AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ev interneti mi? telefon mu? telefona bakmadım ama evdeki 5 ya da 10 olması lazım. Tr'de upload hızları yavaş oluyor malesef, eğer yüksek hızlı istiyorsan daha pahalı bir tarife yaptıracaksın😒
Trde değil bu sadece Kıbrıs dada ayniyd bir ara gittiğimde başka ülkede git 100 mbits i bulursun Upload ☹️
Şöyle..
7.6 Şuanda. Düşecek ama bunlar. Pandemi yüzünden arttırdılar diye biliyorum.
Kim dedi onu
Yayın işi ile uğraştığım için Takip ediyorum. Operatörlerin hepsi öyle söylemişlerdi eğer değişmediyse.
Bende yayınla uğraşıyorum YouTube için 🙂 neyse bugün öyle müşteri hizmetleri ile konuştuk covid 19 dan dolayı mı bu normalde mi böyle hayır btkden yeni düzenleme geldi dedi şu an için bu şekilde dedi 8 alıyorum deyince başta kadın 8 mi alıyorsunuz gibi şok etkisi tonu vardı 😂 daha fazla alamaz mıyım dedim YouTube kanalıma film atarken 20.25 dk sürüyor 10 dk olması olmaz mı dedim internet de altyapı 64 diyor ama upload yazmıyor dedim modemin yanında misiniz dedi hayır dedim ama modem açık bende açık görünmüyor dedi gideyim bakayım dedim kapattım 😂😂geldim modem açık covid 19 ile alakası yok sözleşme süresince kullanabilirsiniz dedi sonrası için söz veremeyiz dediler bana😂😂
Aslında zamanında 8 mbde 50 mbit geçerken upload kaç olir demiştim 3.3.5 demiştler herhalde sürpriz yapmak istediler 😂😂
https://prnt.sc/tfobcy Modemden kaç geldiğini görebilirsin. Müşteri hizmetlerine fazla bakma. Onların yarısı olayın farkında değil. Bence sen her yerde 8 falan deme bir anda 4 e düşürürler. Ben daha yeni taahhüt yeniledim 50 ye 4 alıyordum yine aynısını aldım 50/4 o yüzden bunlar düşecek muhtemelen. Düşmezse tabi ki işimize gelir ama Sanmıyorum.
Başka firmalar vermiyor işte vodafone dan çıkayım diye bin tane firma araştırdım 15 kira pahalı diye bütün arastirdiklarim sadece 0 i silmiş mesela 50.4.5 baktım şu an 15 kira için değmez en iyisini zaten kullaniyormusum kaldın dedim 😂😂
Modem uyduruyor
Çok pahalı çok. Sakın kıpırdıyayım deme. Ben 80 ödüyordum taahhüt bitti bir 2 yıl daha yaptırdım 120 lira oldu fatura. Bırak varsın 20 dakikada yükle.
Modemi veren ekip gün içerisinde artar dedikleri 5 ay oldu artmadı sonra yoğun kullanan vardır dediler mahallede 😂😂kısaca modeme gelen hız yalan
Modem uydurmuyor. Modem senin aldığını ve Hatta geleni gösteriyor.
45 i geçtiğini göremedim hiç 5 aydır kablolu da da aynı !
Sanki download dan upload dan vermişler 😂😂
En baba 45.34 olmuştur
Aynı dert bende de vardı. Saat 21.00 de yayına giriyordum ben. saat 19 ile 24 arası internet kafayı yiyordu. Fazla kullanım v. s diyorlardı. Açtım kavga kıyamet 1 ay uğraştım hiç bir sorun olmadı ondan sonra. 500 lira verdim bütün herşeyi baştan aşağı yeniledim ama tabi.
DNS ne?
DNS tanimlamadim hiç
En son attığın fotoyu sil.
Yandex DNS denesene bir .
Niye sileyimki :o
https://prnt.sc/tfobcy benim olay bu.
DNS numarası kaç
77.88.8.8
77.88.8.1
IP adresin gözüküyor Sil o fotoyu sil.
Nasıl siliniyor
Tıklayınca... ya çıkmıyor mu kaldır falan diye?
ip değiştirme yaptıktan sonraki testler 1 inci test 34.6 2 inci test 40.8 3 üncü test 42.9 4 üncü test 37.0 39.2 kısaca 35.43 arası bazen bidne bir 44.45 yine birşey değişmedi 🥺
Testleri modemin yanına telefinu koyarak yaptım
Yok çıkmıyor görseli görüntüle var
:/ Başka DNS bakmak lazım. Hanımefendi. Muhabbetiniz çok güzel. Size doyum olmaz. Ben yatmaya gidiyorum. Kendine iyi davran.
Download hızından çalıp upload a mi aktarmış bunlar 😦
İp adresi görününce ne oluyor merak ettim 😀
Teşekür ederim Allah rahatlık versin
Sanmıyorum. Düzgün bir DNS bulursak sana güzel performans alırsın. Zaten hiç bir zaman tam gelmiyor Download ama ne kadar artarsa o kadar iyi.
DDOS atarlar erişmeye çalışırlar IP adresini gösterme herkese.
Sana da iyi geceler iyi uykular. Kendine iyi bak.
Kablolu dada fark etmedi aynı bir ara 16 alırken 17 veriyordu son bu 6.7 ay 8 kullanırken de 6.89 vermeye başlamıştı en fazla :D Sende yayıncı isen bilirsin benim kanalimda 800 film var mesela 500 bin falan izlenme oluyor çoğunluğu bpara kazanma amaçlı değil tabiki para kazanmaya da kapalı açmadım hobi diyelim bazen film atarken telif veriyor boşuna hiç yükleme yapmadan önce filmde telif var mı yok mu nasıl öğreniriz film yükleme yapmadan söylemiyorlar bunu gösteren bir taktik var mı bildiğin baya araştırma yaptım bulamadım zaman dan tasarruf etmek için bir fikrin var mı :D
Para kazanma kapalıysa eğer Telifi çok takmana gerek var mı ki? Sesi falan kısmıyorsa eğer?
Telif takmamak elde değil ki Telif hakkı hak talebi nedeniyle YouTube videonuz engellendi. Bu, videonuzun artık YouTube'da oynatılamayacağı anlamına geliyor. Aramada çıkmayınca silmek zorunda kalıyorum zaten yükleme yapmadan önce bunu deneme yanılma taktigiyle zaman kaybı oluyor yükleme yapmadan önce öğrenmenin yolu yokmudur hiç 🤷
Zamana göre oluyor olabilir. Belirli bir sene geçtikten sonra Telif düşüyor olabilir ama hiç film konusunda bilgim yok. Belgesel atıyorsan link at bari. Belgesel hastasıyım ben. Uyutmadın da beni :P Kalkamadım PC başından
DNS dedinde aklıma birşey geldi bir ara 1 MB kullanırken çok yıllar önce bir tane site vardı vpn şifre falan veriyordu hızın 200.300 mbye çıkıyordu download 200 mbye Windows çökünce siteyi de unuttum baya araştırdım bulamadım ismini unuttum için kimsede inanmamisti yaptığım zaman Windows 10 du ayarlar bölümüne VPN yazarak şifre giriyordum site sürekli güncel siftr veriyordu keşke unutmasaydim 😦
:/ Hatırlamıyorum.
Neyi
O siteyi
Kullandın mi hiç
Hatırlıyorum öyle birşey ama kullanmadım
Türkiye ezik ülke herhalde desm Türkler beni dövrmi 😂😂 millet başka ülkelerde 75.100 Alıyormuş yorumlara bak görürsün 😂😂
Adamın teki de mbyu gbyu bilmiyor sun diye kavga ediyor 64 GB internet hızı kullaniyormus Nerde kamil var beni bulur
Kimse internetle ilgili düzgün bir şey bilmiyor ki. Ben Ukraynada 2011 senesinde 25 lira gibi bir paraya simterik 100/100 kullanıyordum. Sen hesap et sene 2020 biz senin 8 mbps upload tartışıyoruz.
Şu bir yıldır kayıpların sebebi çözmüş oldum an itibariyle tesadüfen :D
Neymiş o?
Fast. comdan test yaptim 43.44 bir şekilde geçmeyen pcdd 46.47.48 çıktı o nasıl oluyor
SpeedTest Oakla en iyisi. En net o veriyor. Tabi o gün bağlandığın Server'da önemli.
Modem kalitesi ile alakası ile bir durummu oluyor o zaman veri kaybı
Herhalde 2.3 mbde modemin ya yönünü doğru kuramamak 2 indi seçenek ise saha dolabından bana gelene kadar 2.3 MB düşüş olması :D
Hangisinden olabilir
Ha birde telefondan dalgalanma yaparak İndirme yaparak tan pcden yapınca olmuyordu dalgadan kasıt 2.3.4.5 1.80 2.70 3.90 indirme hızı pcde olmadı kablosuz gecikme yaşatıyor 1.1.5 dk modem kalitesi ile alakası birşey herhalde hatta sıkıntı olsa kablolu da da aynı olurdu
Kablolu nedense daha stabil
Kablosuz da normal diyorlar di modem dandik demiyorlar xd
Kutuya olan Mesafe önemli tabi. Modemin kalitesinin de önemi var + kablolu bağlantı daha stabil
Mesafe 40 metre falan xd o yüzden ilginç geldi ya bu modeme Gelen hız dolaptan hız gelmemesi kayıp olunca arayüzde 48 yazarmi yoksa arayüz de yazıyor sa kesin alabiliyor muyuz kesintileri modem arayüzü ekliyor mu yazarken
Bak. Senin Modemine Gelen internet olarak bakma ona. Aslında Hattının kaldırdığı değer gibi düşün. Bende kutunun dibindeyim 75 gösteriyor modeme gelen ama 47 yi geçmiyor mesela. Anlatabildim mi?
Niye gecemiyor seninki 47 i :o
Denemediğim şey kalmadı. DNS Arayıp sövme. Aklına ne gelirse. Yok bu kadar çıkıyor en fazla.
Seninki daha berbatmis 8 verirlerkej bana da 6.80 oluyor 48 den hesaplayınca yine aynı 2.5 3 benim yine iyiymiş sendeki veri kaybı baya bir abartılı olmuş modem kanal ayarını değiştirmeyi denedinmi? Benim modemde bazen 24 e takılıyor otomatik de 7 e çekiyorum düzeliyor o bozulunca otomatiğe çekiyorum 1.5 günde bir bir süre sonra değişiyor nedense bende Tv'de 27 mbi geçmiyor nedense aynı internet garip bir sorun kanal ayarlarının tamamını dene güzel olan numaraları kaydet ayar bozuldukca manuel değiş kesinlikle ise yarıyor bazen yoğunluk oluyor 38 i geçmiyor değişince düzeliyor denedinmi sen onu
İndirme yaparken gecikmeli indiriyor mu seninkide kablosuz da
Değiştiriyorum. Her gün Modem Res atıyorum. Bizde Burada En yüksek internet bende var (Marmaris) O yüzden çokta şikayet etmiyorum. Yetiyor. 100 GB falan oyun indirmezsem ya da Deli gibi bir Update gelmedikçe çok problem değil.
Ben Kablosuz kullanmıyorum. Masaüstü PC var. Telefonla da pek bir şey indirmiyorum.
Herşeyi denedim kablosuz da 1 dk 1.20 dk gecikme oluşuyor indirme yaparken 1.80 2.80 4.60 diye dolanıyor buda gecikme yaratıyor modemin dibindeykende aynı farklı modemdede aynı kablolu da böyle bir şey yok indirme süresi hesaplama yapıyorum 4.47 diyor 6.10 dkda inmiş 😂😂 kablosuz da stabil olmuyor pek
Bişey indirmiyor san 1 MB sınırsız alsaydin ya boşuna para veriyorsun o zaman 30.40 TL 😀
120 Lira ödüyorum. Sorun yok. Bana internet hep lazım oluyor. Kafama esiyor Format atıyorum falan.
4 alıyordum normalde. Pandemiden dolayı geçici olarak şu an 8 alıyorum.
Evden 600 telefondan 95
600 ne la telefon numarası mi
Yaşadığım ülkedeki fiber internet hizi
Fiber olsa da parası artıyor ki
Bizde 0.6 çıkıyor 😂😂
75 download
7.5 upload
7 ben
benim 5.
2,5 alıyorum ben
7 benimki