Samsung Galaxy S9 Plus Ve Samsung Galaxy S10Plus Kullanıcı Yorumları Alırsam Çok Sevinirim 2 Cihaz Arasında Çok Büyük Fark Var mı?

Samsung Galaxy S9+Plus Ve Bir Sonraki Nesil Amiral Gemisi Samsung Galaxy S10+Plus Arasında Çok Büyük Fark Var mı? Hangisini Almak Tercih Etmek Daha Mantıklı Seçim Olur Sizce Görüşlerinizi Bekliyorum Birde 2 Cihazı Kullanan Kullanıcı Yorumları Alırsam Çok Sevinirim 😊
Samsung Galaxy S9 Plus Ve Samsung Galaxy S10Plus Kullanıcı Yorumları Alırsam Çok Sevinirim 2 Cihaz Arasında Çok Büyük Fark Var mı?
Samsung Galaxy S9+Plus Almak Daha Mantıklı Seçim Olur
Samsung Galaxy S10+Plus Almak Daha Mantıklı Seçim Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece Anket Oylama Yapmayın Oylama Yapında Görüş de Paylaşırsanız Çok Sevinirim Görüşler Benim İçin Çok Önemli 2Cihaz Arasında Kaldım Birinden Birini Almayı düşünüyorum Çok Kararsız kaldım