir miktar tazminata hükmeder diğer taraftan. Şikayet etme bana kalırsa, çevrende kötü bir izlenim bırakırsın. Durup dururken adın çıkmasın çevrende. Mesaj kayıtlarına mahkeme de ulaşır zaten, iftira atsa da hakimin inanacığını sanmıyorum.
Sonuç : Hakim böyle önemsiz bir meseleye derinlemesine bakmaz bile. Bu meseleyi unutmaya bak.
Soran+1 yılMesak atsam yardimci olurmusun hukuk mu okudun?
Soran+1 yılPara cezasi derken ben mi odicem? Avukatim bahsetmedi asla talep edemez dedi
- +1 yıl
Hukuk okuyorum. Yardımcı olmaya çalışırım da pek dert edilecek bir mesele değil ki seninki. Hakim hakaret suçunu sabit görürse adli para cezasına hükmedecektir. Diğer taraf da sana hakaret ettiyse o da belli bir miktar adli para cezası ödeyecek.
Avukat boş bir meseleden iş almaya bakıyor. Zannımca tecrübesiz ve genç bir avukata danışmışsın. İsteyen istediğini talep eder, ama alamaz tabii ki. İstesem şu an ben de hakaret suçundan sana dava açarım ve manevi tazminat da talep ederim. Herkes talep eder, ama hakim hiçbir tazminata hükmetmez tabii ki. Yani karşı taraf da manevi tazminat talep edecektir muhtemelen; ama hakim neye hükmeder bilinmez.
Soran+1 yılAma benim avukat 39 yasinda mahkemeye cikmani engelleyemem dedi
Soran+1 yılO bana hakaret etmedi sadece tehdit etti burdan cikarsan seni durmadan ararim falan dedi. Benden hoslandigini sapik olmadigini ona sapik muamelesi yaptigimi ve savciliga gidecegini soyledi cepten yazistim sohbet sitesinde o pcden giriodu kibrista Ankara gidip gelio bilg muhendisi
- +1 yıl
Mahkemeye çıkmanı hiçbir avukat engelleyemez zaten. Sadece ceza almanı ve tazminata mahkum olmanı engelleyebilir. Hakim en azından davanın temeli ne diye size mahkemede sorular soracaktır.
Soran+1 yılBen şikayet etmelimiyim ya o etmisse uc ay surermis gelmesi Mektupun
- +1 yıl
Eğer o şikayette bulunursa sen de şikayet et tabii ki. Hatta ona dava açacağını söyle, bakalım tavrı ne oluyor. Eğer bir korku salarsa onu daha da üstüne git. Avukatın söylediklerine ona da söyle. Hiçbir şekilde ceza veya tazminat ödemeyeceğini, asıl onun ceza alacağını ve tazminat ödemek zorunda kalacağını söyle.
Soran+1 yılO gun tanıdık avukatim var dedim ona hic umursamadi. Ozur dileyebilirsin dedi. Sonrada ozur diledim herseye rağmen hakliyim ama o mektup gelcek evine görüşürüz dedi bukadar hemen sildim o siteyi numarasida engelli napcam ben ya
- +1 yıl
Zamana bırak. Eğer eline bir mektup gelirse sen de şikayette bulun.
Soran+1 yılNapcam ben ya mahkemeye çıkamam duyulur ya
Soran+1 yılHaksiz oldugu halde nedir bu tavirlar ya
- +1 yıl
Ne mektubuymuş ya bu? Yoksa sana ilan-ı aşk falan mı edecek akıllanıp da.
Soran+1 yılSavciliga gitcek ya
- +1 yıl
Savcılığa şikayette bulunursa, savcı önce onun ifadesini alır. Daha sonra da seni çağırıp senin ifadeni alacaktır. Bana kalırsa en sonunda kovuşturmaya yer olmadığı kararını verip konu kapanacaktır. Bu kadar önemsiz bir konu için hukuk camiası zaman kaybetmemeli.
Soran+1 yılYa adamsa torpilll varsa nolcakk
- +1 yıl
Bu kadar amaçsız bir insanın savcı bir tanıdığı varsa hepimiz ölelim bence. Savcı bu kadar salak bir insanı koruyacak kadar önemsiz biri olamaz.
Soran+1 yılBurası turkiye hapise bile atarlar torpille eger piskopats
- +1 yıl
Evet, burası Türkiye. Ama birinin hapise atılması için suç işlemesi ve buna meyilli olması gerekir. Sen de böyle bir durum var mı? Balyoz ve Ergenekon davalarında sahte delille birçok subay içeri alındı; ama bu çok önemli bir davaydı. TSK'yı bitirme planıydı. Ama sıradan bir insan için sahte delil falan mı getirecekler , başka işleri güçleri yok mu bunların.
Soran+1 yılEvet yapar piskopat
Soran+1 yılCok sanssizim ve aptalim herkesi kendim gibi sanip hata yaptim hep
- +1 yıl
Sizin neyinize sanal seks falan ya? Gidin reelde yaşayın bu duyguları.
Soran+1 yılBen seks yapmadim o yapmak istedi bana niye soyluosun
- +1 yıl
'Çok sanşsızım ve aptalım, herkesi kendim gibi sanıp hata yaptım hep.' diye yakaran sensin. Ben de bu durumdaki insanlara diyorum. 'Sizin neyinize?' diye. Adam gibi yaşayın bu duyguları yaa.
Soran+1 yılBiktim hayatimdan sevdigim cocuk yuzunden oldu o yok diye
- +1 yıl
Eski sevgilinle cinsel deneyimleriniz oldu mu? Yoksa onu unutmak için cinsel bir arayış içine mi girdin?
Soran+1 yılYok hic biri degil ben sadece dertlesecek birine ihtiyaç duydum cok safim
- +1 yıl
Arkadaşlarınla da dertleşebilirdin. Sanal ortam ilk başlarda çok masum geliyor; ama hiç de öyle değil.
Soran+1 yılArkadasim olsa ne isim olurdu ben Napcam artik bilmiyorum yurtdışından geldim of
- +1 yıl
Hayatına devam edeceksin, başka yapacak bir şeyin yok.
Soran+1 yılMektup gelirse diye dusunerek mi sevdigim cocugu arayamayarak mi?
- +1 yıl
Mektup gelirse diye düşünmeyeceksin. Sevdiğin çocuğu da aramayacaksın. Yeni bir rota, yol bulacaksın ve hayatta yaşamadıklarına pişman olmayacak kadar yaşayacaksın hayatı.
Soran+1 yılAma ona cok ihtiyacim var tum bunlar oyuzden oldu bem boyle seyleri haketmedim
- +1 yıl
Ona, hatta hiçkimseye ihtiyacın yok. Sen bu kadar aciz bir varlık mısın başkasına bağımlı olacak? Başkası sana değer vermiyorsa sen ona hiç değer vermeyeceksin. Ki zaten böyle davranarak daha da değerli olursun başkalarının gözünde.
Soran+1 yılBiliyorum ama bugun benle ilgilenmiyosa bu benim yuzumden..
- +1 yıl
N'aptın çocuğa?
En İyi Cevaplar
+1 yılbir bok yapamaz korkma. Kendisi hakketmiş.
40 Yorumla
sonuçta sanal tatlım merak etme bişey yapamaz millet sanalda randevu bile ayarlıyor öyle bir sistem olsaydı polisler neden çalışıyor ki sanal ortamdakileri yakalarlardı istediği kadar mühendis olsun bişey yapamaz sonuçta sana tacizde bulunmuş sözlüde olsa mahkemede kendini temize çıkaramaz bütün pisliğini ortaya dökerler yazışmalardan bir abim var bilgisayar konusunda uzman öyle kolay değil ondan biliyorum, korkulacak bişey yok normal hayatına devam et :)
112 Yorumla
Soran+1 yılAma benim onu şikayet etmem gerekir niye korkmuyor
Soran+1 yılNolcak peki boyle beklicemmi her telefonum caldiginda
Soran+1 yılVermedim vermicektim kararliydim Kimseyede vermem zaten ama bir gun ortadan yoktu rahatsizmis bende numarasini istedim mesaj attim abi kardes gibi aldi numarami ama telefonda konusmadik zatende telim var hemen engellesemde cok gec
Soran+1 yılNasıl yani ama bulunur
Soran+1 yılAma avukata soyledim aramasini engeller sadece dedi yine bulunurmusum
Soran+1 yılEski erkek arkadasin bile sana ulasamaz dedi
hiç sanmıyorum yeri geldiğinde malesef bu tarz konuşmalar yapmak zorunda kalmıs bırı olarak söyluyorum. hıc bır sey olmaz. sen gızlılık ılkelerıne aykırı , özel hayatın gızlılıgı ılkesıne uymayan bısı paylasmadıkca herhangı bı suc ıslemedıkce bu tarz seylerın problem yaratacagını sanmam. aksine üstüne daha da gitmeli ve sonunda engellemelisin. ki bunu da yapmıssın.
14 Yorumla
Soran+1 yılSohbet sitesiydi adam piskopat cikti. Telimde var hemen savciliga gitcem dedi hakaret etmisim sapik degilmis benden hoslanmis alçak
- +1 yıl
ben lisede falan bıkac kez gırmıstım sohbet sıtelerıne hatta face den dahı yazanlar olmustu tel den de zaman zaman karsılastıgımız zaten ve malesef kufur etmek zorunda o tarz konusmak zorunda kaldm ama emın ol bısı olacagı yok. hatta sen de dısını gosterırsen karsı taraf korkmadıgını anlar. malesef bız bayanlar zaman zaman bu tarz konusmalara maruz kalabılıyorz. senın durumunu da anlıyorum. ama ınan endıselenmenı gerektırecek bısey sozkonusu degıl. sadece kararlı bı durus sergıle yeter..
Soran+1 yılHakaret etmisim dava acilirsa Napcam ben ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılHahahaha boşver :D Bundan hiçbir şey olmaz. Bana inan bana gelen savcılık tehditleri 100ü aştı. Evime bir kağıt parçası bile gelmedi. Üstelik senin hiçbir suçun yok. Hem rahatsız edecek hem de dava mı edecek imkanı yok bunun :D Sen hiç sıkma canını. Ve sadece bana inan tanımıyorsun biliyorum ama. Evine en ufak bir kağıt parçası dahi gelmeyecek.
112 Yorumla
Soran+1 yılGelirse napcam
- +1 yıl
Ya %100 gelmez. Hiiiç merak etme sen. Gelir diye bir ihtimal yok bile. Ben sana ne yaptığımı söyleyim mi? Çok kötü bir yalancıymış. Ayrıca sohbet sitesinden konuşmaları bulacaklarını sanmıyorum. Konuştuklarınızın capsini alabilirdin ama boşver gerekte yok. Sen merak etme arkadaşım sorun yok.
Soran+1 yılNapcam ben durduk yere hakaret etti derse
- +1 yıl
Bir şey olmaz ya saçmalama. İmkanı yok bunun. Kafana taktığına bile değmez. Rahatça uyu. Biraz mantıklı düşünsen varya bunun olmayacağını bilirsin.
Soran+1 yılNiye korkmuyor peki asıl ben onu şikayet etmem gerekir telefonun var ip adresin elimde savciliga gitcem evine mektup gelcek dedi
- +1 yıl
Sen hala takılıyor musun buna? Her küfreden savcılığa verilseydi ooooo. Savcılıkta bu davalara bakmazlar bile. Hatta adama sövüp yollarlar dalga mı geçiyorsun diye. Bitti gitti bir halt çıkmaz bundan. Niye korksun adam seni yiyor. Sende güya yalvaracaksın o da her istediğini yaptıracak sana. Sakın kanıp kamera falan açma adama. İstediğini desin tınma he he de geç :D Bir kere insan üşenir gitmeye. Kçını kaldırıp savcılığa gidecek bana küfretti diye. Onun yaptığı daha büyük bir şey ona kalırsa. Sen takılma bunlara. Kapat mevzuyu. Ne diyecek gidip ben şu kıza terbiyesiz şeyler yazdım o da küfretti mi diyecek. Bir kere burada mantık hatası var. Bu kadar korkak olmayın lütfen ya. Ben sana şunu deyim. Ben oğlanın tekinin +18 görüntüsünü çekip ailesine akrabalarına vs yolladım. O da dedi savcılık vs diye bir şey çıkmadı. Çıksa benden çıkardı :D Saçma şeyler bunlar uzatmaya dahi değmez :) Sen gönlünü ferah tut yeterli :)
Soran+1 yılHerifim cevresi var bilgisayardan anliyor muhendis sonucta telefonumu verip savciya şikayet eder yani ip adresimden bulurlar zaten
Soran+1 yılBen sadece onu şikayet edebilecegimi biliorsa üstelik hakliyim neden korkmuyor beni tedirgin eden sey bu
- +1 yıl
Korkmaz niye korksun etmeyecek çünkü bol keseden sallıyor. Eee nolmuş mühendisse? Benim oynattıklarımda polis bile vardı. No problem. 1 ay sonra gel buraya yaz yorumu. Hiçbir şey olmayacak.
Soran+1 yılAvukata sordum uc aydan aşağı gelmez mektup dedi uc aydan fazla bile sürermis
Soran+1 yılMadem korkmuo ben onu şikayet edebilirim bundandami korkmuyor?
- +1 yıl
Bilmiyorum sadece iki tarafında korkması saçmalık. O korkmaz çünkü biliyor senin böyle bir şeyle uğraşmayacağını o da uğraşmayacak. Merak etme sorun yok. İyi günler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır hakaret davası açarsa Ve bunu senin attığın belliyse yani kendi telefon numarandan mesaj olarak attıysan savcı soruşturmayı onaylar ve mahkeme olur Sulh Ceza mahkemesinde yargılanırsın 2 ay ile 1 yıl arası hapis cezası var :) bunun indirimi pişmanlıgı derken alt sınırdan 1.5 aya yakın ceza alırsın bu da 5 yıl bir daha kimseye ağır hakaret sucunu işlememen durumunda bu cezayı yemezsin... Dışarda kalırsın hapse girmezsin bu 5 sene boyunca. Tabi bu sucu işlersen tekrar suc ceza üstüne katlanarak hapis yatarsın
110 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hakliyim cinsellik istedi eger bu siteden cikarsan durmadan ararim dedi sapik pislik ayrica avukatim kesinlikle hapis veya tazminat alamaz dedi
Cevap sahibi+1 yılCanım senin elinde var mı bu söyledikleri şeyler? kesin kanıt olarak söylentiden öte bişe?
Soran+1 yılKanit henuz yok.. o sitedendi iste avukat halledecek
Soran+1 yılDuzelteyim avukat kesinlikle hapise girmezsin dedi
Cevap sahibi+1 yılAvukat ne olursa olsun ben sana onun elinde senin telefon numarandan giden küfür mesajı var ise senin acından olacak en iyi sonucu söyledim hakimde fazla vermez zaten merak etme. sana en fazla verecek 2 ay ertelenmiş hapis cezası yani 5 yıl süre ile bu sucu bir daha işlememen durumunda cezayı cekmiş sayılırsın düşer ceza. Para veya hapis cezası olmaz. takma kafana Onun tazminat davası nasıl olurdu. Sen onun saygın oldugu ortamda ona bu sözleri söylesen ona manevi zarar vermiş olurdun manevi açardı. Ama telefondan mesajla giden hakarete tazminat acamaz
Cevap sahibi+1 yılbende sana kesinlikle hapise girmezsin diyorum zaten dikkatli oku
Soran+1 yılNapcam ben elimde kanit yok bide tum yazismalarini bulcam dedi ben arada geyik olsun diye dalga geciodum cinsellik konusuodum ama ciddi degildi hicbiri yani tel vs asla vermedim kendimin. Onlarida bulursa utancimdan geberirim adim cikar ya ama o benimle abi kardes gibi konusuodu bana bunu planlamis!!
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç? Ve mümkünse gizliden cıkabilirsen cık olayları tam anlamıyla anlatırsan özel şeylerde varsa ben özelden sana Gerekli tüm bilgileri veririm veya ona karşı bir hakkın varsa şikayet etmen gereken konuyu söylerim
Soran+1 yılKanit yok o sitede kaldi
Cevap sahibi+1 yılolaylar bunlarsa cevapları verdim herhangi bir gizli olay varsa gizlide cıkarsan özel atarım konuşur aydınlatırım seni
Sen savcılığa şikayet edersen evinden alırlar onu.
Savcılık ve polislerimiz bu konuda kadınların her zaman yanında.. Hatta ifadelerine yalandan ağır şeyler yazdırıp, o erkek müsfetelerini anında evinden alıp gerekli işlemleri yapıyorlar. O korku yetiyor zaten onlara.. Bidaha internet bile kullanmıyorlar :)23 Yorumla
Soran+1 yılBen duyulmadan unutmak istiyorum ama o savciliga vermistir bile numaram var. Ip adresini telden almis benim. evine mektupta gelcek dedi gorusuruz falan bu kisi kibrisla ankaraya gidip geliyo bilgisayar muhendisi
Soran+1 yılVar herif piskopat
İnternetteki yazışmalar vs delil olarak kabul ediliyormuymuş =) günümüzde ses kaydı ve video ya bile montaj diyenler varken seni bu sebeble yargılayacak yargıya gülerim sadece. Ben olsam hiç aldırış etmem kızların başına böyle sapık tipler milyon kere gelmiştir. Zaten sen bayansın %70 haklı duruma düşer bu sefer tazminat davası açarsın karşı tarafa.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende kanit yok mahkemeye girmek istemem duyulur cunku bende korkuyom
Saçmalama bir bok yiyemez, senin mesajların görünür ama onun o bahsettin cinsel içerikli mesajları da görünür kendi g*t korkusu da var bir şey yapamaz sakın şantaja boyun eğme.
12 Yorumla
Soran+1 yılEgmedim zaten ama duyulursa naparim hem sevdigim cocuga cok ihtiyacim vardi o pislikte beni buldu Napcam bilmiyorum ölmek istiyorum eger mektup gelirse Napcam ben
Ne diyecek, taciz ettim küfretti hakim bey mi diyecek? Bildiğin internet cafeci serseri işte. Hayatına bak sen başka derdin mi yok? Oçocuğu işte yalan mı?
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilg muhendisi ustelik pcden giriodu ya bunlar yüzsüz insanlar
Gerizekali salak sende ona dava ac hakaret davasi savciliga git iyi bir avukat tut gorsun dunya kac bucak ya da bekle 4 yil sonra bende avukat olucam yardimci olurum :) tabi 4 yila kadarrr
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben mahkemeye cikmak istemem o kıbrıs Ankara arasi gidip geliyor ondan korkmuyordur şikayet etmeme dedi avukat
Soran+1 yılSana sordum ama sende bana soruosun. Beklicem savciliga verirse ortaya cikar
+1 yılolsun ii öyleyse. ama sen ona seninle tanmak itiyorum dedi sen de cinsel olrak algıladın küfür ettiysen suç sende ama kibarca red ettiysen o sana hala tehdid ediyorsa o başı belaya girer. yapmaaz ya? tehdit etse de bir şey çıkmaz. sonuçta en fazla 1500 tl ödesin. tabi suçun olmadığını düşünüyrum.
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey alamaz mahmekeye çıksanda bişi olmaz ifade verirsin biter olay, sanal davalarda bir sonuç çıkmıyo henüz ülkemizde. Sanal dolandırıcılar bile ceza almazken sana hiç birşey olmaz. İnkara geç zaten sakın ifadende hakaret ettim falan deme pc mi hackledi de özel bilgilerime ulaştı sohbetide kendi yapmadığını ne malum girip ip numaramdan kendi kendine yazmağıdı o küfürleri, bana saplantısı vardı rahatsız ediyordu yüz vermeyince böyle yaptı de sen şikayetçi ol =)
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan konusamam ki riskli ayrıca ben onun cinsel sohbetine eslik etmedim sasirdim ondan bir iki hakarette bulundum of
- +1 yıl
Zaten hakim senin tarafinda olcaktir rahat ol sen ona suc duyurusunda bulun hatta o düşünsün
Soran+1 yılO bulundu bile gitmistir coktan ama haklı olan benim
1. olarak iyi bok yemişsin al şimdi başına belayı herkese numara verilirmi 2. si bende ünivde bana takan bir kıza hakaret etmiştim rektörlükte bitmişti olay , tamamen karşı tarafın takmasına bağlı mahkemeye çıkabilirsin muhtemeelen , ama utanıcaksın işte hakimin avukatın içinde arkdaşlık sitelerinde takılan kız olarak , kolay gelsin nedym
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkese numarami vermezken oldu zaten. üstelik oscarlik oyuncu bide numarani kayitliyimmi kizarmisin diye sordu. Eger cikarsan seni durmadan ararim dedi
Ben haklıyım
Soran+1 yılŞikayet etmeye korkuyom
bencede bir bok yapamaz ben de bazen dalga geçmek için korkuturdum milleti ama sadece lafta adamın kafası biraz iyi çalışıyor ama yapamaz korkma...
11 Yorumla
Soran+1 yılCevresi var bilgisayardan da anliyor piskopatsa herseyi yapamazmi
havlayan köpek ısırmaz korkma.. sen tedırgın oldukca daha cok uzerıne gelır benımde basıma gelmısttı hıc bısı yapamadı
14 Yorumla
Soran+1 yılAma savciliga gittinmi mahkemeye ciktinmi bu psikopat ya ben mahkemeye cikmak istemiyorum
Soran+1 yılNapcam ben ya bilgisayar muhendisi ama bide cevresi var
Seni korkutmak icin yapmis merak etme Savcılar artik bu tür olaylarla ilgilenmiyor bile o kadar fazla olay varki senin dedigin gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar muhendisi savciyida taniyorsa torpil varsa beni hapise bile atar
+1 yılkorkma sallamış. o şekilde hiçbirşey yapamaz tatlım.. asılkendisi seni tehdit etmiş. birşey cıkmas. rahat ol. özelden detayl ıanlatırım.
16 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar muhendisi ama
- +1 yıl
bende bilg. muhde doktoraya hazırlanıyorum.. müh olmak bır naneye yaramaz...
- +1 yıl
seni resmen taciz etmiş. asıl suçlu kendisi.. merak etme... rahat ol.. keni suçlu cıkar canım
Soran+1 yılYa torpille herseyi yAPAR OLMADI HAKARET ETTI der
- +1 yıl
neyse anlamak istemiyorsun..
Soran+1 yılYapamazmi
Sen yapmış olsaydın onun yaptığını başkasına mahkemeye gider miydin sence? Takma bas engeli gitsin :)
10 Yorumlainternettrekı yazışmalar yasalar ereği kabul edimlez küfür yemeyeceksen alma pc yı eline demişti bir kere savcı bana kullanma manasında kafana takma kardeşim bişey olmaz oun amacı başka anasını soyundursun adi..
10 Yorumlaseni korkutmaya çalışarak isteklerini yapmaya zorlamış. öyle bişey yok korkulacak bişeyde yok. farzetki öyle bişey var onun yakınları ailesi bu durumu öğrenmesini istermi, istemez için rahat olsun bir cacık çıkmaz o işten
10 Yorumlaartık teknoloji gelişti kafası çalışan biriyse bulunduğun yerdeki wifilerin ve sohbet ettiğin kişilerin ıp adreslerini biliyosa istediği her bilgiye kendiside ulaşabilir savcılıkda onun için herşeyi kendin savcılıkda söyle inkar edersen eğer dahada suçlu duruma düşersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılInkar edicek bisey yok ama delil yok o sohbet sitesinde kaldi herşey
- +1 yıl
ss alsaydın
Benim guzel yurekli kardesim suclu olan o korkma bisi yapamaz o. Cocugu
112 Yorumla
Soran+1 yılOnun korkması gerekir ben hakliyim onu şikayet edebilirim adam ciddi iste hakaret ettin dio sanki ben sucluyum
Soran+1 yılBikgilet ne
Soran+1 yılOlmaz basim belaya girer falan
Soran+1 yılYok yapamam sen ismimi soylersin felan mahkemeye cikarir beter olue
Soran+1 yılEvine mektup gelcek dedi. bana hakaret ettin dedi madem korkutmaksa. amaci. benim onu şikayet edebilecegimi bilmiomu? Asil ben savciliga gitmem gerekir. Telefon numarami aldi serefsiz kandirdi beni of
- +1 yıl
Guzel yurekli kardesim evine mektup gelebilmesi icin ilk once seni telefonla arayip bu olay hakkinda ifadene basvururlar ole pat diye evine mektup gelmez ayric sikayetci olsa dahi sen bunlari ifadende soylediginde direk kendi suclu duruma duser hapis cezasi aldigi gibi birde tazminat davasi acabilirsin rahat ol oyle birsey yok
Soran+1 yılKanıt yokki elimde
Ne mektubee anlamadım ama savcılığın hiç işi yok iki küfür ettin deye davamı acılcak,, ben yandım ozaman ::)):çünkü kac kişi seni savcıla verricem diyor Bende=si.. mden aşağı Kasım paşa diyorum,, diyorum 5 dakka sonra unuturum:):):):)
10 Yorumlao sallamış hiç korkma onun amacıda seni korkutmak zaten takma kafana
114 Yorumla
Soran+1 yılNapcam ben ya
Soran+1 yılAma benden ozur dile istersen dedi sonradan diledim ama savciliga vercem mektup gelcek evine görüşürüz dedi of ya
Soran+1 yılNiye ozur dilettirip savciliga vercem dedi
Soran+1 yılVercem dedi gayet ciddi
Soran+1 yılElimde kanit yok Napcam ben mahkemeye mi gitcem herif piskopat ozur dile istersen dedi sonradan diledim savciliga vercem ben haketmedim senden hoslandim falan dedi
Soran+1 yılYok sohbet sitesiydi telden girdim Napcam bilmiyorum hic korkmuyor pislik
Soran+1 yılBeni tehdit etti sonrada ben haketmedim bunu senden hoşlanmıştim falan savciliga gitcem dedi
Soran+1 yılSavciliga gidip telimi verir bulurlar ip. adresimi almis
+1 yılİnternet üzerinden gelen her tehdit gerçek olmuyor, inanma. Korkmayı gerektirecek bir durum yok ortada.
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden adamda telefonu var tehdit etti ama savciliga vercem diyor
Soran+1 yılTelefonum var adamda onun telide bende var ama kibrisa gidip gelio ondan korkmuo şikayet ederim diye dedi avukat bide beni şikayet etcek iste korkmuo
- +1 yıl
Numaranı değiştir gitsin, kurtulursun tamamen
Soran+1 yılYok degistirsem de sadece aramasini engellemis olurmusm bulurmus beni yinede
- +1 yıl
Süper güçleri olsa gerek, mantıksız geliyor tehditleri bana. Korkutmak istemiş belli ki
Soran+1 yılAvukata sormustum o dedi numarami degistirirsem bisy degismezmis
Soran+1 yılHemde eski erkek arkadasim ulasamazmis bana degistirirsem oyle dedi
- +1 yıl
Bu nasıl bir avukat anlamadım ama durumun çok karışık
Soran+1 yılKarışık derken
+1 yılAbi niye bu kadar cahilsiniz? :D hiç bir şey olmaz modemini resetle ip adresin değişsin seni dahada bulamaz telefon numarasınıda engellersın olur biter :D
13 Yorumla
Soran+1 yılModem derken cepten baglandik evdeki wifiye ve ip adresime baktim aynisi cepte de yazio. Bulmus ip numarami bide telefonumu izleyebilir herif piskopat ya engelledim zaten ama cok gec
- +1 yıl
Modemı ac kapa yap bacım bir şey olmazzz sapıklık yapıyorsa polise söyle binsinler tepesinee
Soran+1 yılAdam kibristan ankaraya gidip gelior ondan korkmuyor avukat oyle dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol bir sonuç çıkmaz veremez. asıl sen verirsin msjları ve kayıotların çıktısını aldım beni tehtid yolu ile cinsel tacizde bulunmaktasın de asıl seni savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunan ben olacağım de engelle gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKanit yokki adam piskopat bilgisayardan anlıyor cevreside var hakaret etti diyip telefonumu vermistir savciliga
:D Bu sana ders olsun... Hala sitede geziniyorsun... Birşey olmaz korkma. Bundan sonra da kimseye özel numaranı filan verme. Gerçek adını da vermedin umarım o ite?
021 Yorumla
Soran+1 yılVerdim evet ama bu siteden degil cepten giriorum ip adresimi aldi telefonumu da aldi duzenbaz herif
- +1 yıl
Hem sevgilin varmış, hem de sohbet sitelerinde cinsel içerikli yazışmalar yapıyorsun... Bence haketmişsin bunları... Geyik nesi? Böyle şeylerin geyiği gergedanı olmaz... Başına bunlar gelir işte... Elin tanımadığın adamına gerçek adını söylersen bunlar olur. İp adresi filan alamaz :D Saf mısınız bu kadar ya? Adam senin adını ve telini biliyordur sadece. Adresini de verdiysen bilemem... İp den adres bulunamaz... Cep telefonunun konum bilgisini kapat fb dan filan yazışırken konum bilgisi açık kalmasın..
Soran+1 yılSevgilimle ayrildik ben suclu degilim cinsellikten nefret eden biriyim dogru konus ben bosluktan o yok artık k diye oldu
Soran+1 yılAyrica o beni tehdit etti ama henuz kanitim. yok
Soran+1 yılCebimi verip şikayet etmistir adi herif
Soran+1 yılBelami buldum telefonu verip savciliga gitti bile bence
Soran+1 yılAma o adamla asla konusmadim abim gibi gordum ne safim
Soran+1 yılBen bosluktan millete cinsel icerikli yazardim arada ama hepsi uzuntudendi dalga gecip vakit harcamak ti
Soran+1 yılUmarım oyle olur mektup gelicek mi diyerek mi yasicam? Sevdim cocuk bile bana uzak artık mahkemeye gidersem.. Napcam ben onu arayip ağlamak istiyorum
Soran+1 yılCepten girdigim ip numarami savciliga verip telekomdan adresimi bulur
Soran+1 yılMahkemeye cikmamamin bir garantisi yok ne bekliodun? Sevinmem mi gerekiyor? Her ay mektubu bekliyip yaşamak nasil bir duygu olabilir?
- +1 yıl
Kafan almıyor mu sana anlatılanları? :) Hem madem çok eminsin savcılığa vereceğinden ne sorup da milleti oyalıyorsun ki? Mahkemeye çıkmaya meraklı mısın ne? Avukat mı arıyorsun yoksa? Sana diyoruz ki hiçbir şey olmaz sen hala bıdı da bıdı :) Böyle o herife de bıdıdıdı yaptıysan ondan hala seninle eğleniyordur korkutup... UNUT ARTIK :)
Soran+1 yılNeden ozman ozur dile deyince sonradan ozur dileyince savciliga vercem mektup gelcek görüşuruz dedi?
- +1 yıl
Adam keşke seninle ilişkiye girip bıraksaydı... Bunu düşünüyorum şu an... Çünkü sende beyin diye ufacık birşey yok, tam kullanılmalıksın. Erkek olsam kaçırmazdım yani... Kusura bakma ama cidden ya salaksın ya da burada ilgi arıyorsun... Yani anlamamakta ısrar ettiğine göre aklım başkası gelmiyor.5 yaşında mısın?
Soran+1 yılBugün aradı hemen reddettim koduyla engelememisim numarasını sizce neden arıyor mahkemeye mi vermis
sana birşey söyleyim mi? HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. avukata falan da bakma ne dediğine o da yoluna bakıyor anladıın..
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin ya mektup gelirsee
+1 yılyav gelse nolur sapık orspu cocugundan al bu yazımı ilet karakteri bozuğa.
10 Yorumla
+1 yılsuçlu o nasıl seni mahkemeye veriyomuş sapığa bak tam yavşak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem suçlu hem güçlümü oluyor. Hangi hakla mektup gelirmiş. O psikopat avukatın olmasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mahkemeye cikmani engelleyemem dedi
+1 yılher zaman olan muhabbet kızlarda korkup daha fazla batıyorlar bataklıga sırf böle korkup seks yapan kız var tanıdıgım.
10 Yorumlabilgisayar mühendisi avukatıyla konuşmuş tatmin olmamış kızlarsoruyor a soruyor vay anasını :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhendis olan ben degilim lütfen soruyu anlamadan cevap yazmayin
+1 yılMerak etme onun sana söylediği laflar cinsel içerikli istekler filansa sen suçsuz olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılAma niye mahkemeye vercek suclu kendisi
- +1 yıl
Vermeyecek seni korkutmak istiyor.
Soran+1 yılKanitim yok ama
İnternet & Teknoloji konusunda 433 cevap paylaştı. bu siteden biride beni mahkemeye verecegini söyledi korkuyla bekliyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi
havlayan kopek ısırmaz, sızde tanıyıp bılmeden ınsanlara kufretmeyın engelleme gıbı bır secenek varken kendınızı strese sokmak neyın nesı
01 YorumlaKorkucak birsey yok banada oyle birisi musallat olmustu izmirdeydi bide mektup gelcek demisti bana bu konudan bosver bir halt yapamaz ya
09 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu peki
Soran+1 yılBen degistirmedim avukatım da gerek yok dedi numarasi engelli ama ip adresin elimde dedi telefonunda kayitli yarin savciliga vercem evine mektup gelcek görüşürüz dedi. Cep telefonundaki ip adresimdi o pcden giriodu. Napcam ben yasama hevesim kalmadı sevdigim cocuguda arayamaya yuzum yok
Soran+1 yılButun kisilerle olan yazismalarini bulucam dedi
Soran+1 yıl25 yaşında bilg muhendisi kibrisla ankaraya gidio is icin. Cidden napcam bilmiyorum
Soran+1 yılSen savciliga gittin mi şikayet icin? Ben gitcektim ama korkuyom
Soran+1 yılKorkuyom ya dun avukatın yanında ağladım nasıl bu hale düştüm cok utandım
Ya saçmalama hiç birşey yapamaz telefondan engelle bir dahada ne ara ne sanalda konuş hiç birşey yapma seni bulamaz kafanı yoorma türkiyede bu işler okadar kolay olmuyorr millet birbirini öldürüyor katile bile 3 ayda mektup gitmiyor a.. mk :D
00 Yorumla
+1 yılNormalde adam suçlu da sen de niye küfrediyon ablacım ya. Neyse artık tazminat davası açar. Hakaret davası açacağını sanmıyorum cinsel sohbet sitesi olduğundan. Dolayı
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel sohbet sitesi degildi. Tazminat alamaz dedi avukat
- +1 yıl
Olayı tam bilmiyorum kusurlarınıza bakılır tazminat için
+1 yılIsıracak köpek havlamaz :) sanaldan da olsa cinsel istismar var, neye istinaden şikayet edecek seni? :D
Çocuk olmayın!15 Yorumla
Soran+1 yılKanıt yok hersey olabilir
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz. Aynı işi yapıyorum, sanal ortamda çok delikanlılar gördüm :) yazmak ve yapmak başkadır ;)
- +1 yıl
Aynı işi yapıyorum derken seninle mesleğimiz aynı :)
Soran+1 yılBen meslegimi yazmadimki dogru oku!
- +1 yıl
O ünlümeli alda! ne halin varsa gör. Yanlış okumuşum ne var bunda?
+1 yılMektup gekse kendisi suçlu duruma duser :) yapamaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ama durduk yere hakaret etti derse?
- +1 yıl
Diyemez merak etme
Tekrar bir sohbet ortamı oluşursa. Kişisel bilgilerime izinsiz ulaşmandan ben seni mahkemeye vereceğim. Mahkemede görüşmek üzere de. :)
00 Yorumlaona şunu söyleseydin "bizi merak eden bir sevgilimiz yok ama arkamızdan kovalayan birileri var... - Bilişim" o anlardı mesajı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Sende sikayetci ol sonuçta senle yatmak istemis ve ondan küfür etmişsin.
10 YorumlaVay Arkadaş! ne günlere kaldık. Ulaş bana sana bir s*k yapamaz. bende bilgisayarcıyım çökeriz PCsine
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sohbet sitesi cepten girdim sildim kanit yok elimde yani ama o cepten ip numarami almis telefonumda var
- +1 yıl
bir kere seni kandırmış :) ip numarası denen olay sadece Bilgisayarda vardır. Telefonlarda yoktur :)
Numaranı izlemeye almışttır an fazla ama onu da senden habersiz yapamaz. Ha sen yinede avukatına sor avukatın numaranı takibe alsın. Bağlı oldugun hat firmasını da ara sor. onlara da söyle.
sen bana ulaşsana
avukatsın ve bunları bilmiyosun bu nasıl iş :)?
şikayetten vazgeçmezse hagb alır çıkarsın başka da bişey olmaz03 Yorumla
Soran+1 yılBen avukat değilim avukatımla gorustum hagb ne?
+1 yılUff senin gibileri Halla var mı :) canım yok öyle birşey sacmaliyor
10 Yorumla
+1 yılSeni korkutmaya calisiyo sende cinsel taciz var dersin muhendis oldugu bile supheki malin biri
10 YorumlaYav hikaye anlatıyor , hiçbirşey olmaz. Sen haklı tarafsın dediğine göre öyle birşeye kalkışamaz
10 Yorumlaİyide ne diye mektup yolluyor cinsel sohbete davet ve hayır dedin o laf geç onu kolpa o boşver takma
10 Yorumlasende onu mahkemeye ver dava ac benimle cinsel sohbet etmek istedi diye tacizde bulunuyor resmen arkadasım
01 Yorumla
Soran+1 yılDuyulmasini istemiyorumki of
+1 yılKardesim yok oyle bisey senin kekle mis ne kadar safsiniz :)
00 Yorumlao. cocugu yasal olarak bir küfür teşkil etmiyor küfürü açık açık yazdıysanız sorun ama atıyorum ors çocugu gibi yazıysanız kelimeler tam değilse sorun olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam yazdim adi serefsiz pislik o* cocugu okadar. .
Soran+1 yılEngelledimki ayrica o beni verdi savciliga belliki. Avukat arastircak ama..
Gizli Üye(36-45)+1 yılmahkemeye vermeklemi tehdit etti bişey olmaz olmaz merak etme rahat ol. nette çok var o tiplerden.
10 YorumlaKorkutmaya calısmıs hıc bır bok olmaz ole klavye delıkanlılarından
10 Yorumla
+1 yılÖzele gel ahahahakjdhakjsh
Nasıl bir sohbet sitesiyse artık..00 YorumlaO cinsel taciz suçu işliyor korkmuyor da sen mi korkuyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılDelil yok ki henüz. Ayrıca adim çıkar gidemem mahkemeye ya
Gelse noluur gelmese nolur hakimin karsisinda sov istersen ana avrat hakim aferin kizim hakediyor boylesi der. dert etme bu kadar
00 Yorumla
+1 yılneden korkuyosunkı. bırşey çıkmaz ondan. sende ondan şikayetcı ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlamiyorum mahkemeye çıkmak istemem
- +1 yıl
bırşey olmaz. çıksanda ya. boyle şerefsızlere prım vermektense sende şikayetcı ol hakkını ara. korkmayın bukadar.
Soran+1 yılDuyulrsa naparim ben
- +1 yıl
duyulsun. oylelerı cesaretlenıceğne duyulsun. sankı kötü bırşeymı yaptında sankı. kayıtlar çıkarılır ortaya zaten. sen kendınden konuşmalarından emınsen hıç korkma.
Savcılığa versin hanginiz yanacaksınız daha iyi bilir o. Hiçbir şekilde inanma böyle şeylere. Çocukluk dönemini atlatamamış daha;-)
06 Yorumla
Soran+1 yılBen savciliga verebilirim onu hic korkmuyor telefonun var ipnadresin var savciliga gitcem dedi
Soran+1 yılNaptiki ya bu kisi25 yaşında pisligin teki bilgisayardan anlıyor Napcam ben
Soran+1 yılMahkemeye gidemem
+1 yılöyle bilgisayar mühendisi' nin götüne şemsiye dikip gölgesinde ebesini sikmeli
00 Yorumla
+1 yılSavcılık böyle basit bir olayla uğraşmaz bile bence. Korkma hiçbir şey yapamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne