İnternet & Teknoloji Dolap uygulamasında ürünlerin satışını nasıl hızlandırırım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fiyatlarını çok altına düşürdüm bana acil lazım diye ama 2 gündür talep yok Ne yapmalı sizce? Dolap uygulamasında ürünlerin satışını nasıl hızlandırırım? Cevapla Uygulama Soruları Fiyat Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Krpzskz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Anasayfada ürünlere bakın benzeri elinizde varsa yorum atanlara tek tek yazın bu şekilde geri dönüş olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Neler var elinde, nick ne? Ben gayette satmıştım eski hesabımda 1 0 Yorumla
akrep_1903 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl hiç kullanmadım o uygulamayı alternatif olarak let go var onu da dene 1 0 Yorumla
Costacinte Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Görselleri yenileyip takipçi kazanmalısın 1 3 Yorumla Costacinte +1 yıl Farklı uygulamaları da dene Yorumla Soran +1 yıl Telefonun kamerası da iyi çekmiyor ki 😏 elbise normalde nasıl güzel foroğrafta rengi kötü çıktı Yorumla Costacinte +1 yıl Elbisenin eğer orjinal görselleri varsa onu koy netten bakıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anasayfada ürünlere bakın benzeri elinizde varsa yorum atanlara tek tek yazın bu şekilde geri dönüş olabilir
Teşekkür ederim
Neler var elinde, nick ne? Ben gayette satmıştım eski hesabımda
hiç kullanmadım o uygulamayı alternatif olarak let go var onu da dene
Görselleri yenileyip takipçi kazanmalısın
Farklı uygulamaları da dene
Telefonun kamerası da iyi çekmiyor ki 😏 elbise normalde nasıl güzel foroğrafta rengi kötü çıktı
Elbisenin eğer orjinal görselleri varsa onu koy netten bakıp
Miktarına bağlı
Hızlanmaz