iPhone 11 renk seçenekleri arasından hangisi güzel sizce, iPhone hangi renk alınır? iPhone 11 renk tavsiyesi verir misiniz?
Yeşil
Beyaz
Siyah
Mor
Kırmızı
Sarı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

iPhone 11 renk seçenekleri arasından hangisi güzel sizce, iPhone hangi renk alınır? iPhone 11 renk tavsiyesi verir misiniz?
iPhone, telefonlar arasında günümüzde en popüler telefon modeli. Android ve Apple arasında kararsız kalan biri olarak, fiyat yüzünden ilk başta ben de çok düşünmüştüm ancak Apple aldığımdan beri Android yüzü görmek istemiyorum. Daha önce Android kullanan biriydim. Gerek kamera, gerek telefonun kullanılabilirliği açısından gerçekten çok daha farklı.
Telefon değiştirirken iPhone 11 almayı düşünüyordum, bu yüzden iPhone 11 renklerini de baya araştıran biriyim. Kararsız kalmıştım :D

iPhone 11 modelinde 6 tane renk seçeneği bulunuyor. iPhone hangi renk alınır?
iPhone 11 renk seçenekleri bunlardan ibaret. Gelin şimdi birlikte renklere bakalım.

Günümüzde siyah rengi hayatında sevmeyen biri yoktur. Hem şık, hem seksi görünüyor. Ayrıca cool durduğu da kesin. Benim gözümde siyah renk, iPhone 11 en çok satan renk diyebilirim. Eğer siyah rengi seviyorsanız kesinlikle tercih edilmeli.
Siyah rengin en güzel tarafı, üzerinde kir ve lekeleri kolay kolay göstermiyor.

Siyah renkten sonra beyaz en popüler ikinci renk diyebiliriz. Apple 11 renkleri arasında en çok tercih edilenden.. Beyaz renk şık ve seksi gösteriyor. Ayrıca yeni iPhone 11 beyaz rengi eskiye oranla daha soluk bir beyaz. Bu nedenle mat gözüküyor.
Eskisi kadar parlak bir renk olmadığından çok dikkat çekici değil. Kir ve lekeleri de siyah renge göre daha kolay gösteriyor.

Sarı rengi çok seven biri olarak bir diğer sevdiğim iPhone 11 renklerinden biri de de bu. Sarı rengin bir güzel özelliği çoğu telefon modelinde bulunmaması ancak iPhone 11'de var. Sarı renk sizi özgür ve havalı gösterir. iPhone 11'deki çok parlak bir sarı rengi değil.
Kiri ve lekeleri kolay göstereceğini bilmeniz gerek.

iPhone 11 renk yorumlarına baktığımız zaman mor renge kimse alışamamış durumda çünkü telefonlarda pek gördüğümüz bir renk değil. Bu yüzden de havalı görünen bir renk olduğunu söyleyebilirim. Çok koyu bir mor değil, aksine pastel mor. Yumuşak tonda olduğu için de bağımsız gösteriyor ve güzel duruyor.
Kir izleri bu renkte de kolay gözükebilir.

Nadir gördüğümüz başka bir renkte yeşil renk iPhone 11. Bu renge sahip başka telefon modelleri genellikle görmediğimizden bu renk seçimi de alışagelmedik ve güzel görünebilir. Açık yeşil bir tonda göründüğünü söyleyebilirim. Yeşili çok seven biri olarak tercih edilebilir.
Açık ton olduğu için kir ve izleri kolay gösterebiliyor.

En son olarak geldik iPhone 11 kırmızı mı siyah mı sorularındaki kırmızı renge.. Kırmızı renk hayatımızın her yerinde var ve çok güzel bir renk kesinlikle. Aşkın temsili olduğundan da ben çok seviyorum. En cesur iPhone 11 rengi diyebilirim. Soluk değil, parlak ve derin görünüyor. Elinizde kırmızı renk apple 11 olduğunda kesinlikle insanlar dönüp bir bakıyor. :D

Yukarıda bahsettiğim gibi iPhone 11 renk seçeneklerinde toplam 6 renk bulunuyor. Bunlar arasında en çok satan iPhone 11 rengi siyah renk, arkasından beyaz renk geliyor.
Siyah rengin satılma sebebi genellikle kiri ve lekelerin daha az belli olmasından dolayı oluyor. Beyaz rengin ise fiyat olarak daha düşük olması tercih sebebi.

Selamlar, daha önce iPhone kullanmış biri olarak bana göre en güzel iPhone telefon renginin beyaz olduğunu söyleyebilirim. Şu anda iPhone kullanmıyorum ama iPhone 11 kullanan birçok arkadaşım var ve iPhone 11 renkleri arasında siyah ve beyaz renklerini kullanıyorlar. Şimdi sizlere iPhone 11 renk seçeneklerini açıklayacağım. iPhone 11 hangi renk alınmalı diye soruyorsanız renk seçiminizde sizlere yardımcı olmak için iPhone 11 renk tavsiyesinde bulunacağım.

Güç, gizem, otorite, zarafet, isyan ve sofistikenin rengi olan siyah, iPhone 11 en çok satan renk olarak karşımıza çıkıyor. En çok tercih edilen iPhone 11 renklerinden biri olan siyah iPhone 11, ekranın daha büyük görünmesini sağlıyor. Çünkü iPhone’daki siyah çerçeveler, cihazın siyah çerçevesiyle uyum sağlıyor böylelikle daha büyük bir ekranmış gibi görünüyor.

Masumiyeti, saflığı ve adaleti temsil eden beyaz renk, iPhone 11 modelinde en çok tercih edilen ikinci renk olarak karşımıza çıkıyor. Bana göre iPhone 11 en güzel renk beyaz renktir. Siz de beyaz rengi seviyorsanız beyaz iPhone 11 rengini satın alabilirsiniz.

Zenginlik, lüks, gösteriş, bolluk ve bereketi temsil eden sarı renk, telefon modellerinde pek karşılaşmadığımız bir renk. Kiri ve lekeleri daha kolay gösteren sarı iPhone 11 daha soluk bir renktir.

Benim ikinci favori iPhone 11 rengim ise mor olan. iPhone 11 mor mu, beyaz mı? diye sorarsanız beyaz rengi tercih ederim ancak mor renk, maneviyat, hayal gücü ve asalet ile ilgilidir. iPhone 11 mor rengi, koyu bir mor değil ve çok tatlı ve güzel bir renk. Beyaz, sarı renkleri gibi mor iPhone 11 de kir ve lekeleri kolay gösterir.

Telefon modelleri arasında pek görmediğimiz bir diğer renk ise yeşildir. Yeşil renk, canlanmayı, yenilenmeyi ve umudu temsil eder. Yeşil iPhone 11, açık tonda. Bu yüzden de yine lekeleri daha kolay gösterir.

Hem aşkın hem de tutkunun rengi olan kırmızı, iPhone 11’de canlı bir kırmızı olarak karşımıza çıkar. Parlak ve canlı bir kırmızı iPhone 11 telefon modelini tercih etmek isterseniz, ürünü bir inceleyin derim.

Siyah, beyaz, sarı, kırmızı, yeşil ve mor olmak üzerine toplamda 6 renk seçeneği bulunan iPhone 11 telefon modeli arasından en çok satılan iPhone 11 rengi siyah renktir. Diğer renk seçeneklerine göre, kiri, çiziği ya da lekeyi en az gösteren renk olan siyah, en çok tercih edilen renk olarak karşımıza çıkar.
Sizlere iPhone 11 renk seçeneklerinin neler olduğunu ve en çok tercih edilen iPhone 11 rengini açıklamaya çalıştım. Umarım işinize yarar.
Yeşil, yani bana göre turkuaz mı deniz mavisi mi neyse adı o çok efsane duruyor😍 ama tabi hepsi de harika ❤ şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile
Siyah tercihim ama bayanlar genelde kırmızı sever
Bende siyah düşünüyorum telefonu renkli almaktansa kılıfı renkli alırım
Cevap
22Cevap
Merhaba; İPhone 11 almayı bende düşünüyorum. Siyah ve beyaz olarak İPhone eski modellerinde kullanmıştım ve bir çok telefon klasik siyah veya beyaz İPhone 11 o kadar para veriyorsan bence renkli bir şeyler al. Ben mor olanı çok beğendim ayrıca mor renk bir çok kılıfla da uyumlu olacaktır. İyi günlerde kullanman dileğimle
Hangi rengi aldın? Bende alacağım kararsız kaldım :)
Sarı renk al bence. Daha farklı diğer renklere göre.
seçememen gayet normal şu an 5 rengin arasında kaldım...
Ben siyahçıyım. Ama apple kullanmadım hiç. Mat siyahlar çok güzel duruyor..
En güzel olan bej rengi ama onu şıklara koymamissin
Bej var mi bilmiyordum
Iphone alin alin, sonrada dolar neen cikiyor diye merak edip sorun
Ya bütün sırrı bozdun yaa
Bende alıcam ama ben iki renk arasında kaldım o yüzden bence sende youtubeden videoları izle hangisine daha istekli girersen onu al ben öyle yapıcam
bence mor veya belki sarı alınabilir mor bana çoo hoş geldi kılıfla filan da güzel gider ama çizikleri belli olabilir yani keşke koyu yeşil olsaydı be
Ben istetigim iPhone 12 baba ve siyahdı şimdi 11 almak istiyorum ama siyah dan vazgeçmem
Açık mor en güzeli.
beyaz ya da yeşil
su yeşili en ikonik rengi bence. sarıda güzel
su yeşili
saarı
bu iki renkten birisini al
Beyaz ya da siyah al.
Mor bence. Kaç gb alacaksın?
Mor gri gibi duruyor haberin olsun
beyaz al ve istediğin renkte bir kılıf al
siyah , ciddiyettir..
Yeşil çok güzel gözüküyor.