Birçok fotoğraf düzenleme uygulaması artık ücretsiz hizmet veriyor. Yüz pürüzsüzleştirme, vücut inceltme ve boy uzatma çok basit bir hale geldi. Bu arada bunu hem kadınlar hem erkekler yapıyor. Sosyal medyadaki fotoğrafların gerçek olduğuna inanmak çok zor. Sizce shop yapmak dolandırıcılık mı?
Fotoğraf düzenleme uygulamaları ile shop yapmak dolandırıcılık mı?
urunun ambalajdaki goruntusuyle gercek goruntusunun farki nasil buyuk hayal kirikligi ve sinir krizi gecirtiyorsa aynen oyle. keklerin dolgunlugu cikolatasinin akiskanligi dondurmalarin renkliligi cipslerin canli ve dolu goruntusunun olmadigi gibi :D
Arada büyük fark varsa başkalarından ziyade kişinin kendini kandırması bu asdfgh Bağı , bahçeyi çekince bile ışığın ayarlarıyla vs oynuyoruz , shop normal bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
urunun ambalajdaki goruntusuyle gercek goruntusunun farki nasil buyuk hayal kirikligi ve sinir krizi gecirtiyorsa aynen oyle. keklerin dolgunlugu cikolatasinin akiskanligi dondurmalarin renkliligi cipslerin canli ve dolu goruntusunun olmadigi gibi :D
Arada büyük fark varsa başkalarından ziyade kişinin kendini kandırması bu asdfgh Bağı , bahçeyi çekince bile ışığın ayarlarıyla vs oynuyoruz , shop normal bir şey
Hayır tabii ki. Adam mı öldürüyoruz🤪 ona kaldıysa makyaj yapmakta suç olmalı. Sonuçta makyaj da insanı değiştiriyor. Hatta estetik de öyle🤷♀️
Evty açıkça kandrmak arkadaşlarım yapio yolda görsem tanımam😂
Bende bunu anlamıyorum sağdaki besbelli shoplu insanlar bunların neresine düşüyor
fotoğrafta gördüğüm kimseyi nikahıma alma kararı vermiyorum dolayısıyla dolandırıcılık dahi olsa benim için önem arz etmiyor.
Doğal olun yeter fotoshop yapmaya ne gerek varki. 🤷♀️🤷♀️🙄
Bunu ne niyetle yapmak önemli:-)
İsteyen istediğini yapar bir şey demek bize düşmez.
Hem de en niteliklisinden
Niye dolandırıcılık olsun? Önem arz etmiyor.
Neyi Kimi dolandırıyoruz bisey mi satılıyor?
Hayır abartilmadigi surece
Hiçbir kıza güvenimiz kalmamıştır :D
Dolandırıcılık.
Valla çok zor
Evet
Değil
Yalancılık.