İnternet & Teknoloji Bi̇lgi̇sayar fi̇yatları düşer mi̇? mertserttt Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilgisayar fiyatları düşer mi yakın zamanda? Bayramdan sonra / haziran başımı / ya da 1 aya hangisi? Güncellemeler+1 yıl LAPTOP FİYATLARI* Bi̇lgi̇sayar fi̇yatları düşer mi̇? Cevapla Bilgisayar Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Amd ve Intel yeni işlemcilerini duyurdular. Ortalık baya kızışacak gibi duruyor. Aralarında rekabet olursa fiyatlara mutlaka yansıyacaktır. 1 7 Yorumla mertserttt +1 yıl Yani artar mı diyorsun? Yorumla SaykoMann +1 yıl Şu anda çok net söyleyemem ama rekabet kullanıcılar için her zaman iyidir. Tahminimce fiyatlar düşebilir. Yorumla mertserttt +1 yıl Dell inspiron 3585 4gb ram 128 gb ssd ve ryzen 3 2200u işlemci laptop 2600 tl almayı düşünüyorum sence nasıl? Yorumla SaykoMann +1 yıl Vega 8 gpu mevcut. Düşük ayarlarda oyunları oynatabilir ama daha çok günlük kullanıma uygun bir cihaz. Fiyatı bu segment için normal. Yorumla mertserttt +1 yıl N4000 n3060 işlemcilerle kıyaslandığında iyidir herhalde? donma kasma olmazsa günlük kullandımda benimiçin yeterli. Çoklu sekmede felan Yorumla SaykoMann +1 yıl N4000 ve N3060 tan çok daha performanslı bir cihaz. Zaten sistemde ssd mevcut olduğundan günlük kullanımda takılmaları hissetmezsin. Yorumla mertserttt +1 yıl Eyvallah dostum Yorumla
Androgeos-Sanekus Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar piyasası dolar ın düşmesine bağlı dolar yüksek olduğu sürece fiyatlar düşmez çünkü merkezi abd olduğu için şirketlerin büyük çoğunluğunun dolar direk etkiliyor bilgisayar piyasasını. 0 0 Yorumla
_Leyna_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Bende almayı düşünüyorum ebadan eğitim verdikleri için baya yükseldi fiyatlar 0 3 Yorumla mertserttt +1 yıl Ne düşünüyorsun bilgisayar olarak? Önereyim sana kendi alacağımı Yorumla _Leyna_ +1 yıl Olur Yorumla mertserttt +1 yıl Bütcen ne senin Yorumla
emrecan987 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Asla düşmez ne zaman alırsan o sana kardır hergeçen gün yükseltme 0 0 Yorumla
Ece5592 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bence düşmez hatta daha da artabilir. 1 1 Yorumla mertserttt +1 yıl Umarım Yorumla
Ahmethsrv3411 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne zaman düştü ki, şimdi düşsün. Sanırım gaming laptop alacaksın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amd ve Intel yeni işlemcilerini duyurdular. Ortalık baya kızışacak gibi duruyor. Aralarında rekabet olursa fiyatlara mutlaka yansıyacaktır.
Yani artar mı diyorsun?
Şu anda çok net söyleyemem ama rekabet kullanıcılar için her zaman iyidir. Tahminimce fiyatlar düşebilir.
Dell inspiron 3585 4gb ram 128 gb ssd ve ryzen 3 2200u işlemci laptop 2600 tl almayı düşünüyorum sence nasıl?
Vega 8 gpu mevcut. Düşük ayarlarda oyunları oynatabilir ama daha çok günlük kullanıma uygun bir cihaz. Fiyatı bu segment için normal.
N4000 n3060 işlemcilerle kıyaslandığında iyidir herhalde?
donma kasma olmazsa günlük kullandımda benimiçin yeterli. Çoklu sekmede felan
N4000 ve N3060 tan çok daha performanslı bir cihaz. Zaten sistemde ssd mevcut olduğundan günlük kullanımda takılmaları hissetmezsin.
Eyvallah dostum
Bilgisayar piyasası dolar ın düşmesine bağlı dolar yüksek olduğu sürece fiyatlar düşmez çünkü merkezi abd olduğu için şirketlerin büyük çoğunluğunun dolar direk etkiliyor bilgisayar piyasasını.
Bende almayı düşünüyorum ebadan eğitim verdikleri için baya yükseldi fiyatlar
Ne düşünüyorsun bilgisayar olarak? Önereyim sana kendi alacağımı
Olur
Bütcen ne senin
Asla düşmez ne zaman alırsan o sana kardır hergeçen gün yükseltme
Bence düşmez hatta daha da artabilir.
Umarım
Ne zaman düştü ki, şimdi düşsün. Sanırım gaming laptop alacaksın.
kur düşerse düşer