Dene bunu. com kullanan var mı?
Tecrübeli olanlar bilgilendirebilir mi uygulama hakkında. Bildiğiniz tüyoları da anlatabilirsiniz.
Tecrübeli olanlar bilgilendirebilir mi uygulama hakkında. Bildiğiniz tüyoları da anlatabilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ✋🏻
Üyelik oluşturuyorsunuz.
Profiliniz doluluk oranı yüzde yüz olana kadar kendinizle ilgili bilgileri dolduruyorsunuz...
Aylık ucretsiz kutular oluyor , her ay cikmayabilyor fakat
Bana 4 kere İst üste çıktığı da oldu 2 ay çıkmadığı da. Fakat stoklsrla sınırlı oluyor. Aylık kutu geldiğinde mail geliyor size , bildirimleri açarak anında giriş yapıp kutuyu al diyebilirsiniz.
Kutudan sizin doldurduğunuz ilgi alanlarına göre ürünler çıkabilir genelde numune oluyorlar.
Ürünleri kullandıktan sonra yorum yapmamız gerekiyor aksi halde diğer kutu ciksa da stok olsa da size vermiyorlar. Başka sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsin
Nasıl 4 kere üst üste aldın? Herkes çıkmadığını söylüyor galiba sürekli güncellemek gerekiyormuş. Sen neler yapıyorsun bunun için?
Baktim hesaba da bana bu güne kadar 6 kere kutu gelmiş toplam 36 ürün. Bahsettim detayli. Dediğim gibi bilgileri bir ve kutu gelmesini bekle, gelen maille kutuyu al butonuna tıklayıp adresini gir. Anında yetişmek önemli hem tükeniyor ben de bu yüzden bildirimleri açmıştım mail gelince hemen ekrana bildirim geliyordu. Alıyordum.
Peki siteye girerken ilgi alanlarında teknoloji seçeneği var. Onda ne gönderiyorlar?
Benim ilgi alanlarım kisisel bakım, ev bakım, diyet, cocuk..
Diğer kısımları bilemiyorum.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?