Dijital pazarlama işi nasıl arkadaşlar iyi mi?
Güzel bir sektör mü parası nasıl globale açılma ihtimalimiz var mı
Güzel bir sektör mü parası nasıl globale açılma ihtimalimiz var mı
Merhabalar, eğer ki gelecekte işsiz kalmamak istiyorsan, girmen gereken sektörler arasında. Dijital pazarlamayı anlatmaya kalksam, sabaha kadar bir şeyler karalanılabilir.
Cevap
6Cevap
Önemli bi sektör oluyor devamıda gelecektir. Yaratıcı olmanı öneririm
5 tane multi dolar milyoneri yapacak iş fikrim var. Çevre edinirseniz yatırım yapabilecek kişileri yönlendirin. Yüzdelik pay verebilirim.
milyonerim varsay fikirlerini dinlerim
Bir kaç yıl sonra en önemli pazarlama yöntemi olur diye düşünüyorum.
Sonuçta teknoloji çagındayiz
Nasıl bu sektöre girebiliriz
Hepsiburada n11 gittidiyor gibi yerlerde ürün satma işte ben yapıyom n11 de mesela
Bende yapıyorum ama gwceboootan n11 gibi yerlerde etmiyorum sen ne satıyorsun en çok ne gidiyor haftada 6-7 tane giden ürün var mı
Ne kadar kazanıyorsun? Hangi Üniden mezunsun?
onlyfansda satabılırsın resımlerını
Bence iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
İyiden beklentin tam olarak nedir, parası mı? huzuru mu? Dinamikliği mi? Kariyer olanakları mı? Yoksa farklı şeyler mi?
Dijital Pazarlama sektörü şirketlerin dijitalde olan hedef kitlesini belirlemek ve özel pazarlama stratejileriyle birlikte bunları uygulayan kişilere denilir.
İlk olarak hangi alanda çalışmana karar vermen gerekiyor, çok geniş çalışma alanına sahip Dijital pazarlama sektöründe SEO Uzmanı, SEM Uzmanı, PPC Uzmanı, Sosyal Medya Uzmanı, İçerik Pazarlama Uzmanı ve bunun gibi bir çok farklı alan bulunuyor.
Parası nasıl sorusuna gelecek olursak dijital pazarlama alanında hangi mesleği yapmak istiyorsun bu çok önemli. Örneğin içerik üretimi bir yazılımcıya göre daha düşük alıyor, 2019 yılında ise ortalama bir Dijital Pazarlama Uzmanı maaşı 3000 - 4500TL arası olarak gözüküyor
Bunun yanı sıra başarılı bir dijital pazarlama uzmanı olmak istiyorsanız sürekli olarak trend, istatistik ve algoritma takibi yapmanız ve kendinizi güncel tutmanız çok önemlidir.
Bu meslekte iyi bir kariyer sahibi olmak için sizlerin de taşıması gereken özellikler var;
İlk olarak iletişim yeteneğiniz olmak zorunda bu iletişimin içerisinde iletişim kurulan kanallar değişse bile iletişim ihtiyacı bakidir.
İkinci olarak; gündemin nabzını tutmak ve meraklı olmak şart, etkinlikler, bloglar ve podcastleri takip etmeniz gerekiyor bunun en basit sebebi ise hedef kitlede bir yas günü ilan edildiyse sizin sosyal medya üzerinden yapacağınız neşeli bir paylaşım kitle kaybına sebep olabilir.
Son olarak globalde Dijital Pazarlama alanında çokça iş bulabilirsin fakat ilk olarak tecrübe ve deneyim kazanmalısın.
Dijital pazarlama konularında içerikler bulunan arama motoru sitemizi ziyaret edebilirsiniz.