Yanlis hatirlamiyorsam agustos ya da eylul zamani gibi almistim 2017 gibiydi ilk basta 1 yil bir kirik olmadi. Sonra anlamsiz sekilde tahta parcasina dusunce ekran kirildi
uzun sure tamir etmeden kirik kirik kullandim
Daha sonra gecen hafta telefonumu sarja taktim. Daha once olmamisti cunku Kucuk kardesimde (10 yasinda) yanimda telefonumdaki oyunlari oynuyordu. Uyudugum icin gormedim. Sabah uyandigimda ilk basta yesil cizginin olustugunu gordum. ilk ciddiyete anlamadim daha sonra ekran yesil olmaya baslayinca anladim. cizginin asaginda titreyen yemyesil bolge var ustude kararik
Telefona ne oldu kardesime sordum dusurdunmu hayir ben aldigimda oyleydi dedi. Isin kotu tarafi su karantina zamaninda olmasi ne yapmaliyim?
İç ekran girmiş artık yani uzun zamniandır o şekilde kullandığın için bu da ısına ısına iç ekranına zarar verdi. Bu modeller ekran pahalılıklarıyla bilinir ya, mesela bende s9 kullanıyorum ve yarın birgün ekran kırılsa veyahut iç ekran aynı seninki gibi bozulursa yandım demektir, en son hatırladığım rakam 1350 liraya ekran değişimi vardı.
Bende de var aynısı tamire vermeye değmeyecek bir telefon yani aslında değerde çok uçuk fiyatlar istiyorlar benimkininde önü arkasi saği solu kırık öyle kullanıyorum iyice ölsün atıcam sende at yenisini al
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Acikcasi ben s7 edge cok begendim tek olumsuz yani sabun gibi olmasi annem iphine 7 kullaniyor acikcasi kullanimi hosuma gitmedi cok sınırlayici babamda xiomi var fena degil ama alirmiyim bilmiyorum s9 guzel gibi aliraam s9 alirim sanirim
Benim telefonumda kırıldı ekranı gul gitti 700 tl geçen sene yaptırdım şimdi gitsem 1.000 tl yapamam kaldı öyle şimdi yaptırma kalsın virüsten sonra yaptır ekran alırsam dayıma taktırıcam ekranını
Ekranı çok pahalı. Telefondan daha pahalı hatta. Ama yenisini bulsam şimdi alicam. Senin ekran icinde üzüldüm. Malesef yaklaşık 700 800 tl gibi bir masrafı var
Dogrudur ama belli bir sure sonra skntı cıkarıyor bu cihazn ekranı ekran kırık olmasa yukardan adagıya bir cizgi cıkacaktı emın ol ama krık olunca pikseller dagıldı