Yeni güncelleme geldi ama güncellenmiyor yeniden indiriyor oyunu.
telefondan silip yeniden yüklesem ve google hesabimla girsem arabalarim kaybolur mu?
telefondan silip yeniden yüklesem ve google hesabimla girsem arabalarim kaybolur mu?
bende pcden oynuorum windows 8 de cok iyi. bı ara ole bı sorun cogu ınsanda oldu ama su an duzelmıstır dımı benımkı duzeldı cunku. benım sorunum da su cok oyunculu da sektor 8 oynuorum ama normal oyunda neden yok ben mı bulamıorum.
Oyun çok güzel lakin o tür oyunları telefonda oynamak zevk vermiyor bana :) Soruna geleyim bugün güncelledi bende de lakin sen güncellemeyi oyun yükleme sanıyorsun galiba? :)
Telefonunda yer kalmamış olabilir. Biraz temizle gereksiz şeyleri.
Program bazında temizlik yaparsan daha iyi olur. Özellikle telefon hafızasını işgal edenleri n
Cevap
3Cevap
Bütün bölümleri bitirdim arabaların hepsi var hilesiini buldum ben ehehuhuhuhu :D
Yuh :D o kadar biriktirsem en iyi arabayı almak için full bikritirirdim bugatti veryın aldım varya arabayı utamıyotum habire kaza yapaıyorum 1020 basıyor :D adsafsdfg
Olsun tekrardan kasarsın benim telefonum note 2 sürmesi çok eğlenceli oluyor seninki ney :)
Kaza yapıyorum ben genelde hızlı arabalarım olduğu için çinde yarısıyorum çok güzel oluyor :) ama gercek suruyormus gibi :D
Yap yap :D asdsfadsgdsg geri geri gitmeyi cok seviyorum arabayı geri sürerek bitirdim oyunu 1 kere :D asdsfdsgsad fark attılar bana
Hayır online çalışmıyor malesef. d
Aynen her zaman daha güzeldir bileginin hakkıyla oynamak :D sadfasdgds ben sıkıldıgımda oynuyorum genelde ramazandan sonra yazlığa giderken oynarım sana araba öneriyim onu sür
lamborghini veneno :D harika bisey
Yarısta virajlı yollar gelirse frene bas :D daha cok para veriyor ama uzun yanlama yapp A. SDs. adfdsfds :D
korsan mı yüklüyorsun yoksa korsan giriyorsan nete bağlandığın anda çöker :)
parasını ödedin yani :) bilemiyorum ama belki wireless olmadan güncelleme kabul etmeyebilir boyutu büyük olduğu için :)
belki yeni güncellemeyi telefonun kaldırmıyrodur :)
kaldırır :)
Hastasıyım o oyunun 25 tane arabam var :D
o sıkıntı bendede oldu kesin cözüm sil gitsin:)
leptoptan güncellenmiyor nasıl yapmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar