lan ben 99'dan beri online oyun oynuyorum, kendimi gamer olarak görmüyorum neredeyse herkes çıkmış gamer olmuş başımıza. Yayın açmış, oyunu bırakıp chate yazanlarla diyaloğa giriyor. oyunu falan bırakıyor tipler, zaten oyunla alakaları yok. neyse ki yabancılar bunları yemiyor, görebileceğiniz en yüksek izleyici sayıları kız ne kadar güzel olursa olsun ne kadar yetenekli olursa olsun 2000'i ya geçer ya geçmez. Mesela, shroud pubg oynarken kainat güzeli çıplak pubg yayını yapsın o adamın yayıncı sayısını geçemez hatta yanına yaklaşamaz. Herkes türkler gibi karı kız açı değil sonuçta. Mesela girin güzel bir kızın yayınına, hele bir de açık giyindiyse chatte türk olmama şansı sıfır, saat kaç olursa olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
PUBG oynayanlar da bir Gamer aslında, oyun oynayan seven herkes Gamer olarak kabul edilebilir bunda bir sorun yoktur bence ve PUBG de o kadar kötü bir oyun değildir
Erkekler tiwtter da orda burda gamer kız isterse olacağı bu.
ben ıstemıyom yaa
Neden
cevreleri genıs oluyor cok erkek oluyor etraflarında ben kıskancım ıstemem
babacım ben gamerım asırı oyun oynar yayın yaparım adam akılı oynarım saglam oynarım ortam efsane zaten ama benım hıc bı ardasım yok ben saglam dık ayakta tek basına oynarım ya
arkadaslar size bir siteden bahsedecegim bu siteden 100 tl olan gtayı 40 tlye aldım benim dolandırıcı olduguma inananlar lutfen siteyi youtubedena arastırsın linkini buraya bırakıyorum <33
Fotodakinin instası var mı gardaş?
Var kaydet ... hebelehübele123
Tamam kardeşim teşekkür ederim.
İşte bak bu sebepten gamer oluyorlar. Aç gtü memeyi takipçi kas bitti gitti.