Whatsapp'da mesaj attığım kişinin rehberinde ekli değilsem?

Arkadaşlar Merhaba. Whatsapp'le ilgili danışmak istediğim bir konu var. Hoşlandığım kişinin cep numarası bende ekli, dolayısıyla whatsappde görebiliyordum. Ancak hoşlandığım kişide benim numaram yoktu, ekli olamazdım. Bu arada benim profil fotoğrafım ve kullanıcı adım whatsapp'de herkese görünür ayarında ancak yine de ben onda kayıtlı değilsem sadece numaramı görebiliyor whatsappde o da beni kaydedene kadar. Asıl mesele şu.
Ben ona "merhaba nasılsın" diye mesaj attım ve o çevrimiçiyken 5 dakika sonra bana" iyiyim siz nasılsınız" diye cevap yazdı. Siz nasılsınız yazması sizce whatsappine beni ekleyip fotografımı görüp tanımasından sonra mı gerçekleşmiştir yoksa kim olduğumu bilmeden öylesine rastgele mi iyiyim siz nasılsınız yazmış olabilir? Yani tanımamış olsa pardon siz kimsiniz demez miydi? Bu konudaki fikirlerinizi rica ediyorum. O bana iyiyim siz nasılsınız yazdıktan sonra ben kim olduğumu açıkladım bu arada bunu da belirteyim. Görüşleriniz için şimdiden çook teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mesaj attığım kişi diş doktorum. Selam nasılsınız doktorum diye mesaj attım. o da iyiyim siz nasılsınız diye devam etti ama kim olduğumu anladı mı o an ekleyip, yoksa anlamadan mı mesaj attı bunu merak ediyorum.
Whatsapp'da mesaj attığım kişinin rehberinde ekli değilsem?