Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın instasinin en dibine indim aşağıda gördüğünüz anlamadığım kim kime bakmış isim var erkek arkaşim mi bakmış yoksa onlar ona bakmış ya da istek atmış hepsi chaining seen altında yardımcı olur musunuz? çeviri de zincirleme diyor nasıl yani
Chaining seen ne demek instgram (veri) foto aşağı da?
Herşeyi en kadar buldum da şimdi yani 2020-2019 da ben vardım 2017-2018 de bir sürü kız şeyi var onlar mı ona bakmış yoksa bu mu istek atmış anlayamadım
ama olsun ne bok yediğini merak ediyom şimdi kendi verilerimi indiricem indirmedende bir kaç hesaba bakicam bakalım nasıl oluyormuş bu şey eğer ki benim baktiklarim çıkıyorsa yani arama geçmişi vay onun haline bir sürü kız incelemiş yakın tarihlerde
Şimdi bakan kızlara bakıyorum hesapları gizli bir tane program indirdim hesap açıyor gizli hesapları bile inceliyorum kesin eski orospuuu kaşar sevgiliyi fakeden bizi stakliyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oha bu doğru mu
sizden korkulur
Herşeyi en kadar buldum da şimdi yani 2020-2019 da ben vardım 2017-2018 de bir sürü kız şeyi var onlar mı ona bakmış yoksa bu mu istek atmış anlayamadım
ne önemi var ki? geçmiş geçmişte kalmış. şu an onun hayatında sen varsın. kurcalama derim
ama olsun ne bok yediğini merak ediyom şimdi kendi verilerimi indiricem indirmedende bir kaç hesaba bakicam bakalım nasıl oluyormuş bu şey eğer ki benim baktiklarim çıkıyorsa yani arama geçmişi vay onun haline bir sürü kız incelemiş yakın tarihlerde
kolay gelsin.. ne diyim
Şimdi bakan kızlara bakıyorum hesapları gizli bir tane program indirdim hesap açıyor gizli hesapları bile inceliyorum kesin eski orospuuu kaşar sevgiliyi fakeden bizi stakliyordur
kardeşim kafayı yersin geçmişi kurcalama hepimizin hayatına bir sürü insan girip çıktı önemli olan şuanki zaman boşver salla gitsin