Bence herkes bunu bir kere de olsa yaşamıştım. Acaba izleniyor muyum? :) Bilgisayarıma girip beni izliyor olabilirler mi? :) Buna önlem almak için kamerayı bantlamıştım daha sonra kamera kapatıcı bir aparat aldım şimdi onu kullanıyorum. Sizce paranoyak mıyım yoksa haklı mıyım? Aranızda benim gibi yapan var mı?
İzleniyor muyum korkusuyla laptop kamerasını bantladım. Sizce bu paranoyaklık mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Bilimli kurgulu hackerlı bir film izleyince ben skfhsf Paranoya değil doğru olanı yapıyorsun her kameraya erişebilirler ama şöyle bir soru var ''neden senin kamerana erişmek istesinler?'' Ayrıca erişseler nolacak gizli saklı bişey mi yapıyon sjs
Hayır paranoya değil artık birçok insan yapıyor, bazı cep tel programlarında mesela gizlice foto çekildiğini gördüm ben, bir tanıdığıma olmuştu, virüs programı yakaladı.
Paranoyaklık ile ilgisi yok, zaten izlemiyorsun. Uygulama indirken verdiğin izinler, mikrofon ile konuşurken verdiğin ses dinleme, kaydetme izni ve birçok şey. Sen sadece cam'in üstüne bant yapıştırarak ortam dan görüntü alınmasına engel olabilirsin o kadar
ohooo ben taa 20 yaşımdayken bantlamıştım elektrik bantı ile laptopun kamerasını ki zaten izleyebiliyorlar bana da bunu o zaman ki sevgilim söylemişti uyarmıştı beni o çok anlardı bilgisayar işlerinden
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Pek çok uygulama izniniz dışında cihazı yönetme sahibi oluyor. Uygulama yapımcısı gerçek manada bu amaçla kötü bir yazılım yaptıysa bu olabilir. Yaptığınız paranoya değil ve aslında pek çok kişinin yapması gereken bir şey.
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Paranoyak değilsin. Olabilecek şeyler bunlar. Ufak bir vürüsle halledilir mesela. PC yi kapattın diyelim. telefon var. O daha tehlikeli. E bunların mikrofonları da var. Dinleniyorsunda. Evdeki televizyon da var.
Aynısını ben de yaptım şimdi bu soruyu okuyunca "bu da kendini bir bok sanıyo" diyenler falan olabilir ama en doğrusunu yapıyorsun. Bu teknoloji devrinde insanın başına her türlü bela gelebilir, en önemsiz insan bile izlenebilir.
Bnce gayet normal düşünüyorsun. Bnde, yeni kiraya girdiğimiz evde öyle oldum. Ddm ya beni izliyorlarsa? Evin sahibide buralarda oturuyor, onu girdukce diyordum kendi kendime kimbilir adam geceleri müsait olunca bizi izliyor 😂😂 1Ay önce tam kafayı yoycektim. Neyseki bıraktım. Adamın davranışlarını takip ettim, tamam dedim bu bizi izlemiyor dmk🤣🤣
Teknolojiyi severim istemesekte kullanıyoruz zaten. Gelişmesi de iyi bişey fakat ben de güvenmiyorum. Kameralarım bantlı falan değil ama yine de mikrofonlar ve kameralara güvenmiyorum
Değil bence sadece hayata karşı guvensizligimizden bende yalnız yaşayan biriyim kiradayım kendimle özel vakit geçirince acaba evde bir kamera falan var mı aklımdan geçiyor bazen :)
Mantıklı bir hareket ama yalnızca kameradan izlemiyorlar, mikrofonu da kapat, Google ürünlerini de kaldır, interneti de kes, bataryayı bile sök en iyisi.
Saklanacak devler sırların, dünyayı sarsacak projelerin varsa kork ama KS'ye girmek ve film izlemenin dışında bilgisayarla bir işi olmayanın bu telaşını anlamak mümkün değil :D
şimdi kullandığım bilgisayar en üst düzey güvenliğe sahip marka ve işletim sistemi hiç tw sıkıntım olmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yok bu normal ama her şeyde böyle davranman hastalık demektir. neden normal dedim çünkü istesem şu an birisinin bilgisayarına bağlanırım vs ama yasal değil ve ben başkasına saldırırken bir başka benden iyi hacker ise beni hackler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kadar ünlü varken kim senin o kusurlu vücudunu çirkin suratını neden izlesin? Bence fazla egoistsin. Millet gider jennifer lawrence'ı rihanna'yı hackler, aha bu kezban da sıranın onda olduğunu sanıp kendince önceden önlemini alır. Harbi kafa yok.
hiç sorma telefon dinlenir kamerdan izlenir banka hesaplarımıza girilir. Yahu neyimiz varki ne bulacaklar. sen ben dünyayı bırak ülkede çok ama çok üst düzey insanlarız ya belki izliyorlardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bende kameralı sohbette isteyen istediğini görüyor. e açıyorum,