İnternet & Teknoloji Huawei p30 pro mu iPhone 11 mi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem uzun süre kullanım kamera vs açısından hangisini önerirsiniz? Huawei İphone Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Huawei p30 pro mu iPhone 11 mi daha iyi? Cevapla iPhone Soruları Huawei Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aykut1510 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl iphone 11 i ve p30 proyu yan yana koy ekran kalitesine bak bi ilk hangisi alınır anlayacaksın 8.000₺ lik telefona Lcd ekran koyuyor iPhone sakın alma 0 0 Yorumla
Tripatmayankadın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😂 Hiç yapamayacağım kıyaslama ıphone daha iyi sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden kız😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şuanda araştırma yapıyorum ve pro 30 un kamerası kat ve kat tüm telefonlara kıyasla cok üstün Iphoneyi almayi ben tercih etmem cunku genel olarak sarzi bitmesi sorun 0 0 Yorumla
azeri-bey00 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Huawei anca apple'ın getirini götürünü yapar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme kamera kalitesi çok iyi ayrıca iPhone kullanıyorum iki sene sağlam sonra kalitesi düşüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iphone 11 i ve p30 proyu yan yana koy ekran kalitesine bak bi ilk hangisi alınır anlayacaksın 8.000₺ lik telefona Lcd ekran koyuyor iPhone sakın alma
😂 Hiç yapamayacağım kıyaslama ıphone daha iyi sanki
Neden kız😀
Şuanda araştırma yapıyorum ve pro 30 un kamerası kat ve kat tüm telefonlara kıyasla cok üstün
Iphoneyi almayi ben tercih etmem cunku genel olarak sarzi bitmesi sorun
Huawei anca apple'ın getirini götürünü yapar.
Öyle deme kamera kalitesi çok iyi ayrıca iPhone kullanıyorum iki sene sağlam sonra kalitesi düşüyor