Kapalı benim ama bazen oda arkadaşlarımızla geceleri çok sıkılınca geçmişten tanıdığımız birinin numarasınıya da herhangi birinin numarasını çeviriyorum gizliden. Kimi atarsak tanıyan kişi susuyor karşı taraf sesten dolayı tanimasin diye çocuk hakkında bildiklerimizi söylüyoruz dolayısıyla şaşırıyorlar bu kim diye saymadik isim bırakmıyorlar , eğlenceli oluyor.
Arayan bir bayandı.. ismimi biliyor.. Aklınca beni işletiyor.. Bende dedim ki savcılıga gidip telefonumu dinletmeye alacağım.. senin kim olduğun ortaya çıkacak.. Azıcık korku iyidir 😃
özel numaradan birini aramam telefonum özel numaralara açık bazen arayan oluyor kim arıyor bilmiyorum açıyorum birşey de söylemiyor kapatana kadar bekliyorum o kendi kapıyor
Aptal azgının teki gece 1de aramıştı o zamanlar da lisedeydim farklı düşünceler işte açtım kimim tahmin et deyince salak aklımla konuştuğum çocuğun ismini söyledim evet dedi. Sonradan sesten anladım ama o olmadığını dedim sen o değilsin evet değilim dedi. 22 yaşındaymış okulumun önünde beni izliyormuş sözde ama nasıl korkuyorum. Dedim psikopat mısın nesin sktr ol git başımdan. Hayır dedi sana bir zararım dokunmayacak şerefim üstüne yemin ederim falan kekoca konuştu. Sonra lafı ağzından aldım meğer başka şehirdeymiş Allah' ın azgını sallamış tutturmuş bir numara o da benimki. Zaten konuşurken nefesi falan çok hızlıydı o zamanlar anlamıyosun konduramıyosun falan şimdi tiksinerek yazıyorum. Kapattım telefonu özele engelledim kendi numarasından 10 15 defa daha aradı pislik bir de görüntülü aradı. Sonra numarayı da engelledim. Böyle işte bacımlar.
Lisede başına sapık, psikopat, keko bulaşmayan kız nadirdir diye düşünüyorum 😄 benim ne kötü anılarım oldu 🙈 pjama partisi yapıp size anlatmak istedim bir an 😄