youtubede happy lives diye türk kanalı var aylık geliri 120 bin dolar...
Küçük bir çocuk olsa bende başlayacağım bu işe de yok işte :D
Küçük bir çocuk olsa bende başlayacağım bu işe de yok işte :D
Öykü diye bir kız vardı annesi ve babasıyla video çekiyorlardı. Kıza sponsorlar kıyafet ayakkabı toka bisiklet oyuncaklar neler neler yolluyorlardı ve sıfırdan başladıkları kanalı yani cep telefonu kamerasından çıkarak 50 100 bin dolarlık sinema kamerasına taşımış kameraman kurgucu mikrofonlar 2. Kamera vs almışlardı. Anne ev hanımı baba asgari ücretli güvenlik görevlisiydi. 1 sene geçmedi baba ilk arabam diye volvo xc90 tanıtıyordu ve sıfir km almış vs anlatıyordu. Çocuk kanalında feci para var. Şuanda bir kadın çocuklar için şarkı söylüyor oda ciddi yürüdü gitti bir kız masal okuyor bildiğin 1 liralık kitaplardan alıp okuyor oda zirveye ulaştı. En son 9 milyondu bir kanal elektrik süpürgesi sesi su sesi şömine sesi gibi sesler yüklemiş. Yani 10 video at ömür boyu para kazan. Ben ölsem elektrik süpürgesi sesi aklıma gelmezdi.
öykü dediğin oyuncak avı mı?
Yok düz öykü
kanalı bulamadım ya llinkini atar mısın. Bende uzun zamandır araştırıyorum bu işleri.
Family games tv var bilirsin çorumlu aile. Apartman dairesinden lüx villaya geçtiler. Socialblade verilerine göre aylık gelirileri 120 bin dolar...
Bilgisayardan bulur yollarım akşama
bu kanalların bu kadar çok tutmasının sebebi ne? Şirketlerden yardım mı alıyorlar , ben açmıştım bir ara çook az izlendi 50 civarı. Bir miktar bütçe ile mi girmek gerekiyor acaba? Youtube reklam verme gibi
10 videona reklam ver çocukta okulda kreşte felan reklam yapsın tamamdır
YouTube gibi kanallar reklama tıklama başına para verir. İzleyicisi yetişkin olan içeriklerde yetişkinler reklama tiklamaz, geçmesini bekler. Ama çocuklar hemen reklama tıklar. O yüzden de izlenme sayısı kadar hatta daha fazla reklama tıklanma oranı var. O yüzden de çocuklara yonelik içerikler çok daha fazla para kazandırır.
bende bu işi yapacağımda çocuk yok :/
montaj bilgim vs üst düzey. Reklam için bütçemde hazır ( 10 bintl ) Tek eksik çocuk :D
Cevap
3Cevap
Ahahha 😂😂😂 hepimiz eninde sonunda o telefonu o bebişlere verdiğimiz için 😂 o kadr saçma şeyleri izliyorlar kiii 😏
Kendini boya 😂
bende bu işi yapacağımda çocuk yok :/
montaj bilgim vs üst düzey. Reklam için bütçemde hazır ( 10 bintl ) Tek eksik çocuk :D
Git onu da yap da oynat orda burda ahahhaha 😂😂😂
aslında yaşın uygun gibi. Çocuk doğurabilrisin acep :P
oo birde maNga fanı <3
Ahahhaha 😂😂😂😂 kendin oyna 👍
Bu mantığı hala bende kavrayamadım. Ama nedense böyle kanallar bana itici geliyor, neden bilmiyorum.
uzun süredir bunları takip ediyorum. Benim memleketli çıktı adam çorumluymuş :D
ayda 500 milyon izlenim alıyorlar. KAzançları ise 100 bin doların üzerinde. Evet inanması güç ama öyle. Bende başlayacağım ama çocuk yok :/
yok maalesef kardeşim 17 yaşında hayır gelmez :/
evlenmeyi düşündüm sırf bundan dolayı
Benim kafamda çok güzel bir proje var youtube ve tiktok dan para kazanmak için zaman lazım sadece
bende uzun zamandır bu konu üzerine çalışıyoprum. Çocuk kanalları dehşetül vahşet derecede para indiriyor
bir de Ahmet Selim var ben gıcık oluyorum kadının sesine ama milyonlarca izleniyor
Çocuklar ayni saçma şeyi 50 kere izliyor
Boş insanlar çok olduğu için
Olamaz o kadar
var daha da fazlası hemde
benden daha mı iyi bileceksin dayı
nasıl yanlış :D? Bot falan değil organik izlenme. hem adam düne kadar inşaat işcisi iken şimdi yalı gibi evde oturuyor :
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?