Bir app, arkadaşlarınla görüntülü konuşuyosun oyun oynayabiliyorsun uygulamaya girdiğin an eğer odan açıksa kilitlemediysen arkadaş listendekiler de istediği gibi katılıyor
Houseparty, iOS ve Android için bir grup chat uygulaması ve kullanıcı deneyimi Meerkat'e fazlasıyla benzer. Bir hesap oluşturarak girdiğiniz uygulamayla telefon numaranızı paylaşıyorsunuz. Bu sayede rehberinize erişen Houseparty, kullanıcısı olan arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı sağlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
House party diyorsun sanırım ev partisi demek uygulama var birde.
Uygulamasından bahsediyorum
Hause ev demek parttyde parti aile partisi herhalde evde partiyi kurup ülkeyi yönetecekler bence
görüntülü fingirdeşme gibi geldi bana pary felan.. :D
Kullandın mı
ismi öyle geldi yani.. kullanmadım
Bir app, arkadaşlarınla görüntülü konuşuyosun oyun oynayabiliyorsun uygulamaya girdiğin an eğer odan açıksa kilitlemediysen arkadaş listendekiler de istediği gibi katılıyor
Hayir ev partisi house parti yani
Of cidden mı ahshsh
Ev partisi
House party evde yapılan partiye denir
Görüntülü çoklu muhabbet
Kullandın mı
Bazen kullanıyoruz arkadaşlar ile.
Evde disco demek
ev partisi demek :)
Görüntülü konuşma programı
Mervelere gidilen parti
Bundan bahsetmiyorum
Açık ol bize brooo ne senın derdin
Uygulama olanından bahsediyorum
Biz o konulara daha gecemedık güzel bıseyse banada söyle
Araştır
Başka işim yok ona kafa yorayım bide
Sanal sexxxx
Uygulamayı kullandın mı
Hayır ben snapla yapıyorum. Ama yapalım dersen yüklerim. Özelden yaz bana nasıl kullanacağımı
Göl kampı
Ahahhahsh
Hiç mi ingilizcen yok 😂
Nasıl cahil olunur vol bilmem kaç
Bir sorum var sana
yaparız bir ara :D
Hayır
Ev partisi canım
Bunu bende biliyorum
Niye soruyorsun o zaman?
Soruyu tekrar oku
Houseparty, iOS ve Android için bir grup chat uygulaması ve kullanıcı deneyimi Meerkat'e fazlasıyla benzer. Bir hesap oluşturarak girdiğiniz uygulamayla telefon numaranızı paylaşıyorsunuz. Bu sayede rehberinize erişen Houseparty, kullanıcısı olan arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı sağlıyor
Internette bulunabiliyormuş sonuç