Browsec VPN - Free and Unlimited VPN Kullanmanı öneririm google chrome Tarayıcıdan uzantı yükle ama işin bitti mi uzantılardan devre dışı bırak kullanacağınız zaman açarsın Ücretsiz ömür boyu kullan
Anladığım kadarı ile ve siteyi gördüğüm kadarı ile Sana sadece Kamera açman yeterli olacak. VPN ile neden açmak istediğini de sanırım anladım. 2.2 Normal upload'ın peki sen VPN açtığında Kaç alıyorsun?
Operada yayındayken çok fazla donuyor aşırı Touchvpn genel plarak hiçbir servere bağlanmıyor Nordvpn bağlansa da siteye giriş yapmıyor garip ama cam44 gibi siteye giriyor buna bağlanmıyor
Video izleme download hızına bakar. Upload ile alakası yok. Kullandığın vpn kısıtloyor olabilir. Sitelerden izlemektense aracı arama motorları ğzerinden izle direkt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Browsec VPN - Free and Unlimited VPN Kullanmanı öneririm google chrome Tarayıcıdan uzantı yükle ama işin bitti mi uzantılardan devre dışı bırak kullanacağınız zaman açarsın Ücretsiz ömür boyu kullan
Yayın yapmak için hızlı mı
Evet 👍 İnan bana ücretli olanı reklam vermez sadece ama hız iyi bende yayın yapıyorum orda memnunum
Hayır yahu operada bir hareket yapıyorum tam 30 saniye sonra görünüyor ekranda
operayı önermem dediğim gibi Browsec VPN - Free and Unlimited VPN önerebilirim en iyisi Pc de veya tarayıcıda kasma yapmaz Upload da çok başarılı
Touch VPN dene. Microsoft Store'da var. Eğer Tarayıcı için lazımsa OPERA'nın kendi VPN sistemi gayet başarılıdır.
Evet video izlemek için başarılı ama canlıyayın yapmak için çok yavaş
Canlı yayın yapmak derken hangi platform? Upload'ın çok yüksek olacak ki VPN nin etkisini aza indirsin.
Chatrbate
Nasıl ayarlayabilirim uploadı
Hmm. speedtest yaz bak bakayım söyle bana Upload Kaç alıyorsun.
2.2 yapmıştım onu
Sorun şu ki nordvpn ücretli aldım ama o da çalışmıyor
Anladığım kadarı ile ve siteyi gördüğüm kadarı ile Sana sadece Kamera açman yeterli olacak. VPN ile neden açmak istediğini de sanırım anladım. 2.2 Normal upload'ın peki sen VPN açtığında Kaç alıyorsun?
Opera vpni mi
Yok Yayın yapacaksan Tarayıcı VPN'i ile olmaz. TouchVPN i dene.
Touch vpn denedim ama bağlanmıyor pcde telde iyi o
Bende şuanda her hangi bir sıkıntı yok bağlanıyor ama bilemedim. Neden VPN illa. Yerinin mi belli olmasını istemiyorsun?
Hayır ya o yasaklı site türkiyeden giriş yok oy üzden
Yayını açarken mi sorun oluyor yoksa siteye girmek istersen mi?
Operada yayındayken çok fazla donuyor aşırı
Touchvpn genel plarak hiçbir servere bağlanmıyor
Nordvpn bağlansa da siteye giriş yapmıyor garip ama cam44 gibi siteye giriyor buna bağlanmıyor
PC yi yeniden başlatıp denesene Touch'i. Belki Başka VPN olduğundan da çakışıyor olabilirler.
Hepsini yaptım denemediğim şey kalmadı
https://prnt.sc/tam8s3
Bu yayın için yeterli midir ve pc için mi
Ben sana çalıştığını göstermek için Gönderdim Touch VPN'in.
https://prnt.sc/tan8t9 Kaç dakikadır online olduğunu da Çektim. Gayet sağlıklı çalışıyor.
Touch vpn demin chezh republice baglandi calisiyordu sonra baglanti koptu ge bir daha hicbir servera baglanmadi
Çok ilginç. Bakmak lazım ne sorun olduğuna.
Pcdeki vpnde ayarlar kısmını bulamıyorum
Çok fazla VPN yüklediğinde sorun oluşabiliyor.
O uploadla yayın olmaz.
Opera tarayıcının vpn'i çok iyi.
Hem pc de hem telefonda kullanıyorum. Tıkır tıkır çalışıyor.
Ama bana canlıyayın yapmak için lazım bu konuda opera vpni yavaş
Ücretli VPN teknik desteğe başvurdunuz mu?
48 saat bpyunca mesajlaştık kendileriyle bir sonuç yok
O ne saçma iş öyle?
Aynen tam 8 eleman uğraştı
google chromeda cyberghost kullanıyorum aşırı iyi bence
Opera tarayıcı indirebilirsin. İçinde kendisine ait vpn mevcut
Urban vpn deneyebilirsiniz...
Bu internet sağlayıcına bağlı
Opera VPN oldukça iyi
Chrome kullanıyorsanız eklenti
Eklentiler çok donuyor
O zaman direk opera kullan kendinden VPN de neden vpn 😅
Hotspot dene.
Denedim olmadı
Senden kaybaklı bence. Ben sürekli kullanıyorum
Video izleme download hızına bakar. Upload ile alakası yok.
Kullandığın vpn kısıtloyor olabilir.
Sitelerden izlemektense aracı arama motorları ğzerinden izle direkt
Opera en iyisi
Psiphon.
Touch
Opera
Hayır donuyor
Ben kullandığımda donma olmuyordu
Dotvpn
Ücretsiz kullanıyorum yıllardır Chrome