Sorularım aslında basit; 1000 reklam izletme başına ne kadar alacağım? Reklamlara tıklanmazsa da ücret alabilecek miyim? Ödemeler dolar mı oluyor yoksa TL mi? Mesela günde 2 bin kere reklam izlettim. Ne kadar ödeme alacağım? Kaç $ ve ya TL olduktan sonra hesabıma ödeme yapılır? Uygulama yüklendiğinde ADMOB bana ödeme yapacak mı? Admob gelirlerinden ne kadar vergi kesiliyor? Hepinize çok teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel çünkü aradığım cevabı bulamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım kimsenin bilgisi yok
İyi geceler arkadaşlar. Hayatımda ilk kez bir uygulama yazdım android üzerinden admob para yatırma ve döviz cinsi nedir?
Ve seninde kullanıcılırında bir şey kazanmak şster vçbence gerek yok. Ha şöyle bir şey yapabşlirdin. Telefonun ana ekranında, kilit ekranında alta üste ya da başka sayfasında reklamlar durabilirdi. Hani bu izlemeye gerek olmayanlardan. Türkler bunları kullanıyor malesef. Yatırım yapmaktan çekiniyorlar.
bir youtuber arkadaşım var. Kendisi pek anlamaz. Bana yapar mısın? %10 senin payın olur dedi. Uygulamayı yaptım ve bitirmek üzereyim. Kodular'ı kullandım. Video öncesi ve sonrası reklam girecek işte.
Misal olarak konuşmuştum. Bir de ödüllü reklamlar vermeyi düşündük. Ödül olarak da 1.000 puana ulaşana aylık küçük hediyeler almak istiyor. Kupa gibi, anahtarlık gibi falan.
youtube'daki videolarını oraya yükleyecek öncelikle. Beni ilgilendiren kısmı o değil güzel kardeşim. Bana ne sunacağı şeyden. O kendisi ile takipçileri arasında. 1 milyon takipçisi var ve günde 10 bin video izletmeyi düşünüyor. Uygulamasını da bitirdim. Acaba kardan pay mı istesem yoksa 5 bine satsam mı? Ben onun hesabındayım şu anda.
Aslında 5 bin lirayı çıkartıp çıkartmayacağını düşünüyordum. Bir de 3 4 saat video izleyerek yaptım uygulamayı yani 3 saatliğin kazancı 5 bin olunca cazip geliyor.
kazandırıyor mu bilmiyorum. Ben 2007 senesinin en etkin hacker'larından birisiydim. Arkadaş "yapabilir misin?" dediğinde "denerim" dedim. Şu an Türkiye'de Q basic ile entegre ve çip programlayabilecek tek tük kişi kaldı. Birisi de benim. Mobil tarafı ile hiç bir zaman ilgilenmemiştim. Bu güne kısmetmiş. Acaba mobil uygulamadan anlar mısın?
Şimdi 1 milyon takipçili bir arkadaşım benden uygualama yapmamı istedi. Bu sistem nasıl para kazanıyor? Bin tane reklam izletince mi? Tıklatınca mı? Uygulamayı indiren kişi sayısı ve günlük giriş bin başı ücreti etkiliyor mu? Ödeme TL mi oluyor yoksa dolar mı oluyor?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İyi geceler arkadaşlar. Hayatımda ilk kez bir uygulama yazdım android üzerinden admob para yatırma ve döviz cinsi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Reklam başı 10 Krş diye biliyorum gerek yok.
Ayda 150 Euro kadar alıyorum crowd1 sayesinde.
1 bin izlenme başına mı 10 krş yoksa tek izlenmeye mi 10 krş?
Tek izlenmeye
Günde 2 bin tane reklam izlenirse 2,000x0,10=200TL yani?
Ve seninde kullanıcılırında bir şey kazanmak şster vçbence gerek yok.
Ha şöyle bir şey yapabşlirdin.
Telefonun ana ekranında, kilit ekranında alta üste ya da başka sayfasında reklamlar durabilirdi.
Hani bu izlemeye gerek olmayanlardan.
Türkler bunları kullanıyor malesef.
Yatırım yapmaktan çekiniyorlar.
bir youtuber arkadaşım var. Kendisi pek anlamaz. Bana yapar mısın? %10 senin payın olur dedi. Uygulamayı yaptım ve bitirmek üzereyim. Kodular'ı kullandım. Video öncesi ve sonrası reklam girecek işte.
Zor bahsettiğin 200 reklam baya zor.
Misal olarak konuşmuştum. Bir de ödüllü reklamlar vermeyi düşündük. Ödül olarak da 1.000 puana ulaşana aylık küçük hediyeler almak istiyor. Kupa gibi, anahtarlık gibi falan.
O kadarına bilgim yok.
Yapabilirsen ne âlâ.
Rafayelll kardeşim bir de ücretsiz uygulama olsa bile admob download başı ödeme yapıyor diye duymuştum.
Sayılmaz. Reklamlarla yürür bu işler.
Evet önemli kitle lakin o kitleye bir şey sunmak lazım.
youtube'daki videolarını oraya yükleyecek öncelikle. Beni ilgilendiren kısmı o değil güzel kardeşim. Bana ne sunacağı şeyden. O kendisi ile takipçileri arasında.
1 milyon takipçisi var ve günde 10 bin video izletmeyi düşünüyor. Uygulamasını da bitirdim. Acaba kardan pay mı istesem yoksa 5 bine satsam mı? Ben onun hesabındayım şu anda.
1 milyonluk hesap çöküş yapmaz.
Kâr payını kabul et.
5.000 tl 2020 de neki
Aslında 5 bin lirayı çıkartıp çıkartmayacağını düşünüyordum. Bir de 3 4 saat video izleyerek yaptım uygulamayı yani 3 saatliğin kazancı 5 bin olunca cazip geliyor.
Hacı sen %10 luk kâr payı ile bir kaç aya kat kat daha fazlasını alırsın. Yeterki o arkadaşta izlenebilcek içerik ücretsin.
Daha önce uygulama yazmışsan bana özelden bir mesaj atar mısın? Bir kaç sorum daha olacak sabahın 3.41'inde.
Uygulama yazmadım sadece kendi birikmiş ufak bilgimi verdim.
Eyvallah kardeşim. Çok aydınlattın beni.
Rica ederim iyi günler.
Allah'a emanetsin.
Bu işler alengirli. Hiç bulaşmayın derim.
çok az gerek yok
Ozan kardeşim bilgin varsa yardımcı olur musun?
Admob cidden para kazandırıyor muymuş
App Store de yokmuş :(
kazandırıyor mu bilmiyorum. Ben 2007 senesinin en etkin hacker'larından birisiydim. Arkadaş "yapabilir misin?" dediğinde "denerim" dedim. Şu an Türkiye'de Q basic ile entegre ve çip programlayabilecek tek tük kişi kaldı. Birisi de benim.
Mobil tarafı ile hiç bir zaman ilgilenmemiştim. Bu güne kısmetmiş. Acaba mobil uygulamadan anlar mısın?
Anlarım da app yok ki bende çıkmıyor
Şimdi 1 milyon takipçili bir arkadaşım benden uygualama yapmamı istedi. Bu sistem nasıl para kazanıyor? Bin tane reklam izletince mi? Tıklatınca mı? Uygulamayı indiren kişi sayısı ve günlük giriş bin başı ücreti etkiliyor mu? Ödeme TL mi oluyor yoksa dolar mı oluyor?
Güzel kardeşim ben uygulamayı bile bilmiyorum ki ahqjkekekd
Şimdi çaktım. Sen app store'da admob diye arattın :D o öyle çıkmaz ki (:
Hah aynen ahahhsjejd
Ben sana soruyorum sen bana soruyorsun ahahajsjs
Admob uygulamaların içine reklam koymanı sağlayan bir google programı. Bu program sadece pc'de açılıyor
Biraz zor gibi yani bu uygulama
Uygulama tamamlandı. Reklam gelirlerini merak ettim sadece.
Kimse de bilgi vermemiş :(
sağlık olsun ben bir şeyler öğrendim ama yeter.
Hadi bakalım inşallah kazanırsın
H. o.
İsmide garip
neyin ismi?
Admob?
google şirketlerinden birisi kendisi. Uygulama içi reklam gösteren bir şirketlerden birisi. Ad reklam demek.