Bu pubg oynayan kızlar neden kendini gamer sanıyor :D?

Twitch'in geniş kitlelere ulaşmasıyla bir de bunlar başımıza çıktı. gerçek anlamda gamer olan tipler olsa da oyun ile yarım yamalak alakası olan, yayın yapacağım diye genelde milletin oyununu sabote eden aptal kızlar üredi bir de. Bazen oyunun içine eden tipler dota'da denk geliyordu bana ağzıma geleni söylüyordum. tabi twitch'te bazı oyunları ciddi anlamda iyi oynayan kızlar da var, zaten bunların bir çoğu pro oyuncu. Twitch'te cs yayını yapan çok kız var pro oyunculardan. başka oyunlarda çok denk gelmiyorum ama onlarda da nadir de olsa vardır. öncelikle en büyük sıkıntı günümüzde herkesin kendisini gamer olarak adlandırması. Gamer olmak için yayınını yaptığın oyuna iyi kötü hakim olmak, oyun içerisinde izleyenlere bir şeyler sunabilmek gerekir ama bu kızların çoğunun sunduğu tek şey güzellikleri ve dekolteleri oluyor genelde. Bazen cosplay falan yapıp dikkat çekiyorlar bir de.

lan ben 99'dan beri online oyun oynuyorum, kendimi gamer olarak görmüyorum neredeyse herkes çıkmış gamer olmuş başımıza. Yayın açmış, oyunu bırakıp chate yazanlarla diyaloğa giriyor. oyunu falan bırakıyor tipler, zaten oyunla alakaları yok. neyse ki yabancılar bunları yemiyor, görebileceğiniz en yüksek izleyici sayıları kız ne kadar güzel olursa olsun ne kadar yetenekli olursa olsun 2000'i ya geçer ya geçmez. Mesela, shroud pubg oynarken kainat güzeli çıplak pubg yayını yapsın o adamın yayıncı sayısını geçemez hatta yanına yaklaşamaz. Herkes türkler gibi karı kız açı değil sonuçta. Mesela girin güzel bir kızın yayınına, hele bir de açık giyindiyse chatte türk olmama şansı sıfır, saat kaç olursa olsun.