En iyi ve ücretsiz VPN programları hangileridir? IP gizleyecek ve görünmez olarak internette yasaksız gezinti yapma imkanı sağlayacak.

En iyi ve ücretsiz VPN programları hangileridir? IP gizleyecek ve görünmez olarak internette yasaksız gezinti yapma imkanı sağlayacak.

Merhaba arkadaşlar! 😎
İnternette dolaşırken güvende hissetmek ve gizliliğinizi korumak her zaman önemlidir. Neyse ki, VPN (Sanal Özel Ağ) programları bize bu konuda yardımcı olur. Daha önce hiçbir VPN programını kullanmayan kişiler, piyasada birçok seçenek olduğu için hangi VPN programını seçeceği konusunda zorlanıyor diyebiliriz. Ben size şimdi kullandığım en iyi VPN programlarını önereceğim. 🤠
VPN kullananlar arasında oldukça popüler bir programdır. Hem güvenlik hem de hız konusunda başarılıdır. Çoğu ücretsiz VPN'in aksine, reklamları minimumda tutar ve kolay kullanım sunar. Ücretsiz sürümü, 500 MB bant genişliği kotasına sahiptir, ancak günlük olarak ekstra bant genişliği kazanabilirsiniz.
Güvenlik konusunda üst düzey bir performans sunuyor denilebilir. Gizlilik politikası sağlamdır ve verilerinizi korumak için güçlü şifreleme kullanır. Ücretsiz sürümü daha önce vardı ancak şu an yok. 30 günlük para iade garantisi veriyor. Eğer paranızı riske atmak istemiyorsanız, denenebilir.
Kullanıcılarına güvenli bir VPN deneyimi sunan başka bir harika seçenek de ProtonVPN.. Güçlü şifreleme ile verilerinizi korur ve sıkı bir kayıt tutmama politikası benimser. Ücretsiz sürümü, sınırlı bir bant genişliği sunsa da, yine de gizlilik konusunda size güven verir.
Kullanıcı dostu bir arayüzü ve geniş bir sunucu ağına sahip. Ücretsiz sürümü, aylık 10 GB bant genişliği sağlar ve daha fazla bant genişliği elde etmek için sosyal medya hesaplarınızı bağlamanıza olanak tanır. Reklamları engelleme özelliği ve çeşitli güvenlik özellikleri de mevcut.
Güvenlik ve gizlilik konularında üst düzey bir seçenek diyebiliriz. Ücretsiz sürümü olmasa da, NordVPN 30 günlük para iade garantisi veriyor ve kullanıcılarının memnuniyetini ön planda tutuyor. Sıkı şifreleme yöntemleri ve geniş bir sunucu ağıyla verilerinizi güvende tutar. Reklamları engelleme, çevrimiçi izleme engelleme gibi ek özellikleri de mevcut.
Ücretsiz VPN deneyimi için güzel programlar önerdim. Her birinin kendine özgü avantajları ve sınırlamaları olduğunu da unutmamak gerek. Her kullanıcının ihtiyaçları farklı olabileceğinden, size en uygun olanı seçmek önemlidir.
Sevgiler. 🖐
Hotspotshield.
Ücretsiz versiyonda reklamlar var ama idare eder. Birde eğer çok tehlikeli yerlere gireceksen sadece vpn yetmez. İzin kolaylıkla sürülebilir. IP adresini maskelemek için bir kaç farklı server üzerinden maskeleme yapmak lazım.
yok ya öyle çok tehlikeli yerlere girecek değilim zaten, hotspot shield le sorun yaşadım, gerçekten ücretsiz olanı yok aslında, reklam belası can sıkıcı. ben her tarayıcının kendi özel eklentisiyle bu sorunu çözmek istiyorum aslında.
ha birde real hide programı varmış, onun hakkında bilginiz var mı?
Yok onu bilmiyorum. Pek işim olmuyor gizlenmekle.
Keşanda var hoca o meşhur bu isleri biliyor ben gittim yüz yüze konuştum benim işimi çözdü Allah razı olsun bana dedi başkasına yapılmış ama seni tutmuş dedi sen gecmissin üstünden dedi çözeriz dedi ama zaman alır dedi sana yapılan papaz büyüsü dedi allah razı olsun kadindan beni kurtardı geceleri sabahlara kadar uyuyamıyordum ihtiyacı olan varsa bana özelden yazın sizi görüştüreyim kum derede ki hocaya gittim ben o kadın bakmıyor artık köyde hakkında şikayet etmişler jandarmaya birileri köydekilerden duydum bakmıyor dediler
Programa falan gerek yok. Mozilla Firefox'u kur. Eklenti olarak anonymoX bul ve kur. Yalnız dikkat et, Mozilla'nın kendi resmi sitesinden olsun, hatta ben link ekleyeyim; addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/anonymox/ Kolay gelsin :)
teşekkürler 06
Rica ederim Gizli Kullanıcı :D
kurdum ama aşırı şekilde yavaşlattı mozillayı :(
virüslü falan olmasın bu?
Uygulamayı ekleyen Mozilla'nın kendi developeri yani geliştiricisi :) Koskoca Mozilla kendi sitesine virüs koyuyorsa biz bittik demektir :D
Mozilla firefox ağır bir tarayıcıdır zaten. Bilgisayarının performansı yetmiyorsa çalıştırmaya kasması doğaldır
yoo pc min performansı oldukça iyidir
16 gb ram var
Anladım, ben bir yıldır bu eklentiyi kullanırım hiç problem olmadı. Başka vpn programları yüklediysen çakışıyor olabilir
başka vpn programım yok, sadece chromda benzeri bir eklenti kullanıyorum ama o chroma has bir eklenti
Tamam bu da mozillaya has bir eklenti başka bir tarayıcıya kurulamaz ki. Hem bu program da izlenmek imkansız.4-5 tane ülke var ve her ülke de birden fazla ıp üzerinden baglanabiliyorsun. Her bakıldığın da seni farklı bir yer de gösterir :)
Benim bilgisayarım da 2 gb ram var kasma yok
mozillamda adblock plus eklentisi var, o yüzdenmi acaba? ama o sadece reklam gizlemek için, bunla ilgisi olmamalı
Reklamları gizlerken sana göstermemek amacı ile sakladığı çerezler, resimler, görüntüler, yazılar bilgisayarının mantığına kaydediliyor ön belleği temizleyip eklentiyi kaldırıp tekrar kur bakayım belki düzelir. Mozilla firefox gerçekten çok fazla ram kullanıyor
cclear ile az önce sildim ne varsa ama değişmedi :(
birde maxthon ve opera için benzer eklentiler varmı?
Bilgisayarın da kaçtane tarayıcı var? :)
Ben Opera da kullanıyorum ama opera için eklentiye gerek yok Turbo moduna alınca Norveç üzerinden direk başka sitelere bağlanabiliyorsun
ie
chrome
maxthon
mozilla
opera
:-)) Sürüsüne bereket, iyiymiş.
Belli ki programları ve tarayıcıları çok yönlü kullanıyorsun. Mozilla'nın şu an bilgisayarını kasıyor olması sıra dışı değil, olağandır. Bir format at program ve tarayıcı sayısını 2 ye düşür yahu :-)
yok be, birde everest varmış çok iyi diyolar, ben onuda indirmeyi düşünüyorum 6 tarayıcı olsun, sen 2 ye düşür diyosun :)
:-)) Ben o kadar programı bilgisayara yüklesem bilgisayarı birdaha açamam :D
diyorum ya bilgisayarımın teknik özellikleri çok iyi 3 bin liraya falan toplandı özel olarak
Anladım, benim de yeni bir bilgisayar yapma vaktim geldi.9 yıl oldu bu masaüstünü kullanıyorum. Windows 97 bile gördü bu bilgisayar :-)
benim pc henüz 10 aylık falan, eskiden amd senkron işlemcili bir pc vardı ama çok severdim garibi :D
:-)))
Benim şu an kasa da soğutucu olarak dolmuşçuların dikiz aynasına taktığı küçük vantilatörlerden bağlı. Fanlarım bozulduğun da çok fazla maddi imkanım yokdu. Ben de kasanın sol kaputunu açtım küçük vantilatörü anakarta bakacak şekil de sabitledim. Kasanın üst kısmın da delik açtım tel ile yukarıya astım vantilatörü. Güç kaynağından normal fanlara giden kaynağı buna aktardım lehimledim. şu an da canavar gibi soğutuyor :O
ahahaha o da iyiymiş, dolmuşçu sistemi soğutma :D
bende ekran kartını soğutan sistem bile dünyanın parası
buzdolabtakine benzer değişik bir sistem var
Kıskandımmmmmmmmmmm almalıyım ben de :D
inşallah sende alırsın kardeş ya
Umarım :)
Tabii ki Hotspot Shield..
teşekkürler
Zenmate gayet iyi..
aynen
teşekkür
Cevap
22Cevap
Şunun ücretsiz versiyonunu kullanıyorum, memnunum: Super speed VPN master
hotspotshield kullan kesinlikle çok iyidir nette yavaşlama yapmaz.
https://www.hotspotshield.com/tr
tamam iyi ama gerçekten ücretsiz değil. ücretsiz diye indirdim,1-2 saat sonra tutturdu para para diye :D
Hayır ücretsiz versiyonu da var ücretli versiyonu da ücretsiz versiyonunda sadece amerikadan bağlanıyormuş oluyorsun. Ücretli versiyonunda istediğin ülkeyi seçebiliyorsun. Ücretsiz versiyon linkini bulayım yazayım :)
benim indirdiğimde de abd den bağlandı ama sonra başladı para istemeye ve bir yığın reklam yapmaya
Sadece ilk açtığında reklam yapar. O kadar ücretsiz bişey kullanıyorsan katlanacaksın :)
download.cnet.com/.../ indirirmek istersen download now tıklaman ve gelen sayfada beklemen yeterli
ama sayfanın üstünde kendine reklam alanı açıyor, kapattığım halde, her sayfa değiştirdiğimde yeniden açıyor, çok kez farkında olmadan reklamı tıklıyor insan
O zaman sana bir güzellik yapma mı ister misin :)
ayrıca bu ücretli,29.95 yazıyor ücreti için
nasıl?
Ücretli olanın setup linkini verebilirim. ama buradan olmaz. Yasal olmaz.
bu resmen sizden para kabul etmek olur, bunu yapamam ayrıca setup linkini verseniz bile ürün anahtarı falan ister o
Hayır ya para ya yanlış düşünüyorsunuz neden para kabul etmek olsun. Tamamen lisanlı olacak o konu da sıkıntı yok. Eğer isterseniz yardımcı olurum.
dostum ben cokez kullandım onu kesinlikle internette yavaşlama yaptıgını düşünüyorum hata altını ciziyorum kesinlikle ücretsiz olanını kullandım belki ondan ama kesinlikle interneti yavaşlatıyo
3 senedir kullanıyorum en ufak nette yavaşlama yaşamadım 16 mb onu kullanırken de hızım aynı.
gizli kız browsec eklenti chrome var dene. bana da önerceğin varsa böyle eklenti olarak chrome a. pratik olucak ve ücretsiz bende dinlerim browsec yavas cok.
Tor browser kullan. Vpn kendi icinde var zaten. Mozilla Firefox üzerine kurulu
sadece mozilladamı kullanılıyor? maxthon ve opera içinde uygunmu?
Sadece mozilla. Ama siz kurmuyorsunuz bunu. Yani bir external plugin degil. Siz Tor browser sayfasına girip indirip kuruyorsunuz pcye. Tow browser kuruluyor. Bisey soylemiyor mozilla falan diye, sadece az teknik bikgisi olan anliyor
sonuçta tor browser bir mozilla eklentisi değilmi?
degil. mozilla altyapisi kullanilarak yeni bir browser mantiginda yazilmis. eklenti gibi kurulmuyor malesef.
tamam diyelimki ben toru indirdim, sadece mozilladamı aktif olacak? ben mozillada zaten anonsmous eklentisiyle çözdüm o işi, bana opera, maxthon ve ie için olanı lazım
Tor basli basina kendi bir browser. o zaman size vpn eklentisi ya da direk OS level VPN lazim, ancak onlar da cok duzgun degil. hem yavas, hem de youtube kullanirsaniz aninda kota doluyor (vpn kotasi)
anlıyorum
Browsec gayet iyi ya, Chrome web mağazasında var
TOR browser. Zenmate ama bence en iyisi komut sisteminde ip nin tracert lerini başka yerlere yönlendirmen^^
o nasıl yapılıyo yav, kafam karıştı :(
Ow sen onunla uğraşma sakın zor o :) Sen hazreti google'a yaz zenmate diye onu indir :) işini görür
ya ben tarayıcı eklentileriyle işi çözmeye karar verdim. chrome için hola, firefox için anonymous eklentilerini kurup hallettim. geriye maxthon, opera ve ie kaldı, onlar için hangi eklentiler var bilmiyorum
opera kullanmıyorum canım ya :/
tarayıcının eklentiler bölümüne gir. stealthy eklentisini kur. tarayıcının sağ üstü köşesinde göreceksin. tek tıkla istediğin zaman aktifleştirebilirsin.
ama hangi taracıyı? bende kurulu 5 tarayıcı var
mozilla, chrome kullanıyorum ben. ikisinde de var. sendeki diğer üçünü bilemem bak eklenti bölümü varsa tarayıcılarının
avast ve ömür boyu üçretsiz sadece kayıt olman yeterli
avastla ne alaka ya, o antivirüs programı
pardon ya anti virüs programı sandım :)
dnset veya vpn unlimimited bunlar iyidir iyi. ama en iyisi dnset
Tor browser kullan, giremeyeceğin yer yok hatta bilene çok acayip bir dünyanın kapılarını açar ;)
deep web diyosuun ;)
hidemyass, yani kıçımı gizle:Pp gayet iyidir fakat tam sürümü ücretli:)
Bence zanmate eklentisi kur, hostla mostla uğraşma, kullanımı kısıtlı 1 iki saat sonra program görevini yitiriyor çalışmıyor satın al diyor.
en iyisi proton aga ben bayadır kullanıyorum basit ve güzel
Samsung Max VPN 👍
(Ücretsiz programında sadece Hollanda var ayrıca 4 saatte bir reklam gerekli)
hotspot shield ve tunnel bear.
amaç nedir nerelere gireceksin
amaç biryere girmek değil, amaç görünmez olmak :)
insan kendini neden görünmez yapar? görünsen ne olcak millet ip mi takip ediyor sanki
soruma cevap vermeyemi geldiniz yoksa beni sorguya çekmeyemi?
demek istediğim takma fazla :) bir sey olmaz
birşey olmaz diyosunuz hemde bu hükümet varken, öylemi?
yasa dışı bir is yaparsan ne yaparsan yap bulunursun bak o konuda ama yok zevkine eğlencesine sohbet muhabet felan yap kamera felan bir sey olmaz
ne yasa dışısı ya, bu ülkede düşüncemizi dile getirmek bile suç oldu artık :(
hayattada öyle değilmi birine karsı düsüncelerimizi yansıttığımız zaman kötüyse ya da işine gelmezse tepki verir bu işte böyle yapacak bir şey yok.
hayattada öyledir diye bu durumu hafife alamam ben, son yıllarda bu hale geldi bu ülke...
neyse siyaset konuşmak istemiyorum
yani aynen siyasete gerek yok. gereksiz tartışma çünkü
mobilde opera yasaksız giriyor.
mobil değil masaüstü benimki
her şekilde izlenirsin !!
sanmıyorum, mutlaka vardır çaresi
:((
ayağının üstünden araba geçtimi? x
şikayet ettim
zenmate iyidir
Psiphon pro en iyisi
Sence hangileridir?
bilsem zaten sormazdım ki yaf :D
Beyazit ozturkun uzerine tanimam
hotspot shield
onunda gerçekten ücretsiz olanı yok,1-2 saat sonra hemen ücretlendirme şeması falan geliyor yani para ver diyo :)
ama tor browser sadece firefox içinmiş ben firefoxta anonymous eklentisiyle zaten çözdüm o işi
hotspot ta reklam var doğrudur ama kesinlikle sizden kayıt olmanızı ücretli sürümüne geçmenizi falan istemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?