Yakın zamanda yeni bir telefon aldım. Ondan önce aldığım telefonu tam 6 yıl kullandım. Akıllı telefonlar genelde 3 yıldan sonra bozulurlar. Ama ben baya uzun kullandım. Sizce bir akıllı telefonun ömrü kaç senedir?
Telefondan Telefona Değişir Bu Durum Tabi Bu Durum Kullanıma da Bağlı kullanıcı telefonunu Doğru düzgün Kullanırsa Hor kullanmazsa Çok Özenli çok güzel bakıp değer verirse Telefon da Kaliteli Bir Telefon sa 6 7 sene götürür daha sonraları götürmez İşletim sistemi sürümü eskimesi ile.
Bir telefonun ömrü 2 yıldır. Beğenmediğim telefonu fazla kullanmam, beğendiğimi de 2 yıl kadar kullanırım. İphone 11📱şu an beğendiğim bir telefon. Gerçekten çok çok hızlı ve pratik
Türkler genelde okumaz ama kullanım kılavuzlarının son sayfasında genelde elektronik ürünün kullanım ömrü yazar. Akıllı telefonlarda bu süre ortalama 5 yıldır.
Bir telefonu 3-5 yıl bekleyemem kullandığım telin ömrü en fazla 1 yıldır valla acımam yenisini alırım ki her yıl yaptığım şey oppo reno2z aldım 3 ay oldu 9 ay sonra ona da elveda 😀😀
kullanıma göre değişir 2. sene sonunda sıkılırsın ama 4 sene kadar gider ortalama. Tabii telefondan ne beklenildiğide önemli ben sadece sosyal medya olarak kullanıyorum telefonu