Tavsiye olarak Xaomi note 10 almamı söylüyorlar. Sizce bu telefon nasıl iyi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
6s durduk yere kendini bozan bir telefon, şahsen bir telefona , bilezik parası kadar para vermeyi doyumsuzluk buluyorum, note 10 daha kaliteli ve kullanışlı tercih etseniz pişman olmazsınız.
%100 memnun kalırsınız. fiyatına göre performans ve kalite son derece iyi. bu ekonomik şartlarda samsung iphone filan lüks. gerek xiaomi gerek huwaei iyidir. ben de xiaomi kullanıyorum memnunum çok şükür.
Cevap
8Cevap
Bende Yıllarca Ipone kullandıktan sonra alışamam demiştim ama adnroid kullanımı
rahatmış.
Bu telefondan ziyede Huavei kullan tavsiye ederim.
Yoo hiç öyle bir şey olmadı bana.
Ben ıpone çok pahalı artık bu parayı vermeyeceğim diye karar aldım. ilk telefon Huawei aldım
banada bir sürü olumsuz söylediler ama ben kendim tecrübe etmek istedim iyiki öyle yapmışım.
2. telefonu 2 yıl sonra bu yılbaşında aynı marka P30 Litte aldım hem fiyat uygun deli gibi para vermiyorsun
hemde ıpone çok fazla özellik ekleyebilir video kamera oldukça iyi.
Androidlerin bir özelliğide oyunlardaki hızlı sürüklenebilir oluşu. Ben çok memmunum :))
Mi note 10 lite bile cok iyi. Bence alınır tavsiye ederim. Mi note 9 pro var bende o da iyi
King cihaz. Tereddütsüz al ama mümkünse Mi Store'den
Bulunduğun konuma en yakın Mi Store'den bahsetmiştim. Ayrıca şu haberi bir okumalısın
www.teknolojioku.com/.../xiaomi-telefon-almayi-dusunenler-bu-indirim-firsati-kacmaz-5f5235b442d4c76fb26cbf33
Ricalar. Hayırlı olsun şimdiden
Ben Xiaomi note 8 pro aldım ilk çıktığı zamanlar, şu an gayet memnunum
Xiaomi note 8 pro var bende memnunum yalnız geçen bir yerde okudum note 9 pro olanı çıkmıştı kamerasının içine toz alıyormuş aklında olsun note 9
Adımı bile okuyamadım. O halde iyidir. Kaç para la bu.
neden yanlış olsun ki :) :). bende android e geçtim mutluyum.. ama amacım şu an galaxy note almak
Note 10 pro yu incelemiştim. Ozellilleri son derece iyi. Ama 5 g değil. O da olsaydı tam olurdu.
Hic fikrim yok bildigim tek sey yazilisiyla okunusinun alakasi olmadigi
Xiaomi kullanıyorum ve mükemmel rahatlık
@ahhbukizlar bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?