Bu ara ulaşmak istediğim bir kaç site var girilmiyo vpn kullanıcam ama risk almak istemiyorum virüs flnn yane
Bilgisi olan yazsın
Bilgisi olan yazsın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilinmedik sitelere girersen bilgisayarına ya da telefonuna virüs girme ihtimali her zaman vardır. Vpn ile girilen siteler virüslü olduğu için değil, yasak olduğu için normal şartlarda ulaşılamaz.
Ayrıca zaten virüs olayı her sitede olabilir. Twitter'da gezinirken bile tıkladığın bir linkten virüs bulaşma ihtimali var.
PC için istiyorsan TouchVPN kullan. VPN den ötürü bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Gireceğin site hakkında bilgi sahibi olmadığım için o konuda bir şey söyleyemem.
Cevap
8Cevap
Her VPN güvenli değil 5 6 tanesi var bilgilerini çalıyor onları sakin yükleme reklamsız ve orjinal bir uugulama kullan
Peki
Sensin peki
yıllardır kullanırım hiç bişiy olmadı olmazda. girdiğin sitelere dikkat et yeter. her siteye girme kaliteli global po.. rno siteleri var. onları seç
Prno izliyceğimi nerden çıkardınız la
e vpn başka neden kullanılır ki :)
Hehe
hı hı :)
nereden venasıl yüklediğine bağlı güvbenilir olur opera vpni kullanırsan pcden güvenilir
Puffin diye bir uyg var işe yarıyor
Aynı google
Sağol 💖
Vpn kendin oluşturmazsan veya satın almazsan güvenli değildir. Ücretsiz her uygulamanın ücreti sizsinizdir.
P*rno izleme
Wtf
p*rno sitesinden mi bahsediyorsun sitesine göre zararlı yazılım bulaşma riski var hangi site
Kim napsın senin gizlenmiş ağını 😋
Kapak foton çok hoş
teşekkür.
Evet sayılır
Hayır, alakasız
dns değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?