Aranızda Dyson DC52 Animal Complete kullananlar var mı, varsa memnun musunuz? Bu Dyson modelinin bir sürü başlığını gördüm bir videoda, işime yarayacağını düşünüyorum. Size göre en iyi Dyson süpürgeleri arasında mıdır yoksa başka Dyson modeli öneriniz var mı?Dyson DC52 Animal Complete
Elektrikli süpürge kategorisi üzerine uzmanlık sunan tek marka benim için Dyson.
Dyson DC52 Animal Complete serisi ile filtre derdinden kurtuluyorsunuz. Ne zaman değişsem ya da nerden alsam gibi düşünceleri ortadan kaldırıyor. Bir çok aparatı ile işinizi çok daha kolay hale getiriyor. Dyson'ın aparatlarından ve özelliklerinden kısaca bahsetmek istiyorum;
Karbon fiber türbin başlık: İnce tozları sert zeminden temizler ve Sahip olduğu naylon fırçalar sayesinde halı üzerindeki kirleride temizler. Tüm bunları yaparken aparat değişmenize gerek yoktur.
Tangle free türbin başlık: Fırça içinde birbirine ters dönen başlıklar sayesinde kil, tüy gibi şeyleri başlığa dolanmadan temizleyebilme fırsatı sunar. Oynar başlığı zeminde tam temas sağlar.
Körüklü sert zemin aparatı: Hassas zeminlerde nazik temizlik yapabilmenizi sağlar.180° hareketbedebilme kabiliyeti ile eşyalar arasındaki zor alanlara rahatlıkla ulaşmanızi sağlar ve ultra ince bir profile sahiptir.
İnatçı Kirler için Fırça Başlık: Başlık hortuma takilarak kullanılır. Zemindeki ve koltuk döşemelerindeki kurumuş çamur ve diğer inatçı kirleri temizler.
Ball teknolojisi Dyson'un diğer süpürgelere göre çok farklı hareket etmesini sağlar. Bir top üzerinde her yöne kolaylıkla hareket etmenizi sağlar.
Dyson'un hazne temizliği de çok pratiktir. Sadece bir hareketinizle biriken tüm kirden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Dyson kendini her konuda çok aştı gadası. Kullanıcının hemen her ihtiyacına çok iyi karşılık veriyor. Ama bu modeli almak yerine şarjlı modelini almak daha avantajlı ve kullanışlı olur. Hem evin içinde rahatlıkla kullanabilirsin. Hemde aracın temizliğinde şarjlı Dyson'u rahatlıkla kullanabilirsin.