Akıllı telefonunuzun Şarjı Ne Kadar Dayanıyor Kaç Saat Ekran süresi alıyorsunuz? Benim Telefonumdan Örnek Verecek olursam Kullanılmadığı Sürece 1 2 gün gider Hatta hiç kullanılmazsa 4 5 gün de yeter ama kullanılmaya başlandığı vakit biraz fazla tükeniyor şarjım Ki buda Normal bir şey telefonu 3 yıl önce aldım o zamandan beri orijinal batarya ile kullanıyorum Neyse Lafı uzatmadan Görüşlerinizi Bekliyorum 😊
Akıllı telefonunuzun şarjı ne kadar dayanıyor kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Iphone 11 kullanıyorum. Şarj dayanma oranı oldukça yüksek. Sürekli kullanıyorum ve 24 saatin sonunda şarj ediyorum. Eski telefonumun şarjı 2 saatte biterdi. Bu diğerine göre çok çok iyi.
Kardeşim ben telefonu 4 sene önce aldım Telefonun marka ve modeli Samsung Galaxy J5 2016, bir kere sinirlenip 3. kattan aşağıya attım, bataryasını kayboldu yeni batarya aldım ama çabuk bitiyor, her gün şarj etmek zorunda kalıyorum, zaten oyun oynayayım desem oyunlar hem kasıyor hem de çok fazla şarj yiyor, şarj ve kulaklık girişinde temassızlık sorunu var, ekranı çatlak, ama yine de kullanıyorum