İnternet & Teknoloji Pubg mobile oynayan var mi? the__slayerr Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar canim sıkılıyo yaa kullanıcı adinizi yazin oynayalim, iyi oyuncular yazsin sadece ha ben biraz adamıyım ama fena sayılmam gozgxgdikfx Güncellemeler+1 yıl Yaw kardesim kullanıcı adinizi yazmicaksaniz hiç yanıt vermeyin allah allah ckgigcigdfid Güncellemeler+1 yıl Neyse siz ekleyin: Mörfihanim Pubg mobile oynayan var mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl bağımlılık yapıyor dediler korkudan oynayamadım hiç. Biliyorum kendimi :D 0 4 Yorumla the__slayerr +1 yıl Hahaha evet bağımlilik yapiyo ama güzel yaa eğlenceli Yorumla BayNutella +1 yıl @pinkღchocolate milleti gördükçe oynamadığıma şükrediyorum. Yuva bile yıkan bir oyun 😂 Yorumla pinkღchocolate +1 yıl @BayNutella oha o derece mi cidden :D beni bulaştırmayın gözünüzü seveyim uzakta oynayın asdgsf Yorumla BayNutella +1 yıl @pinkღchocolate tövbe bem yanından bile geçmiyorum. Oyun oyın değil flört merkezi olmuş😂😂 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı. 😂 dün ilk defa bu kadar çok oynadım sabah 10 da başladık gece yarışına kadar 0 1 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Arkadaşı bekliyorum tek oynamayı pek sevmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamına qofuğumun kezbanı. Göþünü siïîktiîìğim. Kenar mahalle kokoşu yıkık. Çek git burqdan 0 2 Yorumla the__slayerr +1 yıl Sorunun ne? Yorumla Gizlikullanıcı3487 +1 yıl Sakin küfüre gerek yok bide bayanlara küfür edilmez biraz Allahtan kork Yorumla
ortayakarışık01 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Oynayalım ama çok kötü ounuyorsan oynamayalım 😄 0 6 Yorumla the__slayerr +1 yıl Kim demiş ya çok iyi oynarim lgxdyoxfkisf Yorumla ortayakarışık01 +1 yıl Ekle spali01 😄 Yorumla the__slayerr +1 yıl Erkek misin kız misin anliyamadim ldghdoodyody Yorumla ortayakarışık01 +1 yıl Yok artık 😂 erkeğim Yorumla the__slayerr +1 yıl Yaa ya kız şeysi var pubg de kgxkgxigx Yorumla ortayakarışık01 +1 yıl Karakter kız daha ince vurulması zor Yorumla
aspirinbey Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Knk migrafon açıyonmu 0 7 Yorumla the__slayerr +1 yıl Knk kız olsan konuşurdum da manit kiziyo xggxgdod Yorumla aspirinbey +1 yıl Çıkma teklifi etmedim ki zaten 😂😂 neyse canın sağolsun Yorumla the__slayerr +1 yıl Knk bizimki kiskanc yaa Yorumla aspirinbey +1 yıl Olur öyle ya bende kıskancım sevgilin haklı 😂😂 onunla niye oynamiyon Yorumla UneasyX +1 yıl Kıskanç diyor tasmalanmışsın haberin yok Yorumla aspirinbey +1 yıl Ne alaka Yorumla the__slayerr +1 yıl Onla da oynuyom ama şu an şarji yok gxkgdksig Yorumla
Gizlikullanıcı3487 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben oynayalımmı beraber istersen 0 0 Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Oynamam 0 1 Yorumla the__slayerr +1 yıl Okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bağımlılık yapıyor dediler korkudan oynayamadım hiç. Biliyorum kendimi :D
Hahaha evet bağımlilik yapiyo ama güzel yaa eğlenceli
@pinkღchocolate milleti gördükçe oynamadığıma şükrediyorum. Yuva bile yıkan bir oyun 😂
@BayNutella oha o derece mi cidden :D beni bulaştırmayın gözünüzü seveyim uzakta oynayın asdgsf
@pinkღchocolate tövbe bem yanından bile geçmiyorum. Oyun oyın değil flört merkezi olmuş😂😂
😂 dün ilk defa bu kadar çok oynadım sabah 10 da başladık gece yarışına kadar
Arkadaşı bekliyorum tek oynamayı pek sevmiyorum
Hamına qofuğumun kezbanı. Göþünü siïîktiîìğim. Kenar mahalle kokoşu yıkık. Çek git burqdan
Sorunun ne?
Sakin küfüre gerek yok bide bayanlara küfür edilmez biraz Allahtan kork
Oynayalım ama çok kötü ounuyorsan oynamayalım 😄
Kim demiş ya çok iyi oynarim lgxdyoxfkisf
Ekle spali01 😄
Erkek misin kız misin anliyamadim ldghdoodyody
Yok artık 😂 erkeğim
Yaa ya kız şeysi var pubg de kgxkgxigx
Karakter kız daha ince vurulması zor
Knk migrafon açıyonmu
Knk kız olsan konuşurdum da manit kiziyo xggxgdod
Çıkma teklifi etmedim ki zaten 😂😂 neyse canın sağolsun