Bugün mağazada bir denedim hiç beklediğim gibi değildi ön kamerası nokta nokta çıkartıyor. Telefonun şekli de kare, b*k gibi geldi açıkçası. Ama İphoneun adı var o yüzden S20 mi alsam onu mu alsam bilemedim. Not:Zengin değilim babam Almanyadan geliyor ondan alıcak inşallah klklkl
10 aydır kullanıyorum, ne noktası? Ön kamerası da, en az arka kamerası kadar üst düzey kalitede. Öte yandan Almanya'dan alması bir şeyi değiştirmeyecek, Türkiye'ye getirdiğinde pasaport kaydı yaptırman gerekecek. Almanya'dan 800 avroya aldığı telefona, burada da 300 avro verip kayıt yaptırmak zorunda, yine aynı paraya gelecek. Bedavaya geleceğini sanma, alacaksan burada Türkiye garantili al..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burdan alacak zaten Almanyada çalıştığı için para biriktirdi işte. Çok da üst düzey kalite bir şey değildi yani S20 ile yan yana geldiğinde arka kamerası bile soluk kaldı.
iphone 11 kullanıyorum. açıkcası baya naif kullanman gerekiyor hızlı hasar alabiliyor. onun dışında şarj da hızlı bitiyor. ama güzel bir telefon, öneriyorum.