Açmazsa 12sini indiricem son sürüm 20 olduğu için soruyorum. Söz konusu bilgisayarın özellikleri: 2.30 ghz intel core işlemci, 64bit işletim sistemi, 4 gb ram.
İşletim sistemi ile alakalı değildir durum. Bilgisayarın özellikleri ile alakalıdır. Gerçi win7 nin de desteği kalkacak fakat yine de bir çok program ve oyunu açmasında sorun olmaz kısa vadede. Programı googleye yazıp sistem gereksinimleri diyorsunuz. İstediği sistem özelliklerini bilgisayarınızla karşılaştırıyorsunuz. Yakın veya üstü ise açacaktır. Ama çok altında kalıyorsa açacak fakat sorunlar yaşatacaktır. Özellikle ram sonra işlemci ve ekran kartı faktörü önem arz ediyor bu tarz programlarda.
Doğru bir kaynaktan sistem gereksinimlerini buldum. Sistemin açacak sorun çıkarmayacaktır. Fakat tam yettiği için çok hızlı olmasını bekleme. İşletim sistemi: pencereler 7/8/8.1/10 Hafıza (Veri deposu): 4 GB RAM gerekir. hard disk alanı: 1 B boş alan gerekli. İşlemci: Intel çift çekirdekli işlemci veya daha.
Hala burada mısın? Buradaysan bir kaç sorum olacak. FL Studio yu hangi amaçla kullanıyorsun ve ilgilendiğin müzik tarzı nedir? Buradaysan ve cevaplarsan sevinirim. mesaj yoluyla ulaşırsan dua ederim 😀