Selam arkadaşlar. Ben mi yanlış görüyorum? Hızlı resim açılmıyor. Ne güzel soru soracaktım.
Cevaplar için teşekkürler
Cevaplar için teşekkürler
doğrudur çalışmıyor bende de
şunu kullanabilirsin https://www.hizliresimyukle.com/
Teşekkür ederim:)
imgim. com bunu dene çok basit + kullanışlı yıllardır kullanırız biz
Profilin güzel :))
+1
Cevap
9Cevap
korse resmi mi koyacaktın :P
:))))
Hahah
Yok foto:)
Kız fotosu
Tamam bekliyoruz, mümkünse korseli olsun :)
Var ya sırf erkekler için televizyonda bir program sunardım. Böyle kadın dünyasından, seksten felan:)
benim gibiler için mi :P
Her kes için. Böyle ançak erkeklere özel. Ne güzel olacaktı:)
Hımm bende bir an kendimi abaza yerine konuldum sanmıştım :)
Valla çok makbule geçerdi, Billur Kalkavan'ın pabucunu dama atardın :)
Kadın dünyasından erkeklere özel. Giyim, seks, yeme, yatma her şey. Soruları felan yanıtlardım. Her defa da programa güzel ve seksi kızları çıkarırdım. Erkeklerin hayatına bir reng katardım:)
Bu sefer erkekler ekran başına kilitlenirdi. Ah bir dünyada erkeklerin önemsenmeye o kadar hakları var ki:)
Mümkünse kızları Adnan Hocanın kanalından transfer et :)
Yoooo öyle değil. Estetiksiz kızları, doğal güzelleri. Türkiye'ye doğallığı telgin etmeyin zamanı çoktan gelmiş. Her kes estetiği çok yanlış götürüyor ve çirkinleştiriyor. Ben doğal estetika ve kadın güzelliğinin ne olduğunu aktarardım erkeklere. Kadınlığı. Odunluğu yok. Erkeksi olmayı değil.
Haklısın, andan hocanın cicişleriin hepsi estetikli. estetikli kadın simülasyon gibi, geçici süre göz zevki verir, ancak doğal kadının güzelliği farklı,
Şaka bir yana, öyle bir şey yapsaydın, televuzyonculukta acunu bile sollardın :)
Ama hocanın misafiri olan kızlar Allah için güzeller. Yanında çalışanlar abartılmış estetik
Öf ne yapardım öyle program bir de her defasında bir manken çıkarırdım iç çamaşır ve fantezi iç çamaşırlarını sergiler ve konuşurdu:) mankenleri de tahta gibi değil normal göz okşayacak ve ihtiras yaratacak kızlardan seçerdim:)
Bu arada öyle bişey olsa, seni ekipe alırdım. Ekranda gözükmesen de perde arkası kızlara bakardın:))
ben müritlerini kastetmiştim, hepside at gibi, hormonla şişirilmiş sanki, üzerime devrilecek altlarında kalıp ezilecem hissine kapılıyorum. Hatta ve hatta travesti olduklarından bile ciddi şekilde şüphelendim :)
Töbe töbe, az önce abaza olduk, şimdide röntgenci :)))
Bu arada konuyla ilgili bir şey soracaktım da, sana mesaj yazılamıyormuş
Buraya da sora bilirsin, sorun yok?
Neyse mühim bir şey değildi :)
Yinede yaza bilirsin buraya. Ikimizi de tanıyan yok, takip eden yok:)
Beni tanıyan olmadığını nerden biliyorsun ki :P
imgur. com'a da koyabilirsin gayet kullanışlı
Deneyecem, teşekkürler:)
ne sorcaktın bakim söle hade:)
Foto koyacaktım:)
Çıplak Fotomu koyacaktım :)))
Sanatsal bir foto koyacaktım
:))) Valla iyi geldi:)
Teşekkür ederim:)
Kulaklarım canlandı gibi :)
Magnitin de aynı tarafları değil, farklı tarafları yapışır:)
gene hangi kolyeyi soracaktın =D
:)))
Foto koyacaktım :)
Biliyorum da geçen gün sormuştun ya ondan şeettim :D
Başka upload sitesi kullan
an itibariyle çalışıyor
iyide sormamışınki
Niye ki?
onun altındaki siteyi kullan.
calısmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar