Ks ye benzer veya Forum olarak bir site açmayı düşünüyorum sizce açmalı mıyım :)
Siz olsanız açar mıydınız açsanız ne üzerine olurdu?
Siz olsanız açar mıydınız açsanız ne üzerine olurdu?
aslında şu şekilde cevap vereyim eğer gerçekten bir işin peşini bırakmayan bir yapıdaysanız yeterince sabrınız varsa yolun başında para kazanıcam gayesi yok ise gönül rahatlığıyla girebilirsiniz uzun süre blog yazarlığı yaptım ve sonunda dayanamayıp bıraktım çünkü disiplin ve uğraş gerektiren bir iş başarılar diliyorum size bu yolda
Teşekkür ederim sabırlı bir kişiyim bir işe kafayı koyduysam başarana kadar yapmak için elimden gelene kadar yaparım ben blog tarzı değilde Ücretli domain alıp açmak istiyorum
EİC için Rica ederim :) teşekkür ederim nasip kısmet işi birde site düzeni için gereken proğramları bulabilsem güzel olucak :)
Bu tarzda bir site açmak bir kişi için hiçde kolay bir iş değil ne kadar yazılım hakkında bilgin olsada bu bir ekip çalışması kendi web sitem var ben açtım ks kadar ünlü bir web sitesi değil ancak az da olsa birşeyler kazandırıyor.
Aylık ne kadar kazanıyorsun mesela sitenin linkini atarsan bir göz atayım?
açmazdım belki bilmiyorum imkanım varsa eğer, haber ya da sipariş üzerine olurdu belki.
sipariş derken ürün alıp satmak gibi mi?
ürün temin etmek gibi aracı gibi
O işide yapıcam gittigidiyorda hesap açtım Yazın alım satım yapıcam fakat internet sitesinide forum üzerine açmayı düşünüyorum
Cevap
13Cevap
diyelimki bir fikrim var ve sayesinde para kazanacağım sana söylemezdim onuda yapardım kapitalist dünyaya hoş geldin :)
Bence yardım etsen güzel olurduda sen bilirsin :)
Yeni bir Fikirle girmek lazım yoksa herkes açsın sitenin sevilmesi zor oluyor..
çok doğruda işte düşünmem lazım ne üzerinize die fikirlerinizi almak istedim
Nedense herkes böyle bir site açmanın bedava falan olduğunu zannediyor.
Bedava açıcağımı kim dedi 1 senelik domain alıp açıcam siteyi sonra domaini uzatcam
seks Shop - Cinsel Sağlık Ürünleri - Fantazi Ürünleri
Ben olsam açmazdım, gereksiz.
Godaddy katılıyorum :) + site açıyosun reklam felanda ayarlıyorsun az çok parada geliyor ha açıcağın siteye göre değişir gerçi para kazancın
yavaş aç :)))) yeterli donanıma sahipmisin?
Donanım yok işte Bilği alıyorum ama domain almak felan sıkıntı değil yaza doğru elimde para olur + Ekip bulmam lazım
Büyük ihtimalle forum tarzı birşey
Çoğu şeyi kapsıyan bir forum olucak sağlık iş- alım satım- sosyal medya herşeyi kapsıyıcak
500 bin tln varmı? ya da cok iyi bir webmaster mısın eger paran yoksa ve işin özünü yani yazılım kısmını kendin halledemiyorsan enaz 500 bin tl lazım sana hea 10 bin tl gibi bir butceylede yaparsın o işi ama parana puluna yazık olur web projeleri dısardan cok basit görünebilir fakat hiçte oyle degildir cok zordur çok :))
500.000 lira yani eski adıyla milyardan mı bahsediyosun? ben mi yanlış okuyorum
evet gercekten global rank elde etmek yatırımcıların dikkatini cekmek standartların üstünde bir yapı kurmak istiyorsan en iyiler arasına girmek istiyorsan enaz 200 300 400 500 bin gibi bir butceyle girmen gerekir yok ben kıyıda köşede 50 100 kişi köy kahvesi misali kendi aramızda kaynaşcaz diosan orasını bilemem
:D Bakalım neler yapıcaz alt tarafı bir internet sitesi ya 500 bin maşllah: D
paylaşım sitesi açabilirsin
Tek başına yemez takım lazım sana :D
Aynen :) de takımı nereden bulucaz gerçi abimin siteleri var Yardım ederde bana özel ekip lazım
ks rakip olacan hadi bakalim acta gorelim
Bende Erkekler soruyor mu açsam :D
developer misin kardaş?
Hayır
Bir tanede sen aç la nolacak sanki :))
ben açarımda tutarmı o mesele
ya Site ne kadar uzun süre açık kalırsa zaman içinde tutuluyor Mesela KS ilk zamanlarda bu kadar popüler değildi Reklam yapıyorsun Para ile Bende yapıcam açarsam
en iyisi forum
Aynen benim aklımada en çok yatan o
ac gıtsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Sosyal medya öncesi dönemde, forumların altın çağına tanıklık etmiş biri olarak, bu zamanda genel bir forum açmanızı önermem.
Eğer spesifik bir konu üzerine açarsanız ancak o zaman başarılı olabilirsiniz. Örneğin Youtuber arkadaşlarımdan biri yakın zamanda bluetooth özellikli cihazlar üzerine bir forum açtı ve epey de üye kazandı. Yine de forum için çok fazla zaman harcadığından yakınıyor. Forumlarda içerik üretiminin yanı sıra kategori yönetimi, içerik kontrolü, mod ve üye yönetimi gibi pek çok angarya iş de vardır.
Bunun yerine bir blog açıp periyodik içerik yayınlayarak keyfinize bakmanızı öneririm.