Çok basit bu mesajla savunma yaparsın. Bu şahıs insanları tahrik edip, hakaret vazı konuşturtmaya çalışıyor amacı dolandırıcılık tazminat almaya çalışıyor. Bu kelimeleri süsle biraz daha. Bakalım mahkemede ne yapacak. Ama inan bu salak mahkemeye veremez, öyle biri bunları yazamazdı cahil bir ergen bu... Yapmazsan adam değilsin de.. Cahil ergen. De
Magazin sayfasında ikinciye hamile bir kadın için “bu sefer kimden” yazmış profilde karısıyla ikisi ben de “senin karın gibi başka adama mı dölletti kendini diyorsun” yazdım oc kendilerinin onun bunun namusuna laf atar ama onlarınkine gelince möhköyö vöröcöm ipbneye bak
Ondan bir cacık olmaz seni korkutmaya çalışmış takılma keşke beni bulsalar.. Biri ben polisim dedi. Bende dedim ona mesajlarını silmiyorum. Dedim hadi dedim. Birde küfür ettim yapmazsan diye adam engel atıp bir kaçışı vardı. Bunlar dişini geçirdiklerini ego tatmin ediyorlar yemeyin bu muhabbetleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
B*k bulursun deseydin sfhdfnj ıp adresi dese neyse :D:D
O kadar yazmış uğraşmış😄
Bulamaz bol keseden sallamış bildiği bütün terimleri kullanmış eleman
Harbi mk mac adres ne alaka
Tazminat zenginleşme aracı olamaz ayrıca şu yazdığı mesajdan sonra mahkemeye verse bile tazminatı rüyasında görür bdfhbfdn
Sanki instagram sunucularının sahibi bu d*ngalak bak sinir oldum gece gece
Zikik işte mal mal konuşuyor
Ayrıca bilişimci arkadaşın kanunlardan haberi yok sanırım senin verilerine erişmesi suç ıp adresine işlem yapması vs,
Teşekkürler😚
Ricalar :d
Sadece bu mesaj bile yeterli sana vermezsen adam değilsin yazda görelim erkeği.
Anlamadım
Çok basit bu mesajla savunma yaparsın. Bu şahıs insanları tahrik edip, hakaret vazı konuşturtmaya çalışıyor amacı dolandırıcılık tazminat almaya çalışıyor. Bu kelimeleri süsle biraz daha. Bakalım mahkemede ne yapacak. Ama inan bu salak mahkemeye veremez, öyle biri bunları yazamazdı cahil bir ergen bu... Yapmazsan adam değilsin de.. Cahil ergen. De
Magazin sayfasında ikinciye hamile bir kadın için “bu sefer kimden” yazmış profilde karısıyla ikisi ben de “senin karın gibi başka adama mı dölletti kendini diyorsun” yazdım oc kendilerinin onun bunun namusuna laf atar ama onlarınkine gelince möhköyö vöröcöm ipbneye bak
Ondan bir cacık olmaz seni korkutmaya çalışmış takılma keşke beni bulsalar.. Biri ben polisim dedi. Bende dedim ona mesajlarını silmiyorum. Dedim hadi dedim. Birde küfür ettim yapmazsan diye adam engel atıp bir kaçışı vardı. Bunlar dişini geçirdiklerini ego tatmin ediyorlar yemeyin bu muhabbetleri.
Sağol yardımın için
Sen sağol kafanı takma bu tiplere. İyi geceler
Sanada:)
Bende bilişimciyim instagram üzerinden bulabilir ama yasal olarak suç kabul ediliyor
En fazla ne olur sanki TR de yaşamıyorum
Mac adresi bir cihazın kimliğidir ama değiştirilebiliyor çokda sıkîntı etme çok büyük bişey yapabiliceğini sanmam
bulması zor bulsa da bir şey çıkmaz, korkutmuş seni, yurt dışındaysan hiç bir şey yapamaz
Yok ya inanmadım
Tam olarak ne yazdınız acaba
Arkadaş baya bir boş yapmışta
Aynen
Tr de yaşamıyosan nolcak ki?
Yaşamıyorum
Hayir sikinti olmaz
Kendileri ona buna orspu diyor biz yanıt verince mahkemeye verildiniz mallar
Sorun yok rahat ol tamam. Bisey olmaz
Thankss
👍👍
Korkutmak için yapmış