Merhaba, youtube kanalım var halka gündeme dair sorular soruyorum. Dün Üsküdarda'da aynısını yapıyordum ama zabıta geldi izin alman lazım kardeşim, 15 bin lira cezası var ben iyi niyetli davranıyorum ceza yazmıyorum. Kameranı topla git dedi. Toplayana kadarda başımızda dikildi.
Ama internette dünden beridir araştırıyorum,153'ü de aradım ama röportaj için izin hakkında bir şey bulamadım. Klip, Film, Sinema gibi şeyler için izin yazıyor ama Röportaj için yazmıyor.
Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ben bu işten ekmek parası kazanmayı düşünüyorum, işsizim..
Kendime iş yaratayım derken birde 15 bin tl ceza yemeyelim..
Lütfen yardım edin.
Ama internette dünden beridir araştırıyorum,153'ü de aradım ama röportaj için izin hakkında bir şey bulamadım. Klip, Film, Sinema gibi şeyler için izin yazıyor ama Röportaj için yazmıyor.
Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ben bu işten ekmek parası kazanmayı düşünüyorum, işsizim..
Kendime iş yaratayım derken birde 15 bin tl ceza yemeyelim..
Lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zabıta böyle engel çıkartırsak Emniyet güçlerine başvur; Youtube yayınlar ve özellikle röpörtajlar için bir izin gerekmiyor.
Yasak değil , zabıta kafasına göre konuşmuş.
Millet elinde mikrofonla dolaşıyor herkese ceza yazarlardı o zaman...
İlk başta uzaktan bizi izledi sonra telefonla konuşup yanımıza gelip yasak dedi
Zabıta kadar küfür yiyen meslek yoktur. Adama sormadın mı hangi kural diyor soru soramaz diye?
Sordum ona dedi Belediye yasak koydu. Üsküdarın hiç bir yerinde çekim yapamazsın dedi
Hmm, sadece Üsküdar da mı yasak varmış?
Bak onu bilemem hiç
Git Kadıköyde çek orada Zabıta bir şey demez dedi Üsküdar Belediyesi Zabıtası
Haklı olabilir.
Birçok kez öğrencilerin proje ödevi çekimlerine şahit oldum ;Eminönü, Karaköy ve Taksim çevresinde.
Yok kardeş, Canlı yayın videodan da halk muhtemelen çoğunlukla akpartiyi iğneleyecek, Aktroller de Bundan rahatsız olmuş. Gerçi element uydurur kimi mevzuat uyduruyorlar oladabilir, tek adam rejimi Sonuçta
Bildiğim kadarıyla yok ama emniyeti veya belediyeyi arayıp sor. Varsa yönlendirirler zaten.
Zabıta dedi sabah 9da git belediyeden izin al dedi.
Buna benzer şeyi de Sultangazi'de yaşadım. Orada zabıta dedi Meydan hariç nerede çekersen çek sıkıntı olmaz dedi. Kadıköy'de de Zabıtaya sordum o da normalde tripot için izin alman lazım ama kısü çekim yapacaksan izne gerek yok dedi. Bende 2 saat dedi zabıta da ondane bir şey olmaz dedi.
Tamam ara işte belediyeyi kesin bir cevap al. bir şey diyen olursa da belediyeyi söylersin
İBB'ye aradım 153'ü biz böyle bir şeye bakmıyoruz Emniyeti ara dediler. Polise sordum buna biz bakmıyoruz Belediyeyi arayın dediler. Sanırım İlçe Belediyesini bir aramak lazım
kanka bana ulaş acil
insta kivirck001
Bende çözemedim şu an çatışmalı siyasi bir gündemde yok aslında tepkilerden çekindikleri için yasak çekiyorlar diyim ama
Zabıta AKP'li ise sorun yaratır sonuçta ciddi bir hükümet baskısı var normalde izin mizin gerek yok
Bir gün izin almadan yapan birisini döven birisi çıkar elbet
Zabıta işgüzarlık yapmış
Yasak değil mi yani?
Sistemi bilmiyorum ama uzun metraj film çekmiyorsun ya sokak röportajı yapıyorsun , bir olay çıkmadıktan sonra en azından göz yumabilirler
İstemeyen yapmaz
Hayır değil
Hayır