İnternet & Teknoloji Android telefonda 64 gb yeterli mi? Aslı__35 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 64 gb lık bir android telefon düşünüyorum, yeter mi sizce? A) Yeter B) Yetmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Android telefonda 64 gb yeterli mi? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SezaiOnline Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Eğer çok fazla uygulama veya oyun indirmeyecek ve ara sıra dosyalarını bilgisayarına taşıyacaksan yeterli gelir. 1 0 Yorumla
Rafayelll Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 32 gb bile yeter rahat ol.Yetmez diyenler merak ediyorum ne indiriyorlar acaba? 1 0 Yorumla
OğuzHankim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Senin kullanmana bağlı yani bunu kendin daha iyi bilirsin 0 0 Yorumla
Kvothe_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yetmiyor emin ol o xiamio 8 ile bir fotoğraf çekeceksin 30 MB en az hafıza kartı ile desteklersin 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı. yeterlı ama sd kart ıle arttırabılırsın hafızayı 1 0 Yorumla
hmrros Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ne yapıcağına bağlı 0 3 Yorumla Aslı__35 +1 yıl Oyun oynarım fotoğraflarım çok olmaz sanırım Yorumla Aslı__35 +1 yıl bir de KS ye instaya giriyorum Yorumla hmrros +1 yıl ben youtube go dan videoları veya filimleri indirmeme rağmen 26 sı boş durumda şu an bence sana gayet yeterli Yorumla
umrumdışı_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl hayır yetmez.. 0 2 Yorumla Aslı__35 +1 yıl İphone 5s var bende şu an,16 gb yetiyor ama Yorumla umrumdışı_ +1 yıl bilmiyorum bana yetmez. Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. sana baglı 0 0 Yorumla
Cevdetyarar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sence yeter 0 1 Yorumla Cevdetyarar +1 yıl @asli__35 sen tkp et beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eğer çok fazla uygulama veya oyun indirmeyecek ve ara sıra dosyalarını bilgisayarına taşıyacaksan yeterli gelir.
32 gb bile yeter rahat ol.
Yetmez diyenler merak ediyorum ne indiriyorlar acaba?
Senin kullanmana bağlı yani bunu kendin daha iyi bilirsin
Bana yetiyor çok bile geliyor :D
Yetmiyor emin ol o xiamio 8 ile bir fotoğraf çekeceksin 30 MB en az hafıza kartı ile desteklersin
yeterlı ama sd kart ıle arttırabılırsın hafızayı
Fazlasiyla yeter
Fazla bile 😅
Gün gelecek yetmeyecek
ne yapıcağına bağlı
Oyun oynarım fotoğraflarım çok olmaz sanırım
bir de KS ye instaya giriyorum
ben youtube go dan videoları veya filimleri indirmeme rağmen 26 sı boş durumda şu an bence sana gayet yeterli
hayır yetmez..
İphone 5s var bende şu an,16 gb yetiyor ama
bilmiyorum bana yetmez.
Yeter bende de vardı 16ve 32den iyidir
çok foto çeken biri isen yetmez
256 nın altına inme.
Yeterli olur.
Yeterlii
Yeter artar bile
sana baglı
Sence yeter
@asli__35 sen tkp et beni