Galaxy telefon serisi çok daha iyi özelliklerde kamerası da çok daha net ama ünlüler yine İphone alıyor..iphone kullanan ünlüler.. bunun nedeni ne?

Galaxy telefon serisi çok daha iyi özelliklerde kamerası da çok daha net ama ünlüler yine İphone alıyor..iphone kullanan ünlüler.. bunun nedeni ne?

Param var zenginim en çok parayı ben bayılırım herşeyin en pahalısını ben alırım çünkü en değerli insan benim kafasında Olan kibirli insanlar bindikleri arabadan taktıkları saate kadar her şey bu şekilde amaç en iyisini ya da en kalitelisini almak da değil asla kesinlikle en pahalısı olmalı. oysaki güzel bir kavram var fiyat performans yani bir malın ederi pahası karşılığında ne sağlıyor esas önemli olan bu. onun dışında liderini takip et denilen bir kavram var "yaygın olan popüler olan güzeldir iyidir " mantığı çok satan araçlar piyasası olan şeyler hep bu sürü psikolojisi ile süregelir denenmişi deneme isteği açılan yoldan gitme eğilimi psikolojik olarak bir çok kararın tercihin arkasında bu yatar. bana sorarsan bedava da olsa almayacağım bu şekilde bu tanım içine giren ürünler var pazarlama stratejistlerinin çizdiği kalıplara takılıp gitmenin anlamı yok
Selamlar, ünlülerin İphone kullanma sebebi güvenlik en üst kalitede olmasıdır.
Android işlemci sahip telefonlara dışardan uygulama, müzik yani Google üzerinden istediğiniz her şeyi indirebilirsiniz.
İOS yazılıma sahip telefonlar yanı Iphone'lar buna izin vermemektedir. İphone cihazlara tarayıcı üzerinden istediğiniz şeyleri özgürce Android gibi indirmezsiniz. Örnek vermek gerkeirse müzik falan.
Ünlüler güvenlik açısından hackerlardan falan korunmak için veya viruslerden onun için İphone cihazları kullanmayı tercih ediyorlar.
Cevap
6Cevap
S20 kamerası iyi olması iyi bir telefon yapmaz. Android de optimizasyon yok s20 ile video story at iphone 7 ile at iphone daha iyi çeker s20 yağlı boya gibi.
Sırf kamera değil her özellikte geçen bir telefon. Optimizasyon ne
Marka takıntısı birde samsung yazilim ile agir yavaslatan kalitesiz malzeme kullanabilen gereksiz servisleri bulunan bir sirket oldu
Amerikalılar Amerikan ürünü alacaklar doğal olarak. Bir de "marka" taşıyorum meselesi var.
İphone de kendilerini özel hissediyorlarmiş
Maksat etiket
iPhone daha kaliteli 😅
Iphone iyidir 😃
Iphone daha güvenli bir de marka takıntısı
Kendal bebişim 😢
ordaki elma için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?