İnternet & Teknoloji Pc mavi ekranda kaldı açılmıyor neden olabilir? berkedeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba pc dondu ve bu ekrana geçti.15 dakikadir da yüzde yüzde sabit. Yeniden baslatmiyor, güc tuşuna uzun basıp kapatsam sorun olur mu :) Güncellemeler+1 yıl Edit:Reset atmayınca güç tuşuna uzun basıp zorunlu kapatma yaptım. Tekrar açınca çalıştı sağolun arkadaşlar Pc mavi ekranda kaldı açılmıyor neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. yarım saat kadar bekle olmazsa kapatır tekrar açarsın 1 0 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sorun olmaz ama sürücü güncellemen gerekiyor. Hangisi hata veriyor bilmiyorum. Hepsini güncelleyebilirsen iyi olur. 1 0 Yorumla
Erkan_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merhaba kardeşim, eğer 10 dk geçip açılmamışsa kapat yeniden aç aynısını der zaten sonra açılması lazım. 1 0 Yorumla
dınhsk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl şarjını, usb üstünde ne varsa çıkar 10 sn basılı tut açılır. 1 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Bir şey olmaz sanırım ama yine de bir bilene sor 1 0 Yorumla
OdunKokanAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bekle 1 1 Yorumla berkedeniz +1 yıl Yarım saat daha bekleyip olmazsa güç tuşuna uzun basicam umarim birşey olmaz Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorun olmaz. 1 0 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Olmaz 1 1 Yorumla FtEmrecan +1 yıl Bu arada o QR kodu okutursan sorun ne öğrenirsin. Yorumla
Buseamamutsuzundan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Üzülmüş 0 9 Yorumla berkedeniz +1 yıl Üzülsün Allah belasını vermesin onun bozulup duruyor 😂 Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Böyle dediğin için oluyor :((( Yorumla berkedeniz +1 yıl Tamam bir daha kötü davranmicam canım bilgisayarim 😥 Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Saol ☹️ Yorumla berkedeniz +1 yıl Sen benim bilgisayarımın ağlayan ruhusun dmi doğru söyle Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Nerden bildin çok mu belli oluyor :(( Yorumla berkedeniz +1 yıl Ne olmuş yani defalarca üstüne kola, su döküp 3 yil fanını temizlemeyip format atmadiysam, hayallerimi saymadım ya 😥 Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Pis Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yarım saat kadar bekle olmazsa kapatır tekrar açarsın
Sorun olmaz ama sürücü güncellemen gerekiyor. Hangisi hata veriyor bilmiyorum. Hepsini güncelleyebilirsen iyi olur.
Merhaba kardeşim, eğer 10 dk geçip açılmamışsa kapat yeniden aç aynısını der zaten sonra açılması lazım.
şarjını, usb üstünde ne varsa çıkar 10 sn basılı tut açılır.
Baslangic onarmayi calistir
Bir şey olmaz sanırım ama yine de bir bilene sor
Bekle
Yarım saat daha bekleyip olmazsa güç tuşuna uzun basicam umarim birşey olmaz
Sorun olmaz.
Olmaz
Bu arada o QR kodu okutursan sorun ne öğrenirsin.
Üzülmüş
Üzülsün Allah belasını vermesin onun bozulup duruyor 😂
Böyle dediğin için oluyor :(((
Tamam bir daha kötü davranmicam canım bilgisayarim 😥
Saol ☹️
Sen benim bilgisayarımın ağlayan ruhusun dmi doğru söyle
Nerden bildin çok mu belli oluyor :((
Ne olmuş yani defalarca üstüne kola, su döküp 3 yil fanını temizlemeyip format atmadiysam, hayallerimi saymadım ya 😥
Pis
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış
Kapat tekrar aç