Ana Kart : Micro-Star International Co. Ltd.
H310M Pro-VDH PLUS (MS-7C09)
Windows: Windows 10 Pro 64bit
Problem: Kasa ön ve arka panel kulaklık ve mikrofon girişlerinin çalışmaması.
Uygulanan çözümler:
1-Realtek sitesinden driver indirildi.
4-Anakart bağlantısı ve kasa ön panel arası kablo bağlantıları kontrol edildi. ( sorun görünmüyor)
5-Program Files'tan "Realtek" dosyasına girip uygulamayı açmayı denediğimizde tepki vermiyor.
6-Uyumluluk ayarı ile çözüme ulaşılamadı. ve bir çok realtek dosyası indirdim uyumluluk Win8 olarak gözüküyor.
7-Uygulanan tüm çözümler "Aygıt Yöneticisi"nden program kurulumu kaldırılıp yeniden başlatılıp tekrar kurulmuştur. ve defalarca farklı sitelerden birçok realtek dosyası denenmiştir.
8-Bios güncellemesi yapıldı.
Yardımcı olabilecek birileri eminim ki vardır bir yerde bir şeyleri atlıyor olabilirim.
H310M Pro-VDH PLUS (MS-7C09)
Windows: Windows 10 Pro 64bit
Problem: Kasa ön ve arka panel kulaklık ve mikrofon girişlerinin çalışmaması.
Uygulanan çözümler:
1-Realtek sitesinden driver indirildi.
4-Anakart bağlantısı ve kasa ön panel arası kablo bağlantıları kontrol edildi. ( sorun görünmüyor)
5-Program Files'tan "Realtek" dosyasına girip uygulamayı açmayı denediğimizde tepki vermiyor.
6-Uyumluluk ayarı ile çözüme ulaşılamadı. ve bir çok realtek dosyası indirdim uyumluluk Win8 olarak gözüküyor.
7-Uygulanan tüm çözümler "Aygıt Yöneticisi"nden program kurulumu kaldırılıp yeniden başlatılıp tekrar kurulmuştur. ve defalarca farklı sitelerden birçok realtek dosyası denenmiştir.
8-Bios güncellemesi yapıldı.
Yardımcı olabilecek birileri eminim ki vardır bir yerde bir şeyleri atlıyor olabilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer