Gündem Sönmez Reis’in harbi fotoğrafıdır. Görmek isteyen? melaklımerahad Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geçen gün arabada instagram’dan canlı yayın esnasında yanlışlıkla arka kamerayı açtı ve sonuç... Sönmez Reis’in harbi fotoğrafıdır. Görmek isteyen? Cevapla Instagram Soruları Kamera Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bizim yan dükkanda köpeğe tecavüz eden at hırsızı tekelciye benziyor, sıfatına soktuğum.. 5 0 Yorumla
Chuuuky34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Bunu hikayesi nedir?Bu adam fenomen falansa ben sosyal medyayı bırakıyorum.😂😂👌🏻 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğru gençler. Ses uyumlu. Ayrıca aynı ig nicki ile twitch yayını da yapıyordu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bu sönmez reis kim sahiden? sürekli adını duyuyorum. 0 7 Yorumla melaklımerahad +1 yıl İnternet fenomeni, küfür ustası ve sanatçısı :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee ok. ilk kez mi resmi yayınlandı? Yorumla melaklımerahad +1 yıl başka kimsede yok ben şansa ekran videosu çekerken yakaladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu adam pala baba dan daha mı ünlü yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaw arkadaş bu arada profıl resmine şimdi baktım o karılar güzel taylanda mı gittin 😂 Yorumla melaklımerahad +1 yıl pala baba kim ya (: bu adam 2007’den beri var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee bu adam daha eski o zaman ben duydum ama bilmiyodum Yorumla
zehra6131 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bumu getçekten? 0 6 Yorumla melaklımerahad +1 yıl Evet, başka kimsede yok zaten ben şansa ekran videosu çekerken yakaladım. Videosu da var da onu atmayacağım. Yorumla zehra6131 +1 yıl Bu değil bence Yorumla melaklımerahad +1 yıl bu bu videosu da var :) ben fanatiğiyim yani Yorumla zehra6131 +1 yıl Bende fanatiğimde çok iddia atıldı ortaya farklı farklı Yorumla melaklımerahad +1 yıl Yok yani istersen video atayım burdan atılıyorsa tabi? Yorumla Spoile_Man +1 yıl zamanında bir adam sönmez reisin yüzü diye video göstermişti şişman falandı ama o adam değilmiş bazıları sönmez reisin oğlu öldü diyenler var doğrumu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizim yan dükkanda köpeğe tecavüz eden at hırsızı tekelciye benziyor, sıfatına soktuğum..
Bunu hikayesi nedir?
Bu adam fenomen falansa ben sosyal medyayı bırakıyorum.😂😂👌🏻
Doğru gençler. Ses uyumlu. Ayrıca aynı ig nicki ile twitch yayını da yapıyordu.
Sonunda rahat ölebilirim artık
bu sönmez reis kim sahiden? sürekli adını duyuyorum.
İnternet fenomeni, küfür ustası ve sanatçısı :))
hee ok. ilk kez mi resmi yayınlandı?
başka kimsede yok ben şansa ekran videosu çekerken yakaladım
bu adam pala baba dan daha mı ünlü yani
yaw arkadaş bu arada profıl resmine şimdi baktım o karılar güzel taylanda mı gittin 😂
pala baba kim ya (: bu adam 2007’den beri var
hee bu adam daha eski o zaman ben duydum ama bilmiyodum
yakisikliymis aşkım 💋👅
bu kim
Bumu getçekten?
Evet, başka kimsede yok zaten ben şansa ekran videosu çekerken yakaladım. Videosu da var da onu atmayacağım.
Bu değil bence
bu bu videosu da var :) ben fanatiğiyim yani
Bende fanatiğimde çok iddia atıldı ortaya farklı farklı
Yok yani istersen video atayım burdan atılıyorsa tabi?
zamanında bir adam sönmez reisin yüzü diye video göstermişti şişman falandı ama o adam değilmiş bazıları sönmez reisin oğlu öldü diyenler var doğrumu