Artık oynayacak oyun bulamıyorum T.T
Güzel oyunlar önerir misiniz, fps, mmorpg, mmo fark etmez güzel olsun yeter :c
Güzel oyunlar önerir misiniz, fps, mmorpg, mmo fark etmez güzel olsun yeter :c
Skill SP2 oynuyorum şu an market sistemi gayet güzel para verenin kazandığı bir oyun değil.Ayriyeten Yulgang 2 çıkacak Temmuz'da onu bekliyorum.Son tavsiye ne yaparsan yap LoL'e başlama.İstediğin oyun hakkında sormak istediğin bişey olursa mesaj atabilirsin.
PLANETSİDE2 der susraırm :) sistemin iyise indir derim çok oyun aradım böyle bir fps görmedim :) bir mapı bf4den büyük diyorlar düşün :) bayağı büyük ve full savaş hoş yani :D lakin çok türk yok yabancı ağırlıklı oyun
Call of duty
Battlefield 4
gta5
second son
Far cry 3
Cevap
24Cevap
Dota 2, Counter Strike GO, DayZ, Rome Total War 2 :D
Knight Online, Hayat Offline :) bir kere büyüsüne kapıldın mı, bir daha cikamazsin.
Metin2 çıkalı kaç yıl oldu da çocukluğun onla geçsin :) Ayriyeten knight oynayan birinin metin2yi oynamasına mümkünat vermem, grafiksel açılardan çok tersler.
Metin2 şurda çıkalı 5 yil falan anca olmuştur. Knight 2004 yılında piyasaya sürüldü. 10 yıllık bir oyun ve kalite açısından olsun, user açısından olsun çoğu oyundan iyi.
Call of duty 4 Gördüğüm en iyi fps oyunu :D ama oyun bitti yani turnuvalar falan yok ama online oynayabilirsin lol oynayabilirsin sarar ama öğrenmen uzun cs:go iyidir Call of duty ghost oyna 170 tl verebiliyorsan :)
valla ben de arıom be takip edeyim barim:).cod sıktı gerçi 16 gb ram isteyen ghost'u oynayamadık.patchlersen 6 gb o da yemedi..wow sıktı bilemicem bence strateji oyna starcraft 2 felan:) iyidir o:)
MMORPG seviyorsan Wildstar çıktı. Beğeneni çok, bende oynuyorum. Tavsiye ederim ;)
mirrors edge. batman serisi. machinarium. veeeee sleeping dogs <3
me in ikincisi iptal oldu diye biliyordum cikarsa sinavdan sonra şeker gibi olur. rica ederim
yok ya ben en son 2 yil kadar once duymustum devam oyununun yapilmayacagini :D arastirayim
assasins creed black flag, hitman absolution olabilir. Onun dışında sniper elite v2 olabilir. Yeni çıkan bir oyun var Enemy Front hemen aldım beğendim.
tomb raider.. sürükleyici bir oyun. hatta pc destekliyosa watch dog.
Watch Dogs ama baya sistem istiyo. :O
Amnesia.
Lol oyna yeni çar açtım istersen kasarım :D
scarlet blade - nether ne biliyim lol
hikaye istiyosan never winter
Imm C9'a bakmalısın o zaman, Nether, dayz,
Onuda ben bir çözemedim çok garip ve karmaşık. Ama ımm dur bakıyım ne var başkaa. ille RPG mi istiyosun sen. metin2 diyimmi döv beni burada :D
clash of clans oynamalısın biraz sabır istiyor ama
Lol oyna yalniz bagimlilik yapiyo haberin olsun :D
Dark Avenger a gel takılalım bebeğim
Oha kıza bak:/ titan fall oynayabilirsin
şu an olsa minecraft oynardım heralde
world of tanks, combat arms eu,
God of war
Knight online oyna :)
call of duty serileri özellikle zombı mod
Call of duty serisini oyna
skill ya da lol oyna
Lol de grup yapıp savaşalım bebek
Outlast T^T
Bitirdin mi? Q_Q
injustice
Lol oyna bence
bence artık buyusen daha gusel olmazmıı...
LOL tek geçerim :)
sims 2.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar