Az önce telefonuma ard arda mesaj gelmeye başladı ve bu mesajlar gelmeye başladı'
Musterimiz, son 4 hanesi *** ile biten kartinizla GOOGLE* GARENA isimli siteden 1.180 Dong islem denemesi yapilmistir. Tarafinizca yapilmadiysa 0850 222 22 44 u arayiniz.'
Arayıp iptal ettirdim kartimi banka ile konuştum fakat bu neden oldu 1.180 dong nedir Google garena ne alaka anlamadım başına böyle bir şey gelen var mi
Musterimiz, son 4 hanesi *** ile biten kartinizla GOOGLE* GARENA isimli siteden 1.180 Dong islem denemesi yapilmistir. Tarafinizca yapilmadiysa 0850 222 22 44 u arayiniz.'
Arayıp iptal ettirdim kartimi banka ile konuştum fakat bu neden oldu 1.180 dong nedir Google garena ne alaka anlamadım başına böyle bir şey gelen var mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
googleplay e baglamıs biri kredi kartı hesabını.
Mobil oyun için bişeyler almışlar. Evde cocuk varsa o almıs olabılır cevrene bak aileden bırıdır
@soran senin için oyunu bile buldum. bak bu oyunda bişeyler satın almışlar. paran oraya gitmiş.
play.google.com/.../details
Hayır evde kimse yapamaz çocuk yok çünkü evde. Bu nasıl oluyor peki gerçekten hiç anlamadım
banka kartalrının hepsinin şifresini değiştir. ve internet ödemesine kapat
ve telefonunu kımseye kurcalatma senın telefonundan ıslem yapılmıs gıbı
Telefonumu kurcalicak insan yok. En son akşam trendyoldan alışveriş yaptım üzerinden 6 7 saat geçti böyle bir olay yaşadım araştırdım birçok insanın daha başına gelmiş. Kartı kapattırdım anında ama iadesi yapılır mı bilmiyorum
7 sene önce geldi provizyon aşamasında fark ettim. Telefına bilgide gelmedi. İşlem iptaline vs başvurdum kayıp yaşamadım. Bekleyen işlemeride kontrol edin
Benim de gelmişti İsveç’ten çekilmeye çalışılmıştı para ve başarılı olmuşlerdı. 800 dolar uçmuştu havaya
Kartta çok fazla limit yoktu Allah'tan bu yüzden yapamadılar ve de harcama davasi açıldı bilgim dışında olduğu icij
Benimkin de de banka suçunu kabul etti kendi ödeme yapmıştı karta borcu 😅
İyi bari peki bu neden oluyor yani bir daha olmaması için ne yapmam lazım
Genel de harcama yaptığın bir sitenin alt yapısını patlatıyorlar oradan kart bilgilerini ele geçiriyorlar. Siteden kaynaklı güvenlik açığından dolayı oluyor
Dandik sitelerden alışveriş yapmam ki Trendyol gibi yerlerden alışveriş yapıyorum bilindik yerler hep
Fark etmez internetin olduğu her yerde kartın bilgilerinin çalınma ihtimali vardır.
İadesi sizin ne kadar sürede oldu?
6 ay
Bir de şey mümkün mü acaba limitinden fazla harcama yapmak biri ek limit talep etmiştir demişti ama ek limit bazen banka uygun bile gormuyor ve vnd parası ile alışveriş yapılmış aşırı kafam karıştı
Yani 2 gün içinde yazı genel merkeze gitmişti, bankanın borcunuz yoktur bizim hatamızdan kaynaklıdır isimli mektubu elime 6 ay sonra ulaşmıştı. Zaten bankada ki müşteri temsilcisi 6 ay sürer bu durumlar sizlik bir şey yok demişti.
Siz de bugün ilk iş bankaya uğrayın oradan genel merkeze dilekçe yazın.
Yok imkansız limitten fazla harcama yapması. Ek limit talebinde sizi arıyorlar telefonla. Mesajla ek limit vermiyorlar bildiğim kadarıyla
Bana telefondaki kişi kartinizi kapattım kartiniz elinize ulaşınca tekrar dan bizi arayın ve izinsiz harcama dan dolayı isleminizi baslatalim dedi kart yaklaşık elime 10 gün sonra ulaşıcak
Anladım teşekkür ederim
Kart ulaşımın da sıkıntı yok. Bir de sizden para çekilmemişti değil mi? Sadece girişim olmuştu?
Çekilmiş kredi kartından para
O zaman bankaya gidin bugün telefondaki kişinin sizi teşvik etmesi lazımdı buna. Biz hallettik falan değil
Aradım tekrar kartınız gelmeden işlem yapamayiz kartiniz gelsin bizi arayın dedi
Hangi banka bu ya
Türkiye finans
Onlar da öyle işliyor sistem demek ki, Halkbank’ta direk sabah şubeye gidiniz lütfen diye belirtmişlerdi
Olabilir tabi
Sıkıntı yok 6 ay sonra borcunuz yoktur isimli kağıt eline ulaşır. Çekilen parayı da hesap kesim tarihiniz ne zamansa o zaman onlar öderler
İnşallah sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü ben bankayı ararken banka da beni aramaya başladı işlemi siz mi yapıyorsunuz şüpheli işlem olarak düştü diye herhalde sorun olmayacak inşallah
Olmaz olmaz içiniz rahat olsun. Yurt dışından çekim yapılmış gece olmuş bir de işlem hiçbir sıkıntı olmaz
İnşallah
Rahat olsun için.
Teşekkür ederim
Rica ederim iyi günler. Allah’a emanet
Bir mobil uygulamadan denemişler sanırım.
En son Trendyol dan alışveriş yaptım iki saat sonra başıma bu geldi anlamadım
vietnam para bırımı sanırım dong
Bankadan ne dediler