İnternet & Teknoloji Bilgisayar wifi’ye neden bağlanmıyor? siyahtakimor Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor en son film izliyordum bir anda gitti modemin yanında olmama rağmen bilgisayar internete bağlanmıyor neden ve ne yapmalıyım? Bilgisayar wifi’ye neden bağlanmıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Film Soruları Wifi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Denizran Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Benmde böle yapıyor arada İnternetlerde genel olarak sıkıntı var bence 0 1 Yorumla siyahtakimor +1 yıl yok bir tek pc de sıkıntı Yorumla
Crazy0742 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kablolu bağlantı yap olmadı driver leri kur veya güncelle olmadı format at 0 2 Yorumla siyahtakimor +1 yıl nası yapıcam kablolu bağlantı Yorumla Crazy0742 +1 yıl Modemi aldığınız zmn sarı veya beyaz kablo olur onunla dene yoksa format at geç Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Wifi simgesine sag tik yap sorun gider de 0 1 Yorumla siyahtakimor +1 yıl nasıl anlamadım Yorumla
ÜmitveKorku Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ağı unut diyip tekrar bağlanmayı deneyin 0 2 Yorumla siyahtakimor +1 yıl ağı unut yazan yeri de bulamadım hiç anlamam bilgisayardan Yorumla ÜmitveKorku +1 yıl Arama kısmına yaz istersen Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Sorun gidere tıkla veya sag alta WiFi bakana tıkla 0 0 Yorumla
Markeloff Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Uçak modunda olduğu için bağlanmıyor olabilir mi? 0 1 Yorumla siyahtakimor +1 yıl u modunda değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benmde böle yapıyor arada İnternetlerde genel olarak sıkıntı var bence
yok bir tek pc de sıkıntı
Kablolu bağlantı yap olmadı driver leri kur veya güncelle olmadı format at
nası yapıcam kablolu bağlantı
Modemi aldığınız zmn sarı veya beyaz kablo olur onunla dene yoksa format at geç
Wifi simgesine sag tik yap sorun gider de
nasıl anlamadım
Ağı unut diyip tekrar bağlanmayı deneyin
ağı unut yazan yeri de bulamadım hiç anlamam bilgisayardan
Arama kısmına yaz istersen
Sorun gidere tıkla veya sag alta WiFi bakana tıkla
Uçak modunda olduğu için bağlanmıyor olabilir mi?
u modunda değil
Kapatıp aç modemi olmazsa reset at
Yenisini al birader
PC kaç yıllık MK
Bozulmuş wifisi