Pubg den daha harika bence bu oyun gfafik olarak vs. Oynayanlar varsa oyunda arkadaş olup beraber çatışabiliriz. Ayrıca attığım ss deki fotoda alçak grafik olmasına rağmen böyle çıkıyor siz birdr yüksek orta grafiği hesap edin.
Bağımlısı olmuştum bir aralar ama şimdi iftar sonrası discordtan klandakiler ile girip birkaç el takılıp çıkıyorum.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim şimdi merak ettiğşm bu oyun için telegon akomsol fate tarzı birşey baplanıyor mu eğer öyle oynayanlar varsa dokunmatikle tadı çıkmaz onlar karşısında
Bağlanılıyor zaten, bizzat diskort kanalımızdan abinin biri fotoğrafını attı bize yani sipariş vermiş kargosu daha yola çıkmamış yurtdışından sırf bunun için getiriyor. Dokunmatikde oynamaktan soğudum ya bende.
Benimde soğuma sebeblerimden biri bu, o cihaza göre dokunmatikde ne kadar reflexli biri olursan ol manevra yapıp kurtaramıyorsun işte ço sıralama atıcam atamıyorum bu yüzden soğudum sırf.
Bende öyle ya, telefonumda sıcak havalar nedeniyle aşırı ısınmaya başlıyor hem, bu yaz ben bu oyuna devam edersem yüzde yüz telefonumun ekranı yanar gibime geliyor.
Buna çözüm bulmak laızm napsak yanımıza pudra koyup mu oynayasak arada ekrana serpsek 😀 ya benim normalde oarmağık falan terlemez ilk kez bu oyunda bu kadar terledi fark ettimde telefonun sıcaklığından oluyor