Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Cevap
6Cevap
ctrl + F yapınca sayfa içerisinde arama yapmanı sağlıyacak windows un sayfası açılır oradan aradığın kişinin nick ini yaz
Egr yorumdan birkac kelime hatirliyorsan Ctrl ve f tuslarina bas veyaz. Dha kolay bulursun
Adam 10 senelik videoya yorumları en sona kadar aşağı indir demiş asasfaasfasfasf Elbette var programı. Senin için kendi kendine sonuna kadar tarayıp içinde arama yapmanı sağlıyor. Ama biraz pahalı olur, yanaktan bi öpücük alırım 😁
ctrl f yaparak aramayı herkes biliyordur zaten arkadaşın istediği daha farklı bişey bence
Ctrl+F tuşunu basarak aramak istediğin kişinin adını gir. Kolaylıkla bulursun
Zor bulursun :S
Varsa bende bileyim
Hangi birinin ama?
İlgili videoyu açın ve yorum alanını aşağı kaydırarak birkaç kez yükletin. Sonra Ctrl+F yapıp açılan alana yorumunu bulmak istediğiniz kişinin adını yazın ve klavyenizdeki enter tuşuna basın. Benzer isimleri de bulur ama yorum bulma sürecini hızlandırır. Aradığınız yorumu buluncaya kadar aşağı kaydırıp yorum alanını genişletmeye ve enter'a basmaya devam edin.
Eğer bulmak istediğiniz yorum daha önce yanıt verdiğiniz bir yorumsa bulmak daha kolay. Daha önce yaptığınız tüm yorumların listelendiği comment history alanına girerek önce kendi yorumuzu sonra da ilgili yorumu listeden kolayca bulabilirsiniz.
Sezer bey adabe premiere pro yüklemek için laptop arıyorum uygun fiyatlı ama bulamıyorum bana 16 GB ramden aşağısına yüklenmiyor dedi bir bilişimci 16 GB olanlarda pahalı okulda kullanmayı düşünüyorum cevaplarsanız teşekkürler
@Nurtenlenle Soruyu sorduğunuz kişi daha iyi bilebilir belki ama 16gb lık laptop alma boş yere. işlemci hızı o program için önemlidir. bence 4gb lik ram olan bir laptop al ama windows u kurulu ssd olsun 128 gb lik yeterli olacaktır. harddisk olarak da 500gb kafi işlemci hızı 3.20 ghz piyasa da dolardan ötürü 5 bin tl bulabilirsin veya kampanyaları kolla mesala 30 ağustos geliyor değerlendire bilirsin. leptobu almadan önce ram sloğuna bak 4 olursa işine daha çok yarar. çünkü alacağınız leptoba direk 4 gb lik ram takacalardır. yeni ssd sistemlere öyle takıyorlar. geri kalan 3 slot boş olacağı için piyasa da laptop uyumlu 4 gb lik ramlar ucuz 3 tanesini 750 tl alabilirsin. Bu yazdıklarım çok cav cavlı geliyor ama ben öyle yapıyorum ve piyasanın altında masaüstü toplar gibi laptop topluyorum :).
Yakın zaman da kardeşime yaptım bir tane 7bin tl ye 16 gb lik ama içinde 250 ssd 1 tb da harddsik vardı. Dolar bizim sektörü bitirdi, ram değilde ssd ler çok pahalı.
Örneğin şimdi netten baktım 4 gb lik 1333 mhz kingston markalı ram 170tl.
Ama bunların dışında adobe premium pro programını bende kullanıyorum şu an bilgisayarda 8 gb lik ram yetiyor 2.50 ghz 4 işlemcide çalışıyor. Tabi bunlar benim fikirlerim. Şimdiden hayırlı olsun...
@Muamma61 çok sağol
Senin laptobunun markası nedir Adobe çalıştırıyorsa bütçem yeterse ondan alırım bana 16 GB ram olması gerekiyor dediler 4 GB RAM de çalışıyorsa iyi laptopunun markası nedir
@Muamma61 Senin laptobunun markası nedir Adobe çalıştırıyorsa bütçem yeterse ondan alırım bana 16 GB ram olması gerekiyor dediler 4 GB RAM de çalışıyorsa iyi laptopunun markası nedir
@Nurtenlenle Sizin için ufak bir araştırma yaptım www.vatanbilgisayar.com/.../
bu sitede iki farklı ürünü karşılatşrıdım her ikisinde de programı rahatlıkla çalışıtabilirsiniz. Aralarında pek fark yok Amd ryzen teknolojisine sahip oldukları için program konusunda 1 0 önde başlayabilirsiniz. piyasa da ram fiyatına baktım 4gb lik www.n11.com/.../kingston-kvr24s17s64-4-gb-2400-mhz-ddr4-notebook-ram-1120488
oldukça iyi fiyat. 4gb lik alırsan bir 4 gb lik daha eklemen gerekiyor program açısından. Ben öyle yapmıştım fakat benim bilgisayar laptop değil masaüstü. Fark etmiyor da zaten. Her iki bilgisayar da paylaşımsız ekran kartına sahip bu çok iyi bir durum performans açısından :) Zaten alırken paylaşımsız ekran kartlarını seçmen gerekiyor. Ekran kartlarında ufak değişiklikler var. nvidia olarak kullanılan ekran kartı daha iyi performans konusunda. Eğer ram alıp takmakla uğraşmak istemiyorsan Asus tercihin olsun ama hayır ben uğraşmayı seviyorum diyorsan hp kararı sana bıraktım ama genel olarak işlemcileri çok iyi teknoloji ikisininde ve pişman olmazsın. Sonuçta ofis işleri için alıyorsun gidip de oyun oynayacak değilsin :)
Oyun için asla tavsiye etmiyorum :))
@Muamma61 çok sağolun bugün gidip araştırıp biraz daha almayı planlıyorum
@Nurtenlenle Yardım edebildiysen ne mutlu bana, şimdiden hayırlısı olsun :)
Comment history nerde