merhaba. bu sabah telefonum beşinci kattan düştü ve maalesef ekranı tuz buz oldu ancak arkası sapasağlam. fotoğrafını koyuyor olacağım. yeni bir telefon aldırmak istemiyorum aileme. markası huawei p smart 2019, tamiri ortalama ne kadar tutar? ya da tamir edilse bile eski hali gibi olur mu? (şarj, hız, kamera vesaire)ekranı açma tuşuna basınca bu görüntü çıkıyor
Ekranı tuz buz olan telefon tamiri ne kadar tutar?
Bak ben oppo a5 2020 kullanıyorum 1400 1500 civarı şu an çok iyi memnunum 5000 bataryası var 2 gün rahat çıkarıyor tavsiye ederim ekrana vereceğin paraya biraz daha koyup alabilirsin bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya şimdi taktıracağın ekran orijinalse bir telefon parası veriyorsun
700 800 lira civarı
yine de günümüz piyasasında ortalama güzellikte bir telefon en az 1.800-2.000 tl civarı. bu yüzden tamir ettirmek istiyordum
Bak ben oppo a5 2020 kullanıyorum 1400 1500 civarı şu an çok iyi memnunum 5000 bataryası var 2 gün rahat çıkarıyor tavsiye ederim ekrana vereceğin paraya biraz daha koyup alabilirsin bence
Ekranı orijinal taktırırsan bir sorun olmaz. Kendi servisinde yaptır ama. Kaç lira tutar bilemem.
garantisi bitti ise tuzlu bir ücret diye biliyorum.
bitmedi sanırım, bu durumda ne kadar tutar bir tahminin var mı?
Merhaba hocam bunlar gibi işlemler için *ADAY ELEKTRONİK* isimli firmayı kullanabilirsiniz araştırmanızı tavsiye ederim.
Ekran fiyatına göre değişir
At direkt bunu