İnternet & Teknoloji Twitter Hesabı Olmayan Bir İnsan Havalı Olabilir Mi Sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl ergenim ama xyfjbdjdnn Olur Olamaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Twitter Hesabı Olmayan Bir İnsan Havalı Olabilir Mi Sizce? Cevapla Twitter Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheKement Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Twitter gereksiz bir şey değil, gerekli insanların zaten Twitter hesabı olmalı çünkü gündemde neler olup bitiyor oradan öğrenebiliyoruz. Ama gereksizlerin Twitter'ı olmasın lütfen 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Benim de yok, yani varda kullanmıyorum havalımıyım 😅 0 0 Yorumla
OVERMİNE Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sosyal medya hesaplarını kullanmayanlar alfa oluyo genelde kfşd te allahım ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi Yorumla
Tuniş Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Çok süper ergensin devam et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla
40DenizMavisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Vay be twitteri yokmuş çok havalı ama yaaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Twitter gereksiz bir şey değil, gerekli insanların zaten Twitter hesabı olmalı çünkü gündemde neler olup bitiyor oradan öğrenebiliyoruz. Ama gereksizlerin Twitter'ı olmasın lütfen
Benim de yok, yani varda kullanmıyorum havalımıyım 😅
Sosyal medya hesaplarını kullanmayanlar alfa oluyo genelde kfşd te allahım ya
Ciddi mi
Olamaz twiiterin olmalı bence sjsjjs
Çok süper ergensin devam et
Yes
Vay be twitteri yokmuş çok havalı ama yaaaa
Olabilir
baya bir ergensin
Yes
Olur