Eğer ev interneti olarak kullanıyorsan kota veya AKN dediğimiz belli bir indirmeden sonra internet hızını düşüren sistemi kaldırdılar. Yani sen aldığın veya kullandığın internette şu an herhangi bir şekilde kota olmadığına emin olabilirsin. Sadece internet hızına para ödüyoruz. Aldığınız hız moral eğer 35 Mbps hız alıyorsanız.
155 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela geçtiğimizde ne biliyim 100 gb var herhangi bir sms bilgilendirmesi yapılıyor mu? Ek paket olayı mı yapılıyor? Yoksa gb başı mı ödeniyor
- +1 yıl
Kota bitimde %80 e ulaştığında bilgilendirme yapılır. Ve ek olarak yansımaz. Kota dediğimiz yani senin tabirinle sınırlı internet şu diyelim ki 100 GB 35Mbps bir kotan var. Bu hızı aştığında internet hızın yavaşlar yani 8 Mpbs veya 16 Mbps hıza düşer. Herhangi bir aşım sorunu olmaz. Ve sen istersen altını çiziyorum sen istersen ek paket satın alarak eski hızına erişebilirsin. Ama kota hiçbir internet sağlayıcısında yok yani kaldırıldı. Bir Türk Telekom internet (TTnet) kullanıcısı olarak bundan eminim. şu an kullandığımız ev internetini tamamen kotasız olarak kullanıyoruz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Soran+1 yılBen de şunu sorayım o zaman. Şimdi 100 gb sınırlı intenettim olsun. Ne biliyim mbps hızım 50 de düşsün. Şimdi 50 ye gelince düşüyor mu? Kotanın yüzde 80 ni yani 80 gb harcadığımda hangi operatör olursam olayım bilgilendirme mesajı geliyor mu? Sınırlı internetimin 100 de 100 ünü kullandığımda bana bilgi veriyor ama hala intenet akışına devam ediyor. Mesela ben 80 de gelen uyarıyı dikkat etmedim pakaedim biterse intenet yemeye devam edecek ee bu durumda faturam faiş ücret yansıtmaz mı? Sormak istediğim şey bu? Soruda bahsettiğim niteliklerden sen nasıl bir intenet türüne sahip olduklarını düşünüyorsun?
Soran+1 yılYani ben tarifeyi bir ay boyunca 100 gb kullanmak için yaptırdım diye düşün.
- +1 yıl
Şöyle açıklayayım öncelikle kotalı internet yok yani sınırsız hızın düşmüyor ve sabit ücret. Ayrıca %80 uyarısı yapılır ve %100 de ise tekrar uyarı yapılır ve ekstra bir ücret ödemezsin sen ek paket almadığın sürece. Yani kotayı bitirdin internet hızın düştü herhangi bir ek ücret yansımaz. Sen ek paket satın alırsan ücret yansır. Ama şunun altını çiziyorum bu dediklerin artık yok yani internet ile ilgilenen kurum olan Bilgi Teknolojileri Kurumu kısaca BTK geçtiğimiz yılda yaptığı açıklamada internetlerin sınırsız olacağı ve hız düşme gibi bir durumun söz konusu olmayacağını söyledi ve o zamandan beri kullandığımız interneti sınırsız olarak kullanıyoruz. Yani için rahat olsun herhangi bir ek ücret yansımaz ve bol bol kullan.
- +1 yıl
İnternetler eskiden şöyleydi sırayla açıklıyorum. Yıllar önce kullandığımız internetler sınırlıydı ve bitiminde ekstra ücrek yansıyordu. Ondan sonra kotalı internetler çıktı onlarda ise kota bitiminde hız yavaşlıyordu ve sen istersen ek paket alarak hızını arttırabiliyordun. Ve şu an günümüzde kullandığımız internetler sınırsız yani sen 500 GB ta kullansan aynı parayı ödüyorsun 30 GB kullansan aynı parayı ödüyorsun.
Soran+1 yılÖzür dilerim az önce örnek verirken 50 mbps demişim. 100 gblık yaptırdığım tarife yalnızca bir ay boyunca 100gb kullanmak için sözleştim ve onlar bana... tamam yani 50 gb tı geçmem benim mbps hızım. Ama şimdi bu hız yok. Bana btk sms ile 100 gblık kotanın bitmek üzere ve bittiğini bilgilendirmek zorunda değil mi? Türk telekom zorunda desem daha doğru. Ve ben yüzde 80 mesajını aldığım anda internet kullanımıma devam edersem bir sıkıntı olmuyor. Ancak dikkate almadım ya da aldım fakretmez 100 gb tını 100 ünü kullandığımda bana bilgi mesajı geliyor ya ama inteneti kesmiyorlar. İşte sorum bu. İnternet işlemeye devam ediyor ve ben paket dışı olduğum için zaten ekstra ödeme yapmam gerekmiyor mu?
Soran+1 yılAçıklamını şimdi okudum. Ne zamandan beri sınırsız? 2018 2019
Soran+1 yılYani eski müşteri olsam bile de mi sınırsız olarak kullanbiliyorum
Soran+1 yılModemin alt yüzünde şifre ve kullanıcı adı var. Orada 4 Nisan 2019 yazıyor. Bu sadece modemin çıkış tarihi mi internete kullanmaya başlayabileceğim tarih mi? Modem gelince hemen bağlıyorlar ya hani
Soran+1 yılİşte pakedi geçsem dahi internet kullanmaya devam edeceksen o zaman 100 gb lık tarife yaptırmanın ne anlamı var bence bunda bir bit yeniği var kusura bakma. Öyleyse neden tek kullanımlık ek paket fiyatları çıkıyor?
Soran+1 yılBu bahsettiğin uygulama hangi yoldan beri var?
Soran+1 yılYıldan*
Soran+1 yılTmmdır son bir soru sorucam ama lütfen kızmayın. Ben sınırlı derken hani şu şekilde düşünün. Telefon tarife 10 gb olsun ve bana bilgilendirme yapılsın ama ben 10 da 10 bu kullanayım. Faturasız olduğumu düşünün bimcell sağlıyor mesela pakedim bitince bakiyemden kullandığım intenet kadar düşürüyor benim de ev interneti için sorduğum soru tam da bu
Soran+1 yılKota sms bilgilendirme kesin geliyor değil mi?
Soran+1 yılVe sizin kullandığınız modemin tarihi ile başladığınız tarih aynı mı?
Soran+1 yılSiz hangi tür intenet kullanıyorsunuz
Soran+1 yılKullandığın tarifede sms bilgilendirilmesi hala yapılıyor mu
Soran+1 yılBenim şu anda anladığım. Hangi tarife olursa olsun hangi operatör olursa olsun bana sms ile bilgilendirme yapmak zorundalar bunu doğru mu anladım? Ama 100 gblık her ay bir paket yaptırsam ben sizin tabiriniz ile 300 bile kullanabiliyorum. İyi de bu çok saçma. A tarifesi 35 mbps olsun 100 var 200 var 300 var ve limitsiz var ama hepsinin fiyatı farklı ancak hızı aynı ay sonunda hepsi sınırsız kullanmış gibi gözükmez bu imkansız. Öyleyse sınırsız alan enayi mi? Siz de btk yı araştırur mısınız bende bakacağım çünkü
Soran+1 yıl2018 de önce başlamışız desek. Ama modem Nisan 2019 ama başka bir modemi bağlamış ve onun başlangıç tarihi de olabilir bana bu konuyu da biraz açıklar mısınız?
Soran+1 yılTürk telekom kullandığınızk öğrendim ancak hangi tarifeyi kullanıyorsun
Soran+1 yılŞu an için kota bilgilendirilmesi yapılıyorsa benim işime ne yarayacak ben sadece bilginin gidip gitmediğini öğrenmek istiyorum. Lütden hepsini toparlar mısınız? Bir sms geliyor emin misinizden sonra sms gelmiyor diyorsunuz? Ya çok stres oldum 100 ya da 200 sınırsız dğeil ben bir oturuşta 500 700 kullanmıyorum. 100 veya 200 lük hak için para veriyorum ve Siz bana sınırsız gibi kullanabiliyorsunuz diyorsun. Mbps ye göre alınırken aynı zamanda ihtiyacıma uygun olanı almam gerekmez mi. Öyleyse neden fiber internette bile Türk telekom kardeşim hepsi 35 mbps ama 100 lük 150, 200 lük 170, 300 lük 200 TL ve limitsiz ya da sınırsız 250 diyor manyak mı bunlar. Eksik bildiğin bir şey var bence bu konuda ya da ben anlamıyorum bana lütfen delil sunarmısınız
Soran+1 yılYoksa benim saydığım yalnızca fiber internet için mi? Tüm sitesinde mbps ye göre olanı da var atıyorum 40 gblık paket ile 60 gb lık paket içinde fiyat farklılığı var. Hangisi?
- +1 yıl
Şöyle evet diyelim ki Mayıs 2018' de internet kullanmaya başladınız ve 100 GB 35 Mbps internet satın aldınız. Tarihi dikkate alın. Bu tarihten itibaren 100 GB'ı aştığınızda internet hızınız düşer ve ek ücret ödemezsiniz. Sadece internet hızınız düşer. Bu 2018'in sonuna kadar böyle devam eder. Daha sonra bir açıklama yapıldı BTK tarafından ve denildi ki 1 Ocak 2019'dan itibaren kota bütün internet sağlayıcı yani internet firmalarında kaldırılacak. Bu tarihten itibaren hız düşümü yaşamayacaksınız yani internetler sınırsız olacak dedi.
Soran+1 yılOhh anladım çok teşekkür ederim. Ancak bu karar ile ilgili söylentiler var? Durum tam olarak nedir
Soran+1 yılPeki eski kullanıcı olsam dahi bilgilendirme sms i geliyor mu
Soran+1 yılMadem herkes sabit o zaman neden benim kendi arkadaşım sınırlı kullanıyor
Soran+1 yılSuperonline
Soran+1 yılBu nasıl oluyor. Onu arayacağım zaten birazdan
Soran+1 yılCevabınızı daha yeni okudum. Kız arkadaşım yanlış ta biliyor olabilir. Paket konusunda enayi terimini kullandınız değil mi? Ben de böyle robot kullanıcıymışım gibi konuşuyorum ama
- +1 yıl
Şimdi altını çiziyorum kota diye bir şey şu an yok. Demek istediğinizi şöyle açıklayayım. Örneğin bir firma düşünün. Firmadaki tarifeler A, B, C olsun. A tarifesi 20 TL 24 Mbps 100 GB kotalı, kota dolduktan sonra hızınız 8 Mbps e düşer. B tarifesi 50 Tl 35 Mbps 100 GB kotalı, kota dolduktan sonra hızının 12 Mbps e düşer. C tarifesi 100 TL 75 Mbps 100 GB kotalı, kota dolduktan sonra 24 Mbpse düşer. Hiçbirinde kota aşım ücreti ödemezsiniz. Ve kota kullanımı konusunda sms bilgilendirilmesi yapılır. AMA şu an KOTA OLMADIĞINDAN KOTA KULLANIMI DA NORMAL OLARAK OLMAYACAKTIR VE BU SEBEPLE SMS İLE BİLGİLENDİRİLME OLMAZ.
Soran+1 yılSiz altını çiziyorsunuz evet intenette yazıyorum baktığının hepsi limitsiz, kabul bu. Ancak limitsiz için ödenen para ile limitli için ödenen para fazla olmaz mı? o zaman ne anlamı var limitsiz limitli kullanmanın! Eğer sadece mbps ye göre bakılıp alnıyırsa gelmiş geçmiş tüm intenetler artık sınırsız olmuş. Ancak mbps ye göre para alıyorlar. Yani bu çok fazlq intenet tüketimi demek bunu anlatırsanız benim için yeterli
Soran+1 yılBu konu haricinde herkese paylaştığım soruda paylaştığım bilgiler ile sizce kullandığım intenet hangi katagoriye giriyor?
Soran+1 yılBenim söylentiler den kastım yapılan olumsuz yorumlardı. Bir bit yeniği var fakan filan. Şimdi size bir soru soracağım madem sınırsız ve kota yok mbps de aynı öyleyse (aynı mı?) neden ek paket uygulaması var
Soran+1 yılDeğişirse eğer abi mbps ben bu durumda intenetim ne durumda olduğunu anlarım. Biraz farklı anlatmayo deneseniz. Karşılıklı yoruluyorux
Soran+1 yılSize istek attım lütfen takip edin. Size bir link göndermem gerekiyor
- +1 yıl
Bizim de bu ay 170 GB yedihiç bir şey olmadı. biz de komşumuz ile ortak kullanıyoruz. Sınırsız mı oluyor?
En İyi Cevaplar
Kotalıysa internet hattı kimin üzerineyse yaklaştığında sms ile bilgi iletiliyor. Bu arada hat sahibi müşteri hizmetlerini arayarak paket hakkında bilgi sahibi olabilir veya Turk telekomun sitesinden tek şifre alarak online işlemlerden kullanım miktarı ve paket bilgisini öğrenebilirsiniz.
026 Yorumla
Soran+1 yılBiz sadece şifresini aldık. Babam ile konuştu yani. Kota durumunda sms olarak haber veriyor değil mi tüm paketlerde?
Soran+1 yılSınırsız olup olmadığı anlamında sordum. Yani mbps 20 ile 33 arasında mayısın 1 inde alsalar 21 gündür kullanıyoruz ve herhangi bir sorun olduğunu söylemediler komşular. Olsa zaten söylerler. Bu bilgiler bazında sizce durum ne?
Soran+1 yılYani ben aşınca işlemeye devam ediyor öyle mi?
Soran+1 yıl60 a yakın ya
Soran+1 yılSoruda da güncelleyeceğim ama internete bağlı televizyonları var ve alt komşumuz koranadan dolayı evden çalışıyor. Sabahları özellikle geöen ay hep belli saatlerde müzik sesi duyuyorum ama nereden geldiğini anlamıyorum. Sizce durum ne
Soran+1 yılİşte fatura bana gelmeyecek ya hani sürpriz olucak. Kota bilgi mesajı her durumda geliyor değil mi?
Soran+1 yılSitedeki çoğu kişi kota kalktı diyor. Ve 444 ya da siteden öğrenin diyor. Siz böyle söylüyorsunuz sadece. Kafam karıştı. Yanlış anlamayın beni lütfrn
Soran+1 yılPeki sms gelmeyenindense ve sınırlı ise geçince ödeme şekli nasıl oluyor.
Ek paket olayı ve her gb ta fiyat şeyi ne
Soran+1 yılBilgi mesajı size de geliyor mu? Siz ne kullanıyorsunuz?
- +1 yıl
Ben Turknet 50 mbit sınırsız internet kullanıyorum. Kota falan vs yok. Aramadan da online işlemlerden paket bilginizi öğrenebilirsiniz. Tek şifre alarak. Ama muhtemelen babanız hat sahibi kotalı olsaydı sms gelirdi diyorum. Kullanımıza bakınca da olsaydı kesin gelirdi ve sizi uyarırdı. Uyarmadığına göre kota yok :)
Soran+1 yılYok işte babam değil komşumuz birlilte kullanalım diyormuş hep biz de korana yüzünden okullardan dolayı internet gerekti babam da daha önce söylüyordu dur bir arayalım dedi adam kabul etti. Şimdi daha önce teklif ettiklerine göre intenet sınırsız anladığım kadarı ile? Bilgi mesajı gelmeme gibi bir durum var mı? İnternete bağlanabilir televizyon ne kadar yiyor? Sadece internete bağlı kalsa ama intenet içerikli bir şey yapmasak?
Soran+1 yılSiz ne zamandır kullanıyorsunuz dediğiniz pakedi?
Soran+1 yılAnladım. Bu durum yüzünden intenet tarifelerini araştırdım. Ekonomik olmayanda 100 200 300 ve sınırsız olarak 4 e ayrılıyor. Eğer kota sms bilgilendirmesi doğru ise ben 60 kullansam dahi 100 gb ta bildirim mesajı gelmesi gerekirdi. O zaman 100 ün üstünde. Ort 200 desek 160 gb olduğunda sms geliyor. Yüzde 80 ni bu yanlış matematik yapmadıysam. Eminsiniz değil mi kota durumunda sms geldiğine?
Soran+1 yılDoğruyu söylemem gerekirse babam da tam net değil ağzını yoklamaya çalıştım. Geçen ayda yemek yerken annem intenet hakkında bir soru sordu babam bir iki bişi dedikten sonra zaten... Abi sürekli söylüyordu sıkıntı değil dedi. Arada bir sınırsız lafı geçti mi ben mi sordum hatırlamıyorum ama yanıt yokyu😂.
Soran+1 yılTürk telekom genel olarak kaç? Cevabınızı daha yeni gördüm. Sınırlı sınırsızda?
- +1 yıl
Bence burayı yeterince meşgul ettik. Tarifelere detaylı olarak sitelerinden ulaşabilirsiniz ama altyapınızı adrese göre kontrol edin site üzerinden sonra bir operatör önerebilirim fiyat ve altyapı olarak. Detaylı yazmak istiyorsanız takip ve mesaj atın. Dediğim gibi burayı çok meşgul ettik DM'den yazsam daha iyi olacak.
Soran+1 yılKotalıyı ne zaman kullandınız? Yani uzun bir süre ise bilgi değişmiştir? İntenette 1 ocak 2019 dan itibaren herkes limitsiz denilmiş. Yani işin esprisi ne? Btk dan da bahsetmiyor. Ya bir de rica etsem siz araştırır mısınız? Her gün araştırmaktan beynim patladı. Ya bir de şey diyorum bunu yapamam ama wp mesajlarına dün baktım. Aynı şekilde ben alt komşuya sorsam mı babamdan. Ya bu çok zor ihtimal. Ayrıca zaten harcandı yani sonuç bu. Nasıl sorabilirim? Diğer günler geri dönüt almayacak şekilde nasıl manipüle edebilirim? Ya hadi oldu ama adamın mesajlaşma saati ile babamın odaya geliş sürelerş farklılık gösterebilir. Hadi şimdi diyorum toplam 60 zaten biz 30 kullanıyoruz 15 aa fazlaymış dense. Onların işi şu an evde oarada 5 gb indiren 10 luk açık var.
Soran+1 yılTakip ettim. Xper 1 olduğum için mesaj atamıyorum sizinki yeterli ise siz gönderin. Sorunun cevabını dm den bekliyorum
+1 yılNodem ara yuzune girip gore bilirsin
127 Yorumla
Soran+1 yılModem ara yüzüne ethernet kablosu ile giriliyor internete bağlandığını alt komuşumuz sadece şifre aldık
- +1 yıl
Takip edin mesaj attin
- +1 yıl
Anlatayım size asamalari
Soran+1 yılSizi takip ettim ama xper puanım yeterli değil siz mesaj gönderin ilk
- +1 yıl
Benimde yeterli değil
Soran+1 yılBen hesabı yeni açtım ya ig hesabı açsam oradan anlatsanız olur mu adımı sizin KS hesabı adınızı koyuyorum bussyboxxx anlaştık mı. Sizinki nedir eğer şimdi yoruma yazarsanız ben gördükten hemen sonra bunu kaldırmak istiyoruma tıklayacapım ve yorumunuz siteden kalıcak başka biri de görmeyecek. Olur mu?
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Of nedir
- +1 yıl
Ig nedir
Soran+1 yılİnstagram
- +1 yıl
Instagram yok bende hangoust
Soran+1 yılİnstagram kullanıcı adınızı yoruma yazın ve bende o yorumu kopyaldıktan sonra sizin yorumunuzı sileyim
- +1 yıl
Uygulamasina gelin mail adresimi vereyimsize
Soran+1 yılBen kullanmıyorum
- +1 yıl
Furkan. gler99
- +1 yıl
Nasıl yapalim
- +1 yıl
Mail atın bana
Soran+1 yılIg yapak kurtulak benim ikisi de yok çünkü her türlü açmam gerekecek
- +1 yıl
Ig de yok bende
Soran+1 yıltamam saçma kurduğum hesabın atıorum mailde
- +1 yıl
Kullanmiyorum
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılburunkulak2@gmail. com
Hesap bu hem kimse yazmaz
Soran+1 yılMailinizi bekliyorum
- +1 yıl
Ben mi vereyim
- +1 yıl
Senmi
- +1 yıl
Bugsbunnyhavucyiyentavsan@gmail
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılKota mevzusu kalkalı baya bir oluyor. Ama hala kotalı internet kullananların varlığını duymuş idim. Kotalı internet var iken kota aşımına %80 kala sms olarak haber geliyor idi.
06 Yorumla
Soran+1 yılEminsiniz değil mi? Kusura bakmayın lütfen
Soran+1 yılSınırlı olup olmadığı yani
- +1 yıl
Evet eminim.
Soran+1 yılSiz de mi türk telekom kullanıyorsunuz
- +1 yıl
Olayın Türk Telekom ile alakası yok. Kota her şekilde kaldırıldı.
Soran+1 yılSınırlı olup olmadığı diyeyim.
+1 yılev internetlerinde kota devri kalktı yanı AKN olayı yok ama emin olacam diyosan hzmt no ile sayfasından sorgula orda cıkar hangi pakete sahip oldukları.
03 Yorumla
Soran+1 yılHizmet no sayfası için herhangi bir bilgi girmem gerekiyor mu?
Soran+1 yılTel numarasıymış sağol
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınırsız büyük ihtimalle o zaman kota aşım derdi yok merak etme zaten bağlı ev bilmesi lazım sınırsız olup olmadığını
013 Yorumla
Soran+1 yılİlk ay sıkıntı olmadı ama 2. ay kullanım fazla yani hadi 1 mayıs günü yenileniyor olsa 21 gündür kullanıyoruz. Ben son 5 gündür mbps nin 20 ile 33 arasında kaldığını gördüm. İnternette araştırdım ama beynin yandı. Bu bilgiler ışığında sizce durum ne? Kota ne biliyim 75 100 de falan intenet hızı düşüyormu? Sınırlı ise sms ile bilgi veriliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılHız aşılırsa internet yavaşlar ordan anlarsın
Soran+1 yılÖnceki hızını bilseydim kıyaslama yapabilirdim. Ama son 5 gün içindeki hızı hep aynı işte 20 ile 33 oluyor çoğunluk 25 26 27 şeklinde. Sizce durum ne?
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok
Soran+1 yılGerçekten mi intenette internet hız testi yazdım türk telekomun çlçüm sitesi var oradan yaptım. Sizinki nasıl?
Soran+1 yılVe hız sınırı aşıldıpındaki değer ne olmalı?
Cevap sahibi+1 yılHız aşılırsa fiyat artmaz sadece internet hızı azalır azalırken de belli olur anlarsın yani
Soran+1 yılHız aşıldı aldığım gb pakedi kadara geldim. Bundan sonrası ücrete yansır mı
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılMbps olarak sormuyorum. Bildiğiniz şimdi örneğin ben 20 liraya 100 gb internet yaptırdım. 100 gbtı bitirince faturama yansımayacak mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır hızı çok düşük olur sadece
Soran+1 yılSınırsız internet için diyorsunuz değil mi? Sınırlıda ne oluyor. Türk telekom fatura bindirmiyor mu?
Soran+1 yıl100 gb tüm olan. İşte mbps için 25 olsun hız 25 Ten sonra düşer anladım ama benim sorum genel anlamda
+1 yılhe anlaşılır anlaşılır. :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçtiniz ama nasıl diye sormadan edemeyeceğim
- +1 yıl
Ne nasıl?
Soran+1 yılAbi soruya cevap vermedin mi
Soran+1 yılOnu diyorum
- +1 yıl
Yoo sana cevap verdim.
intenette sayfa gir tarifeyi incele
012 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum kanka
Soran+1 yılBilmiyorum **
Soran+1 yılHız testinde türk telekom yazıyordu. Ttnet kısaltması ise evet
- +1 yıl
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/ giriş yap ev internetiseç
Soran+1 yılYa kendi bünyesine aldıkları var ya türk telekomun. Ttnet kısaltma ise evet ama değilse hayır
Soran+1 yılYavaşladığı Farkdersin de kotalı ise fatura çıldırır mı dediniz?
Soran+1 yılBilgi mesajı geliyor mu peki?
+1 yılYavasladı mı
012 Yorumla
Soran+1 yılMbps yi mi dyorsun. Hız testi yaptım. 20 ile 33 arasında sürekli bir değeri var 20 ile 25 arada bir de 27 hep görülen değer
- +1 yıl
Seni rahatsız eden ne
Soran+1 yılKullandığımız değer 30 gbtan fazla 50 ye yakın o yüzden
Soran+1 yılYani hızı düşmeyen bir paket var mı hepsini düşürüyor mu operatörli onu bilmiyorum
- +1 yıl
Pek fatura gelince belli olur
Soran+1 yılMbps soruyor ise 20 ile 33 arasında gidip geliyor. Mayısın başından beri 20 gün oldu
Soran+1 yılNe zaman yenilendiğini bilmiyorum ama modemin üzerinde kullanıcı adı şifre olan yapıştıtmada 4 Nisan 2019 yazıyordu. Bu kurulum yapıldığı günü mü belli ediyot
- +1 yıl
Fatura diyorum
Soran+1 yılBilmiyorum kardeşim bilmiyorum bilsem ben bakarım
- +1 yıl
Ya fatura geldi mi anlarsın
Soran+1 yılFaturaya nasıl yansıyor ek paketle mi yoksa gb başına mı?
- +1 yıl
Bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüşteri temsilcisinden anlaşılır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKota için sms bilgilendirme yapılıyor mu?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar