Ne telefon ama di mi sayın KS üyeleri. gözü kapalı peşin para sayıp alanı mı dersin, 24 ay taksite girip alanı, evinin rızkını telefona vereni mi dersin. herkes ama herkes iphone kullanıyor, kendini kullanmak zorunda hissediyor. bu durum kesinlikle ciddi bir araştırma konusu.
Piyasadaki en pahalı telefonun ücretini 3-4 saatte kazanıyorum ama elimde 6 yıllık Samsung S6 telefon var... Bahsettiğiniz kişileri sokakta gördükçe, görgüsüz ve açlık çekmiş insanlar olarak değerlendiriyorum. Tüketim çılgınlığı yaşanan ülkelerde olur bu durum.
A50 ile yola devam ediyorum. Iphone almadığım için hiçte pişman değilim. Sadece popülarite ve zenginlik göstergesi olarak lanse etmeye çalışıyorlar. Android i daha güvenli buluyorum, en azından kaynak kodları ve hangi şirketlere bilgilerimizin ulaştığı belli. Zamanında ünlülerin ve birçok kişinin Icloud hesapları hacklenmişti. Bu bilgiler sadece bizde var dedikleri halde veri sızıntısı olmuştu. Hangi yönden bakarsam bakayım Iphone benlik bir marka değil
eskidende 3310 6800 gibi telefonlar vardı insanlar onları elde etmeğe çalışıyordu. Şimdide son model akıllı telefonlar çıktı daha yemek için ekmek bulamayan bile son model akıllı telefon alıyor. Ama eskiden şimdiye kadar hiç bir fark yok konuşulan sadece yalanlar, dedikodular ve yalakalıklar.
insanlar bide en son modeli alıyorlar telefon konusunda onları masaya bırakırken kafe de bir ortamda zafer kazanmış edaları telefon amacının ne olduğunu anlayamamış ve zaten kullandıkları telefonun bir çok özelliğini bilmeyen ruh hastası mevcut bu ülkede :)
Zenginler ile kendileri arasındaki tek materyal bu iphone'lar :D Hiçbizaman benim bindiğim arabaya binemez benim oturdugum evde oturamaz veya benim gittiğim restaurant'A gidemezler.
Bak Mercedese, BMW ye verilen parayı anlıyorum. Zengin ol olma, kaliteyi satın almayı anlarım. Ama iPhone gibi isimden başka hiçbir teknik değeri olmayan telefonu neden alırlar, aklım ermiyor 😃