Arkadaşlar iphone kullanıyordum kameramda gayet güzel çekiyordu ama telefon bozuldu bana iphone performansında Güzel çeken başka marka telefon önerir misiniz? Uygun fiyatlı Çoğu yeni çıkan telefonlara bakıyorumda nedense yüz güzelliştirme efekti yapıyor ve sinirimi bozuyor
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
One plus modellerinde ve Xiaomi telefonların bazılarında genelde resimlerde oynama yapmıyor doğal çekiyor. Huawei ve samsung gibi telefonlar resimde çok oynama yapıyor
10 YorumlaYok öyle bir telefon ios optimize var sosyal medya uygulamalarında iyi çeker ama kalite düşük atar
10 YorumlaSamsung, Huawei, Xiaomi hepsi iphone dan iyi kameralara sahip. Son modellerinden bütçene uyanı al.
10 Yorumla- +1 yıl
Samsun s7 edge kullanıyorum çoğu yeni telefondan daha iyi gotoğraf çekiyor
10 Yorumla - +1 yıl
Xiaomi redmi note 8 pro arka kamerası çok iyi 2500 tl civarı fiyatı olması lazım
10 Yorumla - +1 yıl
Xioami niye 8 pro. Memnun bırakıyor insanı...
14 Yorumla- +1 yıl
*niye değil bu arada, note 8 pro olacaktı. 😄 Ah şu akıllı klavye...
- +1 yıl
Klavyeden çeken bir ben değilmişim demek ki ahahahahah
- +1 yıl
Kesinlikle her gün bir pislik yapıyor 😄😄
- +1 yıl
Bu bir dramdır aghdkgs
huawei p20 pro, p30 pro mükemmel.
10 YorumlaBence iPhone al yine onun kamerası çok güzel
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. iPhone üstüne telefon tanımam.
12 Yorumla- +1 yıl
bende huawei var ama yokuşlarda pek çekmiyor
10 Yorumla Nokia 6600 öneririm, kamerası mükemmel.
10 Yorumla- +1 yıl
iphone 11 pro max.
10 Yorumla İphone al...
10 Yorumla- +1 yıl
Xiaomi redmi note 8
10 Yorumla Xionami mi 9
10 Yorumla- +1 yıl
Realme 6 bak fiyat kamera olarak
00 Yorumla - +1 yıl
Huwai
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Özellikle sosyal medyada paylaşımlar yapıyorsanız, iPhone bu konuda rakipsiz. Eğer uygun fiyatlı bir Android model satın almayı düşünüyorsanız kaliteden biraz ödün vermeniz gerekecek.
Bütçe belirtmediğiniz için birkaç farklı model önerisi yapacağım.
Kamera tarafında Huawei modelleri son zamanlarda çok başarılı. Ayrıca kullanıcılara daha fazla seçenek sunuyor bu yüzden genelde mobil fotoğrafçılıkla uğraşanların ilk tercihi oluyor. Ama iPhone tarafındaki doğallığı diğer markalara hala yakalayabilmiş değil. Özellikle ön kamerada kullanıcılar iPhone'un verdiği sonuçları daha çok beğeniyor.
Sosyal medya paylaşımları için de iPhone şu anda rakipsiz durumda. iOS optimizasyonu sayesinde mesela Instagram'da yaptığınız paylaşımlarda Android ve iPhone arasında çok fark var.
Bu yüzden ilk önerim eğer 7.000 TL üzerinde bütçe ayırabilecekseniz kesinlikle iPhone 11. Önceki iPhone modellerine göre kamerada en çok değişiklik bu sene yapıldı. Ön ve arka kamerada geniş açılı çekim, gece modu gibi birçok farklı yenilik geldi. Birkaç yıl boyunca sıkıntı çıkarmayacak ve kamerası memnun edecek bir cihaz.
Eğer o kadar bütçe ayırmak istemiyorsanız 5.300 TL'ye iPhone SE 2020 modeli önerebilirim. Aynı fiyattaki Android rakiplerine göre kamera tarafında daha az seçeneği var. Gece modu ve geniş açı kamerası bulunmuyor ama iPhone kalitesini yaşatacak bir cihaz. Güncel donanım ve kamera yine iPhone 11 modelinde olduğu gibi birkaç yıl boyunca sizi memnun edecektir.
5.000 TL üzerinde bütçeniz varsa bu iki modeli tercih edebilirsiniz bence ama daha az bütçe ayıracaksanız Android modellere yönelmek daha mantıklı olacaktır.
Xiaomi tarafında güncel ve başarılı modeller var. 3.700 TL fiyata sahip Xiaomi Mi Note 10 Lite modelini önerebilirim. O bütçe ile kamera tarafında en iyi modellerden birisi.
Samsung tarafında ise Galaxy A71 yine 3.500 TL civarlarında en iyi tercih. Kamerası iyi bir telefon istiyorsanız artık maalesef bu paraları gözden çıkarmak gerekiyor. Daha düşük modeller genelde beklendiği kadar iyi sonuç vermiyor.
Ama yine de isterseniz 2000-3000 TL arasında model önerisi de yapabilirim. Soruda bütçe belirtmediğiniz için benim önerilerim bu şekilde :)
Çook teşekkür ederimm çok açıklayıcı bir yazı olmuş 🙏🏻🙏🏻
2000 3000 arasında da öneri yaparsanız çok sevinirim
Taş gibisin beee
Merhaba Ahmet bey, bi konuda yardıma ihtiyacım var gördüğünüzde lütfen yardımcı olun. Cep telefonunun bir kez dııt şeklinde çalması sonra hemen meşgule düşmesi bulunulan yerde şebekenin çekmemesinden de kaynaklanabiliyor mu? bunun ihtimali var mı?(Biri ev biri cep olmak üzere iki ayrı telefondan tek bir telefonu aradım, aranılan telefon yani karşı taraf pek çekmeyen bi bölgede. İki ayrı telefondan 5 er kez aradım her aramamda aynısı oldu) Lütfen yardımcı olun, teşekkür ediyorum