ABD merkezli teknoloji şirketi Amazon'un abonelik sistemi Amazon Prime, Türkiye'de kullanıma girdi. Amazon Prime abonelik ücreti aylık 7,90 TL olarak belirlendi. Söz konusu fiyata Prime Video ve Prime Gaming servisleri de dahil. Söz konusu abonelik sistemi sayesinde kullanıcılar hızlı kargo ve ertesi gün teslimat gibi seçeneklerden yararlanabiliyor. Ayrıca üyeler Netflix benzeri dizi, film platformu olan Prime Video'ya da erişim sağlayabiliyor. Türkiye'deki kullanıcılar ayrıca söz konusu servisleri ilk 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler. (ntv)
İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı.
Netflix'e göre fiyatı çok uygun. Netflix 1080p için 30 lira istiyor. İkisine de baktım ama ikisinden de memnun değilim. Ben ücretsiz film sitelerinden izliyorum. Çok güzel siteler var bu konuda. Bir filme tıkladığımda eğer o film seri ise bana serinin kaçıncısı olduğunu söylemeli ki ben baştan başlamalıyım. Çözünürlük ayarı için ekstra para falan saçma geliyor bana. Bu zamanda patates görüntü için para vermem. Kalmış ki aradığım filmlerin yarısı varsa yarısı yok. Uğraşmaya değmez. Filmin ismini o uygulamalara yazacağıma Google yazarım çıkar
Bence kesinlikle ilgi görür. Zaten Türkiye'de Amazon kullanıcısı baya fazla. Amazon prime da büyük ilgi görecektir bence. Özellikle uzun teslimat tarihlerini beklememek açısından çok güzel olur.
cok fazla dızı yok twitch izlemyirsanız hıc yararı yok ben 2 aydı twitch game drop ve her 1 yayıncıya destek olabılme ozellıgı var dıye 2 aydır kullanıyorum toplasan 150 dızı var yok onlarda hıc bılmeıdgınız adını sanını bılmezsınız o yuzden almanıza gerek yok netflıx alın daha cok sey ızlersınız
Yine boş bilgiler, Netflix daha iyi diyenler, Netflixde giçbirşey yok, Amazon Prime da daha çok şeyler var izleyebilinecek. Netflixde ben mesela aradığım filmleri bulamıyorum ama Primeda varlar.
en basitinden Netflix her ülkede kendine göre film seçiyor.. Türkiyede olan Almanya netflixde yok mesela.. Prime da nasıl olur bilemem.. Fakat en basitinden ben Tom cruise’n Legend filmini yıllarca aradım DVD dışında biryerde bulamadım ama Prime da vardı.